Monday, September 30, 2013

Εγκληματική οργάνωση Νο 53 !

Η (μαϊμού) εκλογές,το παράνομο καταστατικό,οι μίζες των 
ταξιδιωτικών γραφείων,η διασπάθιση της κρατικής επιχορήγησης και ο ηλίθιος πρόεδρος που αργά η γρήγορα έρχεται  η ώρα του .....

Sunday, September 29, 2013

ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ=ΧΑΟΣ

ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! 
ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ "ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΗΓΕΤΕΣ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ??
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ!!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
.ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΕΠΙΜΟΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ???
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!
ΟΜΩΣ "ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ?
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΕΧΝΗ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ "ΤΣΙΠΑΣ" ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ -"ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ" -ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ????
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ Ο, ΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ 4000 ΖΩΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ???!!
ΕΔΩ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ?
ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ???
ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ!! ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ??
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!
ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ "ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ"!!!
                   ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
          ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ
  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Επιγραμματικές παρατηρήσεις
Ο Δρόμος της (Θεοδωρο)Βίας και ο δρόμος της G.D. "Hρακλής" απορών ποτέραν των οδών...
Δεν χρειάζεται κανένα άκρο (Κακίες), εάν υπάρξει η Μεσότης, η οποία είναι Αρετή (κατά Σταγειρίτη Αριστοτέλη).
Η ατιμώρητη Οικονομική παρανομία ψηφοδοτεί τους υποσχόμενους την πάταξή της. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το τίμημα...

Και η επιλογή ανήκει...στην ΑΙΟΛΙΚΗ να την δημοσιεύσει μέσω του (ακόμη ελεύθερου) Διαδικτυακού Δρόμου...
Γιά.Σας.

Sunday, September 22, 2013

Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας

Ένα βιβλίο του Κάρλο Τσιπόλα από τις εκδόσεις Κέδρος θα πρέπει να διαβάσει σύσσωμο το ΔΣ της ΕΦΟΑ.

Ο ιστορικός κ Τσιπόλα  έγραψε αυτό το σύντομο ,πνευματώδες δοκίμιο σε μια προσπάθεια ν ανιχνεύσει,να κατανοήσει και ν εξουδετερώσει μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευμάρειας και ευτυχίας: την ανθρώπινη ηλιθιότητα,

Οι ηλίθιοι,λέει ο Τσιπόλα ,βρίσκονται ανάμεσα μας.
Είναι παντού,προέρχονται απ όλες τις κοινωνικές τάξεις,και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους και φυσικά στον ίδιο τους τον εαυτό.
Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων.

.Έχουν καμιά σχέση όλα τα παραπάνω με τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ..... 
Απολύτως καμία!!

Thursday, September 19, 2013

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ...

ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ??
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!! "ΚΑΝΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ", "ΣΟΥ 'ΚΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ", "ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ, ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ"....ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ "ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ"!!! 
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!  ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ-ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ-ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΗΝΥΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΎ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΕΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΤΟΥΣ"! 
 ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!  ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ! 
ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ!!  ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ!! 
ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ-ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ -ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥ(ΛΩΝΟΥΝ), ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕ(ΚΟΥΚΟΥ)ΛΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΣΤΟ... ΦΕΓΓΑΡΙ!!!...
ΤΟΥΣ  ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ!!!   
  
ΠΛΑΚΆ ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Επιλογική Σημείωση

Ξυπνήστε, ρε δημοσιογράφοι της πλάκας, δεν σας κάνει πλάκα η κυρία Πλακά.
 Σας δοκιμάζει και σας αποδοκιμάζει.
 Δήθεν σας ενδιαφέρουν τα σκάνδαλα, που αναδεικνύει, δήθεν τα μισοπροβάλλετε και μετά “Μην είδατε τον δήθεν γενναίο...”. 
Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι για την κατάντια αυτού του τόπου υψίστη (αν όχι κύρια) ευθύνη έχετε κι εσείς, γιατί δεν εκτελείτε το καθήκον σας ως 4η εξουσία η το “εκτελείτε” ανταποδοτικά η έστω μεροληπτικά;
Η Κυρία Πλακά δεν είναι Λεβέντης, αρμόδιε υπουργέ, είναι λεβέντισσα! Συνεπώς έχετε υποχρέωση να της αποδείξετε εν έργοις το ότι είστε “καλός άνθρωπος” κι εδώ μάλλον δεν ισχύει το “Είσαι ό,τι δηλώσεις”...
Στις 1 Ιουλίου σας στείλαμε (εκ μέρους των Φίλων της Λίτσας Σαρατζίδου και της Ε.Ο.ΚΑ. -Εθελοντική Ομάδα Κάθαρσης- Του Τέννις) μία Ενημερωτική Επιστολή για σκάνδαλα στο χώρο του Τέννις και της σύνδεσής τους με την Γ.Γ.Α., την οποίαν έχει υπό τον έλεγχο του ο αρμόδιος υφυπουργός σας.
 Δεν βρήκατε το χρόνο (εδώ κι 78 μέρες!) να ασχοληθείτε η έστω να διατάξετε να ασχοληθούν με το Διεθνές Πρόβλημα της Διαφθοράς μέλους της Ε.Ο.Ε., για το οποίο ενημερώθηκε στις 1/9 κι ο αποχωρήσας κόμης της Δ.Ο.Ε., η ΜΗΠΩΣ μας ετοιμάζετε κάποια εκκαθαριστική επιχείρηση με επικεφαλής καταγγελθείσα;
 Ο Αριστοτέλης έγραψε: “Πας Άνθρωπος του ειδέναι φύσει ορέγεται.” Ελπίζουμε να ισχύει το ρητό του και για τους υπουργούς...
Εις ώτα ακουόντων
Γιά.Σα.ς
 http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?forum=1927&read=300

