Thursday, September 29, 2016

Ο Λασπωμένος, και η λάσπη. Ζαννιάς: «Η λάσπη δεν με αγγίζει!»



Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τένις και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου στο Τ.Ε.Ε., απάντησε σε δημοσιεύματα σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων Μηχανικών, αλλά και την προσωπική του εμπλοκή στο πόρισμα της Τραπέζης Ελλάδος σχετικά με τα δάνεια που πήρε από την Τράπεζα Αττικής.
 Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Την τελευταία εβδομάδα, δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αναφέρουν το όνομά μου, σε σχέση με το πορίσματα, για τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων Μηχανικών.
Διαβεβαιώνω, ότι όσα έχουν γραφτεί είναι εντελώς ανυπόστατα και δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.
...... Επικοινωνιακά παιχνίδια που καθοδηγούνται από συγκεκριμένα πρόσωπα, προσπαθούν να ενισχύσουν τα δικά τους πορτραίτα, πιστεύοντας ότι με την τακτική της λάσπης και της αποστασιοποίησης θα κερδίσουν πόντους για τοπολιτικοσυνδικαλιστικό τους ανάστημα.
Κάνουν λάθος. ...... οι μικρόψυχες προσωπικές και επικοινωνιακές μεθοδεύσεις τους δεν μας αγγίζουν και δεν μας σταματάνε.....
Σπύρος Ζαννιάς
Μέλος Δ.Ε. Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος»

Λάσπη λοιπόν για τον κ. Ζαννιά το πόρισμα της Τραπέζης Ελλάδος για την Τράπεζα Αττικής.
«Ένας άλλος ευνοημένος των δανειοδοτήσεων της Τράπεζας Αττικής είναι ο κατασκευαστής ΣπύροςΖανιάς. Είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής «Γεωμετρική Α.Ε.» κτίριο της οποίας στην περιοχή του Περιστερίου είχε μισθώσει η Τράπεζα Αττικής χωρίς να το χρησιμοποιεί. 
Χαρακτηριστικό της εύνοιας είναι μάλιστα ότι λίγο πριν την λήξη των δανείων κάποιος εκ της διοικήσεως της Τράπεζας Αττικής φρόντιζε να ανανεώνεται το δάνειο ώστε να μην πληρώνει.
 

Στην Τράπεζα της Ελλάδος μιλούν για κακούργημα».
Γιατί κ. Στουρνάρα ρίχνετε λάσπη στον κ. Ζαννιά;
Λάσπη είναι για τον κ. Ζαννιά το πόρισμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής έστειλε στον Εισαγγελέα για οικονομικές ατασθαλίες.
Λάσπη για τον κ. Ζαννιά είναι, τα παιχνίδια με τις μεταχρονολογημένες επιταγές  με ταξιδιωτική εταιρεία που ανέφερε ο Υφυπουργός σε ραδιοφωνική συνέντευξη, όντας γνώστης του πορίσματος. Γιατί κ. Κοντονή ρίχνετε λάσπη στο κ.Ζαννιά;
Λάσπη για τον κ. Ζαννιά η μήνυση που του έχει υποβληθεί, όπως πιστοποιεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, λόγω του ποσού. 
Γιατί κ. Εισαγγελέα ρίχνετε λάσπη στον κ. Ζαννιά;

Στην Λίστα Λαγκάρντ ο κ. Ζαννιάς. 
Γιατί κ. Ερβέ Φαλτσιανί ρίχνετε λάσπη στο κ. Ζαννιά;


Στην «Λίστα Ράιχενμπαχ» ο κ. Ζαννιάς, που δημιούργησε τη νέα «Δ.Ο.Υ. των πλουσίων» το ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), με μεταφορά του φακέλου του από την Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης




Γιατί κ. Χορστ Ράιχενμπαχ ρίχνετε λάσπη στο Ζαννιά;
Και σεις κε. Γενικέ Γραμματέα, κε. Συναδινέ, γιατί τον «λασπώνετε» και του κόβετε την επιχορήγηση;
 Επειδή πέρασαν δύο χρόνια χωρίς να εναρμονήσει το Καταστατικό της Ομοσπονδίας με τον Αθλητικό Νόμο;
 Και λοιπόν, ..... ούτε τριάμισι χρόνια δεν πέρασαν. Για κοιτάξτε το εν ισχύει Καταστατικό της Ομοσπονδίας σε ποια Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε και πότε πήρε δικαστική αναγνώριση.
 


Συνεπέστατος ο άνθρωπος......από της 17 Ιουνίου του 2007 το πήγε για δικαστική αναγνώριση στις 21 Ιανουαρίου του 2011!.
Όλα λάσπη λοιπόν κε. Ζαννιά. 
Καμιά ντροπή, καμιά αναστολή, και όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας,....»οι λάσπες δεν μας αγγίζουν και δεν μας σταματάνε....».
Είναι αυτό που λέμε, «ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται».
 Στην περίπτωση Ζαννιά ισχύει...... «ο λασπωμένος την λάσπη δεν την φοβάται».




No comments: