Tuesday, February 14, 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΖΑΝΝΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς, ένα αστέρι γεννιέται!

Μόλις τελείωσε ο αγώνας του Στέφανου με τον Τσογκά. Έχασε 4-6  6-7. Από τον Τσογκά.....παρακαλώ! 
Από δω και πέρα τα σπουδαία. Επιτέλους, μαζί με την Μαρία, οι Έλληνες φίλοι του τένις να μπορούν να παρακολουθούν τα μεγάλα τουρουά με την συμμετοχη των δύο Ελληνόπουλων.

Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ζαννιά, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, για την αμέριστη συμπαράσταση και την χρηματική υποστήριξη που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια σε αυτά τα παιδιά.
Τι είπατε;....Τι σαχλαμάρες λέω; Ε....καλά, λέμε και καμιά μαλακία , να περνά η ώρα.

Τρίτη 14 Φλεβάρη ώρα 16.30.....του αγίου βαλεντίνου....μεγάλη η χάρη του.

Sunday, February 12, 2017

Ο Ρακιτζής ζητά ελεγχο απο τον Υπουργο για Ζαννιά............τι έγινε ?κοιμάται η υπηρεσία του κράτους,,,,πόσο ακόμα!

Εγράφως ζητά ο Ρακιτζής ελεγχο της ΕΦΟΑ απο την αναλογη υπηρεσία της ΓΓΑ!!!!
ΑΚΟΜΑ να γίνει ..............Εμεις εχουμε υπομονή !!!!!!!!  
 

Tuesday, February 7, 2017

Εξω ΚΑΙ..... από την Ολυμπιακή Επιτροπή ο Ζαννιάς!

Χρόνια και χρόνια πρόσβαλε με την παρουσία του το Ολυμπιακό κίνημα !
ΚΑΙ την ΕΦΟΑ !
 
Ολοι θυμούνται το φιάσκο της ντομπαρισμένης λαμπηδοδρόμου ....εισητήρια στην Ολυμπιάδα του  Λονδίνο κ.τ.λ.......
Ερχεται και το τελειωτικό σε λίγο....



 

Sunday, February 5, 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε ΕΝΩΣΗΣ

Κατόπιν πολλών ερωτήσεων και αποριών σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και αγωνιστικό πρόγραμμα του 2017 έχω να σας πληροφορήσω τα πιο κάτω:

Όπως είναι γνωστό την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ συγκάλεσε συνεδρίαση της Εθνικής επιτροπής στην οποία σαν μέλος της συμμετείχα κι’ εγώ. Συζητήθηκαν ο αγωνιστικός σχεδιασμός του 2017 και υπήρξαν έγγραφες προτάσεις για το πρόγραμμα του 2017 από την Εφορεία αγωνιστικού καθώς και από την επιτροπή πρωταθλημάτων. Με δεδομένο ότι υπήρξαν κάποιες διαφορετικές τοποθετήσεις από μέλη της Εθνικής επιτροπής, ο αγωνιστικός σχεδιασμός βρίσκεται σε κάποια σημεία του υπό τροποποίηση καθώς και το αγωνιστικό πρόγραμμα και θα ανακοινωθεί σύντομα από το site της ΕΦΟΑ μόλις οριστικοποιηθεί. Προσωπικά σας ενημερώνω ότι εάν δεν αναρτηθεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός και το πρόγραμμα δεν μπορούμε να προκηρύξουμε Ε3 πρωτάθλημα διότι υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά την βαθμολογία, τις ημερομηνίες διεξαγωγής στον τρόπο διεξαγωγής καθώς και στην ονοματολογία των εν λόγω πρωταθλημάτων. Αυτό σας το αναφέρω διότι κάποια Ένωση κατόπιν πληροφορίας μου ήδη προκήρυξε το 1ο Ε3. Η Ε Ένωση πάντα τηρούσε και θα τηρεί τις νόμιμες διαδικασίες καθώς και την ιεραρχία. Φυσικά οι Ενώσεις είναι αυτόνομες και είναι υπεύθυνες για τα πεπραγμένα τους. Σας ανακοινώνω επίσης ότι μόλις υπάρξει νεότερη ανακοίνωση άμεσα θα προκηρυχθεί το 1ο Ε3 μέσα στον Φεβρουάριο. Σας πληροφορώ επίσης ότι στην 1η ημέρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, θα κληθούν στην έδρα του διοργανωτή το Δ.Σ. της Ένωσης, οι προπονητές των σωματείων καθώς και Πρόεδροι ή εκπρόσωποι των ενεργών μελών σωματείων της Ένωσης για αναλυτική πληροφόρηση με τα νέα δεδομένα και όλες τις αλλαγές της αθλητικής νομοθεσίας, που ήδη τα προβλήματα είναι ορατά σε κάποια σωματεία της Ένωσής μας.
ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΕΓΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε ΕΝΩΣΗΣ
http://www.eesake.gr/el/%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%80%C