Friday, April 29, 2016

Η δικτατορία του κ Ζαννιά στην ΕΦΟΑ.......

ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..
Μια ανακοίνωση στο site της ΕΦΟΑ δεν μας εξέπληξε!
Η Γ Γ Αθλητισμού έχει πάρει την καταγγελία του κ Καλογερά εδώ και μήνες.
Και ΞΑΦΝΙΚΑ συγκαλείται ΔΣ και αποφασίζουν τα παρακάτω....



Μα καλά κοροϊδεύεις τους γονείς ,κοροϊδεύεις τους αθλητές κοροϊδεύεις και μας?

Άντε βρε παιδάκι μου άσε μας Πασχαλιάτικα με το κακό θεατρικό σου έργο που το ανεβάζεις κάθε φορά που σε πιάνουμε στα πράσα........

Άντε στο καλό Πασχαλιάτικα! για να μην μπούμε καμιά βαρύτερη κουβέντα......

Sunday, April 17, 2016

Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

 Διαβάστε την Καταγγελία του Αθλητικού Ομίλου Αργυρούπολης, προς την πολιτική αθλητική ηγεσία, για τα «έργα και τις ημέρες» της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και του προέδρου της κ. Σπύρου Ζαννιά, σχετικά με τα όσα έγιναν στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 23 Ιανουαρίου 2016, στην πόλη της Έδεσσας.
Αν για μια αντίστοιχη περίπτωση, πριν λίγο καιρό, στην Ομοσπονδία Ποδηλασίας, που καταγγέλθηκαν παρανομίες για πλαστές εκπροσωπήσεις δύο σωματείων στη Γ.Σ., η υπόθεση πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα, με ερωτήσεις βουλευτών πρός τον Υπουργό, άρθρα και κείμενα σε εφημερίδες και αναφορές σε τηλεοπτικές αθλητικές εκπομπές, αναρωτιέται κανείς ποιές διαστάσεις θα πρέπει να πάρει αυτή η βιομηχανοποιημένη χορήγηση παράνομων εκπροσωπήσεων σωματείων στις Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης;
Υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει ποιόν ψηφίζουν οι παρανόμως συμμετέχοντες;
Υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει ποιόν καλύπτουν οι παρανόμως συμμετέχοντες , ψηφίζοντας θετικά τους οικονομικούς απολογισμούς;
Η παρακάτω καταγγελία έχει κατατεθεί επισήμως στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εδώ και δύο μήνες. Αν τα στοιχεία είναι αληθή, κάτι που θα έπρεπε να έχει ερευνηθεί από την Αθλητική ηγεσία μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, οι «κύριοι» αυτοί θα έπρεπε να έχουν πάει στο σπίτι τους με πρωτοβουλία του κ. Κοντονή και του κ. Συναδινού.
Είναι πρόκληση αυτό που γίνεται, και τραυματίζει, ακόμα και τη στοιχειώδη έννοια ενός ευνομούμενου κράτους.
Το τραγικό στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι, η πρακτική αυτή εφαρμόζεται επί σειρά ετών στην Ομοσπονδία του τένις και τις Ενώσεις της, με μια αντιμετώπιση του στύλ «ο κόσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι». Συμμετέχουν συνεργούντες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, υπεράνω υποψίας, οικογενειάρχες και ευυπόληπτοι υποτίθεται πολίτες, που βρίσκονται ως μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια είτε της Ομοσπονδίας είτε  των Αθλητικών Σωματείων.
Κάποια στιγμή, για να εκλείψει αυτό το καρκίνωμα, θα πρέπει να υποχρεωθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όλοι αυτοί οι «οι ευυπόληπτοι κύριοι», κι’ αυτό είναι υποχρέωση και καθήκον της Αθλητικής Ηγεσίας, ενόψει μάλιστα του νέου αθλητικού νόμου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τον Μάιο, όπως έχει δεσμευτεί ο κος Κοντονής.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο του καταγγέλλοντος σωματείου κ. Γιώργο Καλογερά, γιατί είναι ένας από τους ελάχιστους  που έχει το θάρρος να βάζει την υπογραφή του σε καταγγελίες, μετά τον θάνατο της αείμνηστης Λίτσας Σαρατζίδου.
Διαβάστε την καταγγελία,,....και θαυμάστε τους!

ΕΓΓΡΑΦΟΣ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016
ΠΡΟΣ
Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού: κ. Κοντονή Σταύρο.
Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού: κ. Συναδινό Ιούλιο.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι
Θέμα:Παραβάσεις Νομικών και Καταστατικών διατάξεων της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), κατά την Γενική Συνέλευση της Έδεσσας, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016.
Λίγες ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, η ΕΦΟΑ αναρτά στον διαδικτυακό της χώρο (www.efoa.gr) ανακοίνωση (http://efoa.gr/genikh-suneleush-swmateia-me-dikaiwma-pshfou-gia-to-2016-ekproswphseis/) με κατάσταση σωματείων που πληρούν την προυπόθεση της αθλητικής δραστηριότητας, για την νόμιμη εκπροσώπηση με δικαίωμα ψήφου στην Γ.Σ. Βάσει του αθλητικού νόμου 2725/99, και του καταστατικού της Ομοσπονδίας, ρητά αναφέρονται τα εξής:  Άρθρο 14. Παρ.3 :« Στερείται του δικαιώµατος ψήφου στις γενικές συνελεύσεις κάθε αθλητικό σωµατείο, εφόσον στο προ της γενικής συνέλευσης ηµερολογιακό έτος δεν είχε συµµετοχή σε αγώνες µε δέκα (10) τουλάχιστον αθλητές για τα ατοµικά αθλήµατα....  Η συµµετοχή αποδεικνύεται από επίσηµα φύλλα αγώνων που διοργανώνονται αποκλειστικά από την οικεία ένωση ή οµοσπονδία ή διεθνών αγώνων που διοργανώνονται από αθλητικά σωµατεία και διεξάγονται µε την έγκριση της οικείας οµοσπονδίας.»
Κατά την Ομοσπονδία, 129 σωματεία πληρούν την προυπόθεση της αθλητικής δραστηριότητας, και κατά συνέπεια, έχουν δικαίωμα ψήφου (συν.1). Δηλαδή, αυτά τα σωματεία, κατά την Ομοσπονδία, το έτος 2015 είχαν τουλάχιστον 10 αθλητές που αγωνίσθηκαν, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από επίσημα φύλλα αγώνων και την επίσημη βαθμολογία της Ομοσπονδίας. Για την εγκυρότητα των στοιχείων, και συνεπώς την νομιμότητα του δικαιώματος ψήφου, το καταστατικό της ΕΦΟΑ είναι σαφές: Άρθρο 33 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α....» Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:  «Ανακοινώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α., μετά από την έγκριση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. την 18.01.2016, ο κατάλογος των Σωματείων – Μελών, τα οποία είχαν αγωνιστική δραστηριότητα το 2015 και έχουν δικαίωμα ψήφου για το 2016, καθώς και οι εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών που απέστειλαν αντιπροσώπους, για την Τακτική Γενική Συνέλευση στην Έδεσσα. Εάν κάποιο Σωματείο – Μέλος της Ε.Φ.Ο.Α., εκ παραδρομής θεωρεί ότι δεν εκπροσωπείται για το έτος 2016 δύναται να θέσει τα αποδεικτικά του στοιχεία κατά τη διάρκεια της έγκρισης από την Γ.Σ. στην Έδεσσα.»
Με το ίδιο σκεπτικό της τελευταίας παραγράφου της ανακοίνωσης της ΕΦΟΑ, έχει ενδιαφέρον να ρωτήσει κανείς, το κατά πόσον η Ομοσπονδία δύναται να φέρει στους αρμόδιους φορείς, όπως η Γ.Γ. Αθλητισμού και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τα αποδεικτικά στοιχεία  πολλών από τα 129 σωματεία που τους παραχώρησε δικαίωμα ψήφου.
Η ερώτηση, μόνο θεωρητική δεν είναι, γιατί από τα 129 σωματεία, 43 σωματεία- μέλη της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης που κατά την άποψή της έχουν δικαίωμα ψήφου, δεν πληρούν την απαιτούμενη αθλητική δραστηριότητα των 10 αθλητών. Επισυνάπτεται κατάσταση με τα σωματεία και τους αθλητές τους, με βάσει τα στοιχεία (φύλλα αγώνων, βαθμολογίες) της ΕΦΟΑ, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. (συν.2).
Δυστυχώς οι παρανομίες δεν τελειώνουν εδώ.
Από τα εναπομείναντα 86 σωματεία (129 μείον 43), 28 σωματεία στερούνται της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, με επικαιροποιημένα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με ημερομηνία 20/11/2015 (συν. 3). (σ.σ.:το τελευταίο διάστημα η σχετική εφαρμογή για την ειδική αθλητική αναγνώριση των σωματείων, είναι ανενεργή στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α.)
Σχετικά με την αθλητική αναγνώριση των σωματείων ο αθλητικός νόμος αναφέρει:
Ειδική αθλητική αναγνώριση.
Άρθρο 8.  παρ.4 : ....... «Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τηρείται μητρώο ειδικά αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων». Στο ίδιο άρθρο, παρ.5 : ...... «Όπου εφεξής στον παρόντα νόμο αναφέρεται αθλητικό σωματείο νοείται το σωματείο που έχει την κατά το παρόν ειδική αθλητική αναγνώριση».
Επίσης από το καταστατικό της ΕΦΟΑ, άρθρο 8, παρ. 2 : ..... «Μέχρι την αθλητική αναγνώριση τους τα σωματεία – μέλη μετέχουν της Ομοσπονδίας και παρίστανται και εκπροσωπούνται στις Γ.Σ. της, με δικαίωμα λόγου αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου».
Συνεπώς 58 σωματεία(86 μείον 28) είναι αυτά που νόμιμα θα έπρεπε να μετέχουν στη Γ.Σ. του Ιανουαρίου του 2016.(συν. 4). Σε εβδομήντα ένα (71) σωματεία επί συνόλου 129, δόθηκε παρανόμως από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, δικαίωμα ψήφου! Εδώ δεν πρόκειται για ένα εκ παραδρομής λάθος ενός, δύο, τριών σωματείων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη και ωμή παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας.
Η προσπάθεια της Ε.Φ.Ο.Α. να μεταβιβάσει την ευθύνη της έγκρισης του δικαιώματος ψήφου στην Γ.Σ., είναι απλά μια ακόμη παρανομία. Στην πρόσκληση της γενικής συνέλευσης της 14.12.2015,  δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:  «2. Έγκριση του καταλόγου των Αντιπροσώπων-Εκπροσώπων μελών της Ε.Φ.Ο.Α., που έχουν δικαίωμα ψήφου κατά την Γ.Σ.» Το καταστατικό είναι σαφέστατο: «Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α....». Η Γ.Σ. δεν έχει λόγο για θέματα που ορίζονται από τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Είναι λάθος σκοπιμότητας να πιστεύουν κάποιοι ότι οι αποφάσεις της Γενική Συνέλευση μπορούν να καλύπτουν παρανομίες. Εξάλλου στην προκειμένη περίπτωση θα υπήρχε το εξής οξύμωρο: Οι παρανόμως συμμετέχοντες στη Γ.Σ. να ψηφίζουν την «νομιμοποίηση» της παρανομία τους!
Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι από τα 58 σωματεία που θα μπορούσαν νόμιμα να συμμετάσχουν στην Γ.Σ., δεν απέστειλαν εκπροσώπηση 21 σωματεία (συν.5).
Αισίως φθάνουμε τα 37 σωματεία, και αν σ’ αυτά αφαιρέσουμε τα 7 που ενώ είχαν στείλει συμμετοχή,  δεν προσήλθαν, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Φ.Ο.Α., η συγκεκριμένη Γ.Σ. της 23ης Ιανουαρίου στην Έδεσσα έπρεπε να διεξαχθεί με τριάντα (30) σωματεία!
Ο Αθλητικός Όμιλος Αργυρούπολης που καταγγέλλει τα παραπάνω, είναι ένας από τους τελευταίους επτά ομίλους που ενώ πληρούσε όλες τις προυποθέσεις, δεν δέχθηκε να πάρει μέρος σ’ αυτή την κοροιδία.
Κε Κοντονή Σταύρο, Υφυπουργέ Αθλητισμού
Κε Συναδινέ Ιούλιε, Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού
Επειδή οι Αθλητικές Ομοσπονδίες, βάσει του αθλητικού νόμου, εποπτεύονται και επιχορηγούνται  από το Υφυπουργείο και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, βρισκόμαστε εν αδημονία, εάν και κατά πόσο η παρούσα πολιτική ηγεσία θα αντιμετωπίσει διαφορετικά από προηγούμενες πολιτικές αθλητικές ηγεσίες, τις παραβατικές πράξεις φορέων που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., παρανομεί επί σειρά ετών με τον ίδιο ασύστολο τρόπο, ως προς την νομιμότητα των εκπροσωπήσεων των σωματείων-μελών της, κατά τις γενικές συνελεύσεις και εκλογικές αρχαιρεσίες.
Καταγγέλλουμε τις παράνομες μεθοδεύσεις και πρακτικές του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Α.
Ζητάμε να προστατεύσετε την νομιμότητα.
Είναι καθήκον και υποχρέωση της πολιτικής εξουσίας.
Ζητάμε να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο για παράνομες ενέργειες των ομοσπονδιών.
Ζητάμε να ελεγχθούν οι καταγγελίες μας, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι το 2016 είναι ολυμπιακή χρόνια και συνεπώς το φθινόπωρο διεξάγονται εκλογές στις ομοσπονδίες. Βάσει του αθλητικού νόμου θα πρέπει να ισχύσει η ίδια κατάσταση σωματείων.
Με αυτά τα δεδομένα θα διεξαχθούν οι εκλογές;
Αν η κατάσταση των σωματείων αλλάξει, τότε θα είναι αυταπόδεικτη η καταγγελία μας.
Ευτυχώς, έρχονται στιγμές που οι παρανομούντες βρίσκονται προ αδιεξόδου.
Σε αντίθετη περίπτωση,  επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Τέλος, επειδή για την συγκεκριμένη Ομοσπονδία, υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες, για τις οποίες έχετε ενημερωθεί, περιμένουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.
 Ο καταγγέλλων σύλλογος
Αθλητικός Όμιλος Αργυρούπολης
            Ο πρόεδρος
Καλογεράς Γεώργιος
 Συννημένα   5
ΣΥΝ. 1
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΜΕ ΤΑ 129 ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΗΝ 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2015 (129)
ΕΝΩΣΗ Α΄
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  2    Σ.Α. ΣΕΡΡΩΝ
  3    Α.Ο.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ
  4    Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
  5    Ο.Α. ΞΑΝΘΗΣ
  6    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  7    Σ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
  8    Α.Ο. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» ΚΑΒΑΛΑΣ
  9    ΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Ο.Α.
10    ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΣΥΝΟΛΟ  10

ΕΝΩΣΗ Β’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    Ο.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  2    Ν.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  3    Μ.Γ.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
  4    ΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  5    ΟΑ ΚΙΛΚΙΣ
  6    Α.Α. ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ
  7    ΟΜ. ΠΡΩΤ. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 92»
  8    Φ.Ο.Α. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
  9    Α.Ο.Α. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΙΦΙΤΟΣ»
10    Γ.Σ. ΕΛΕΥΘ. ΚΟΡΔ. «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»
11    Ο.Α. ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
12    Ε.Σ.Ο. «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ» ΠΟΛΙΧΝΗΣ
13    Ο.Α. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
14    Ο.Α. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
15    Ο.Α. ΤΟΥΜΠΑΣ
16    ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ» ΠΕΥΚΩΝ
17    ΑΣΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΠΥΛΑΙΑΣ
18    Ο.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ
ΣΥΝΟΛΟ   18

ΕΝΩΣΗ Γ’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    ΟΑ «ΒΙΚΕΛΑΣ» ΒΕΡΟΙΑΣ
  2    ΟΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
  3    ΟΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
  4    ΟΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
  5    ΟΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
  6    ΟΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
  7    ΟΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
  8    ΟΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
  9    Ο.Α. «ΝΕΣΤΩΡΑΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
10    Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ»
11    Ο.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΒΕΡΟΙΑΣ
12    ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ «ΕΡΜΗΣ»
13    ΑΚΑΔ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
14    ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
15    ΝΟΝΑΜ
16    Ο.Α. ΣΚΥΔΡΑΣ
17    Σ.Α. ΣΚΥΔΡΑΣ
 ΣΥΝΟΛΟ  17

ΕΝΩΣΗ Δ’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
1    ΟΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
2    ΟΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3    ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
4    ΟΑ ΑΡΤΑΣ
5    ΓΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
6    Α.Σ.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
7    ΟΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «ΤΙΤΑΝΗ»
8    ΑΚΑΔ. ΑΝΤ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
9    Α.Σ.Α. «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 ΣΥΝΟΛΟ  9

ΕΝΩΣΗ Ε’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    ΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
  2    ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΑ
  3    ΣΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
  4    ΟΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  5    Ο.Α. ΣΟΦΑΔΩΝ & ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»
  6    ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  7    ΟΑ ΣΚΙΑΘΟΥ
  8    ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
  9    ΚΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
10    Ο.Α. «ΦΟΙΒΟΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΥΝΟΛΟ  10

ΕΝΩΣΗ ΣΤ’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    Α.Ο.Α. ΠΑΤΡΩΝ
  2    Ο.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  3    Ο.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  4    ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
  5    ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
  6    Α.Ο. ΣΙΚΥΩΝΟΣ ΚΙΑΤΟΥ
  7    Ο.Α. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
  8    Α.Ε.Τ. «ΝΙΚΗ» ΠΑΤΡΩΝ
  9    Σ.Α. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
10    ΡΗΓΑΣ – Α.Ο.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
11    ΟΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
12    ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΑΟΑ
ΣΥΝΟΛΟ  12

ΕΝΩΣΗ Ζ’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
1    Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ
2    «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α. & Α.
3    ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4    Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ
5    Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
6    ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
7    ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΣΚΗΣΗ»
8    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΧΑΝΙΩΝ
 ΣΥΝΟΛΟ  8

ΕΝΩΣΗ Η’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    Α.Ο.Α. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
  2    Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ
  3    ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
  4    Ο.Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
  5    Ο.Α. ΣΥΡΟΥ
  6    Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ
  7    Α.Ο. ΒΑΡΗΣ «ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ»
  8    Ο.Α. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
  9    ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
10    Α.Κ.Α. ΜΑΡΑΘΩΝΑ
11    Α.Ο.Α. «ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ»
12    Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
13    Ο.Α. «ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ» ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ
14    Ο.Α. ΧΙΟΥ
15    «Α.Σ. ΠΕΥΚΗ – Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ»
16    Α.Σ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ
ΣΥΝΟΛΟ  16

ΕΝΩΣΗ Θ’
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.
  2    Ο.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  3    Ο.Α. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
  4    ΑΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
  5    Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  6    ΦΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  7    Σ.Α. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  8    «ΑΙΟΛΟΣ» Α.Λ. ΙΛΙΟΥ
  9    Α.Ο.Α. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
10    Ο.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
11    Α.Ο.Α. ΑΙΓΑΛΕΩ ‘92
12    Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
13    Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Γ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
14    Ο.Α. ΛΕΣΒΟΥ
15    Ο.Α. ΠΕΙΡΑΙΑ
16    Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
17    ΟΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
 ΣΥΝΟΛΟ  17

ΕΝΩΣΗ ΙΑ΄
α/α ΟΜΙΛΟΣ
  1    ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  2    Ο.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  3    Α.Ο.Α. ΠΑΠΑΓΟΥ
  4    Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
  5    Ο.Α. ΧΟΛΑΡΓΟΥ
  6    Α.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
  7    Α.Σ. ΠΕΡΑ
  8    ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
  9    Α.Ο.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
10    Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
11    Ο.Α. ΓΟΥΔΗ
12    ΑΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
 ΣΥΝΟΛΟ  12
 ΣΥΝΟΛΙΚΑ 129 ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΣΥΝ. 2
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 10 ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ (0) ΑΘΛΗΤΗ
1. Γ.Σ. ΕΛΕΥΘ. ΚΟΡΔ. «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»
2. Σ.Α. ΣΚΥΔΡΑΣ
3. Ο.Α. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
4. Ο.Α. ΧΙΟΥ
5. Ο.Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
6. Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
7. Ο.Α. ΣΟΦΑΔΩΝ & ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»
8. Ο.Α. ΣΚΙΑΘΟΥ 

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ (1) ΑΘΛΗΤΗ
  9   Ο.Α.  ΛΑΓΚΑΔΑ
  ΤΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

10. Α.Ο.  ΚΥΔΩΝΙΑΣ
 ΖΟΥΜΠΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
  
 11. Κ.Α.   ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ (2) ΑΘΛΗΤΕΣ

12.  ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΙΩΣΗΦ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

13   Α.Σ. ΠΕΡΑ
ΜΙΧΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΟΡΚΟΔΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΘΛΗΤΕΣ

14. Ν. Ο. ΘΕΣΣ/ΚΗΣ
ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

15. Ο.Π. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 92
ΜΠΟΥΡΝΟΥΞΟΥΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΛΑΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΚΑΡΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

16. Ν.Ο.Ν.Α.Μ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΑΝΙΤΗ ΖΩΗ
ΓΑΝΙΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

17. Ο.Α. ΣΚΥΔΡΑΣ
ΙΝΕΜΠΟΛΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

18. Ο.Α.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ  ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΑΘΛΗΤΕΣ

19. Ο.Α. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

20. Ο.Α. ΚΙΛΚΙΣ
ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΑΝΓΚΑΝΙΕΛΟ ΚΩΝ/ΝΑ
ΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

21. Ο.Α. ΛΕΣΒΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ-ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΤΣΕΣΜΕΤΣΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΘΛΗΤΕΣ

22. Ο.Α.ΕΔΕΣΣΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΟΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΠΟΥΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΤΖΗΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

23. Σ.Α. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΚΟΥΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΜΠΟΖΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

24. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 ΚΑΠΠΑΤΟΣ-ΧΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

25. Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΝΕΙΣ ΜΑΡΚ-ΠΙΤΕΡ
ΛΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΑΚΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΜΙΝΩΣ-ΚΙΜΩΝ
26. Α.Ο.Α. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΕΓΑΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΛΟΘΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΛΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΞΙ (6) ΑΘΛΗΤΕΣ

27. ΣΕΡΑΙΚΟΣ Ο.Α.
ΚΑΛΠΑΤΖΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΤΣΑΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΥΔΑ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ
ΔΕΛΑΒΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΤΡΑΝΤΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

28. Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΑΧΧΙΛΕΑΣ-ΡΑΦΑΗΛ
ΒΕΡΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΣΑΠΛΕΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΟΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

29. Ο.Α. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΘΕΣΣ/ΚΗΣ
ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
ΒΑΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΦΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΕΟΝΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

30. Ο.Α.ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΡ ΜΑΡΟΥΑΝ
ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

31. Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΧΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΗΛΙΑΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΜΥΡΤ


ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΠΤΑ (7) ΑΘΛΗΤΕΣ

32. Σ.Α.ΔΡΑΜΑΣ
ΦΕΝΔΡΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΟΥΚΜΑΤΖΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΠΟΥΔΑΣ-ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 33. Ο.Α. ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΖΛΑΤΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΣΑΠΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΣΙΜΩΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΝΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

 34. Α.Α. ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΜΠΕΗ ΜΑΡΙΑ
ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΣΙΔΗΡΑΔΗ ΔΑΝΑΗ
ΖΔΡΑΓΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

35. Ο.Α. ΝΑΟΥΣΑΣ
ΜΑΛΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΒΑΝΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΒΑΝΤΣΙΑ ΦΛΩΡΑ
ΣΙΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

36. Σ.Α.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΙΤΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΑ ΧΑΡΑ
ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΙΤΣΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

37. Ο.Α. ΣΥΡΟΥ
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΟΚΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΚΟΚΚΟΡΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΝΗ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΦΑΝΗ

38. ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.
ΚΑΣΛΗ-ΟΓΛΟΥ ΣΕΛΑΧΑΤΙΝ-ΣΕΡΧΑΝ
ΠΑΝΑΓΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΒΑΡΔΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΤΣΑΜΠΙΚΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΖΑΧΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΟΝΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

39. Α.Α. ΑΙΓΑΛΕΩ
ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΝΤΑΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΕΝΤΖΑ ΕΛΕΝΗ
ΖΕΡΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

40. Ο.Α. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΡΕΦΤΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΣΟΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΤΣΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΙΑΚΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

41. Φ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ
ΚΑΡΔΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΠΙΖΙΟΥ ΑΝΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΧΟΡΒΑΛΗ ΜΥΡΤΩ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΟΚΤΩ (8) ΑΘΛΗΤΕΣ

42. Α.Ο.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΙΜΩΝ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΚΟΚΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΝΙΦΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΝΕΦΕΛΗ
ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

43. Α.Α. ΝΑΟΥΣΑΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΛΗ ΜΑΛΑΜΑ
ΣΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΟΠΟΥΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΤΟΥΤΣΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΣΥΝ. 3

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ  Γ.Γ.Α. ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/11/2015.

 1.   Σ.Α.ΣΕΡΡΩΝ
 2.  Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
 3.  Α.Σ.Α. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
 4.  Σ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 5.  Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ
 6.  Ε.Σ.Ο. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
 7.   Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ
 8.   Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
 9.   Ο.Α. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
10.  Ο.Α. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
11.   Ο.Α. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΙΤΑΝΗ
12    Α.Σ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
13.   Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
14.   Ο.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
15.   Α.Ο.Α. ΠΑΤΡΩΝ
16.   Α.Ε.Τ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
17.   Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ
18.   ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.& Α.
19.   Α.Τ. ΧΑΝΙΩΝ
20.   Α.Π.Μ.Σ. ΑΣΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
21.   ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ
22.   Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ
23.   Ο.Α. ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
24.   Α.Ο.Α. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
25.   Α.Ο.Α. ΑΙΓΑΛΕΩ 92
26.   Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
27.   Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
28.   Φ.Ο.Α. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΣΥΝ. 4

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΗΝ 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.
  
ΕΝΩΣΗ Α΄
  Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 
  ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  Α.Ο. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» ΚΑΒΑΛΑΣ
      ΣΥΝΟΛΟ  4

ΕΝΩΣΗ Β’
  Ο.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Α.Ο.Α. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΙΦΙΤΟΣ»
  Ο.Α. ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  Ο.Α. ΤΟΥΜΠΑΣ
    ΣΥΝΟΛΟ   4

ΕΝΩΣΗ Γ’
  ΟΑ «ΒΙΚΕΛΑΣ» ΒΕΡΟΙΑΣ
  ΟΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
  ΟΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
  ΟΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
  Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ»
      ΣΥΝΟΛΟ  5

ΕΝΩΣΗ Δ’
   ΟΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
   ΟΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
   ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
   ΟΑ ΑΡΤΑΣ
   ΓΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
   Α.Σ.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
   ΑΚΑΔ. ΑΝΤ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
   Α.Σ.Α. «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
       ΣΥΝΟΛΟ  8

 ΕΝΩΣΗ Ε’
   ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΑ
   ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
   ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
   Ο.Α. «ΦΟΙΒΟΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ
     ΣΥΝΟΛΟ  4

ΕΝΩΣΗ ΣΤ’
   Ο.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
   Ο.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
   Α.Ο. ΣΙΚΥΩΝΟΣ ΚΙΑΤΟΥ
   ΡΗΓΑΣ – Α.Ο.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
   ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΑΟΑ
     ΣΥΝΟΛΟ  5

ΕΝΩΣΗ Ζ’
   ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ
  Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
   ΣΥΝΟΛΟ  3

ΕΝΩΣΗ Η’
   Α.Ο.Α. ΦΙΛΟΘΕΗΣ
  Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ
  Α.Ο. ΒΑΡΗΣ «ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ»
  Ο.Α. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
  ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  Α.Κ.Α. ΜΑΡΑΘΩΝΑ
  Α.Ο.Α. «ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ»
  Α.Σ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ
      ΣΥΝΟΛΟ  8

ΕΝΩΣΗ Θ’
  Ο.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  Σ.Α. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
  «ΑΙΟΛΟΣ» Α.Λ. ΙΛΙΟΥ
  Ο.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
  Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
  Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Γ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
  Ο.Α. ΠΕΙΡΑΙΑ
  Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
      ΣΥΝΟΛΟ  8

ΕΝΩΣΗ ΙΑ΄
  ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  Ο.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  Α.Ο.Α. ΠΑΠΑΓΟΥ
  Ο.Α. ΧΟΛΑΡΓΟΥ
  Α.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
  Α.Ο.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
  Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
  Ο.Α. ΓΟΥΔΗ
  ΑΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
    ΣΥΝΟΛΟ  9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ  58  ΟΜΙΛΟΙ  

ΣΥΝ. 5

ΕΚ ΤΩΝ 58 ΑΥΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ 23ης  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2016, ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 21 ΣΩΜΑΤΕΙΑ:    (Με στοιχεία της ίδιας της Ομοσπονδίας)

   1.     Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 
  2.    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  3.   Ο.Α. ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  4    ΑΚΑΔ. ΑΝΤ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  5     Α.Σ.Α. «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  6    Ο.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  7    Α.Ο. ΣΙΚΥΩΝΟΣ ΚΙΑΤΟΥ
  8    ΡΗΓΑΣ – Α.Ο.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  9    ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΑΟΑ
 10    ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  11    Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ
 12    Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
 13    Α.Κ.Α. ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 14    Α.Ο.Α. «ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ»
 15    Α.Σ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ
 16   Σ.Α. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
 17    «ΑΙΟΛΟΣ» Α.Λ. ΙΛΙΟΥ
 18    Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Γ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
 19   Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
20    ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
21    Α.Ο.Α. ΠΑΠΑΓΟΥ