Tuesday, September 17, 2013

Που το θυμήθηκα!!! Ενας ιστορικός σύλλογος με συμπεριφορά κοτετσιού!!!!

Γιακούποβιτς και Στεφάνου πρωταθλητές 2013PDFΕκτύπωσηE-mail
Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 10:07
O Αλέξανδρος Γιακούποβιτς (Ο.Α Αθηνών) και η Αγνή Στεφάνου (Α.Ο. Α Φιλοθέης) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για το 2013. Στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, που ολοκληρώθηκε στη Φιλοθέη, ο Γιακούποβιτς πήρε χωρίς αγώνα τον τίτλο καθώς ο Γιώργος Μπαλαφούτας (Ο.Α Θεσσαλονίκης) δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ενώ η Στεφάνου νίκησε την Ασπασία Αυγέρη (Α.Ο.Α Ηλιούπολης) με 7-5, 6-2.

Τους υπόλοιπους τίτλους κατέκτησαν: οι Γλέζος Μανόλης (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι Αλέξανδρος (Α.Σ. Καλοβελώνης) στο Διπλό Ανδρών, οι Αυγέρη Ασπασία (Α. Ο.Α. Ηλιούπολης)/Δεμέναγα Δάφνη (ΑΚΑ Μαραθώνα) στο Διπλό Γυναικών και οι Βασιλείου Αναστασία (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι Αλέξανδρος (Α.Σ. Καλοβελώνης) στο Διπλό Μικτό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους τελικούς:
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ
Γιακούποβιτς (Ο.Α Αθηνών)-Μπαλαφούτας (Ο.Α Θεσσαλονίκης) med
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στεφάνου (Α.Ο.Α Φιλοθέης) Αυγέρη (Ᾱ. Ο.Α. Ηλιούπολης) 7-5, 6-2
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Γλέζος (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι (Α.Σ. Καλοβελώνης)- Παυλής (Ο.Α. Θεσσαλονίκης)/Καλλίνικος (Α.Κ.Α. Μαραθώνα) med
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αυγέρη (Α.Ο.Α Ηλιούπολης) /Δεμέναγα (ΑΚΑ Μαραθώνα) - Στεφάνου (Ο.Α. Αθηνών)/ Μαυρή (Α.Κ.Α. Μαραθώνα) 6-1, 6-1.
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ
Βασιλείου (Ο.Α. Αθηνών)/Καπτέκι (Α.Σ. Καλοβελώνης) -Μπάκα (Ο.Α. Πετρούπολης)/Παπαχριστόπουλος (ΑΟΑ Φιλοθέης) 3-6, 6-3, (7)                                                                                                                                          
  Εντάξη ο κόκορας είναι κόκορας και οι κότες που τον ακολουθούν γνωστές σ όλους!ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ένας σύλλογος όπως η ΦΙΛΟΘΕΗ να κάνει τέτοια τραγικά λάθη?Ούτε μια φωτογραφία σ όλο το τουρνουά(αλήθεια τολμούσε να δείξη την γύμνια του!) αλλά και ούτε φωτογραφία των αθλητών που είναι πρωταθλητές ΕΛΛΑΔΟΣ!                                 ...
 Αλήθεια ΤΟΣΟ πολύ έχει χαθεί το ήθος των αγώνων ώστε να κρύβονται σαν τα ποντίκια ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι? Αντί να είστε σύλλογος που να ονειρεύονται να γίνυν σαν εσάςς όσοι ξεκινούν, γίνατε οι τελευταίοι.Πετάξτε αυτόν τον μαδημένο άρρωστο στην ψυχή κόκορα.Δείτε την ιστορία σας.Πιστεύετε οτι είχατε κέρδος μ αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάσατε ως όμιλος? Σας συζητάει ΟΛΗ η Ελλάδα για την κατάντια σας.Ντροπή!!!!!!

               



Saturday, September 14, 2013

Γιατί δεν καταργούν τις Ομοσπονδίες να ησυχάσουν όλοι;

Μηνάς Τσαμόπουλος14/09/201308:281


Σε νέα εποχή έχουν περάσει οι αθλητικές  Ομοσπονδίες   στην Ελλάδα της βαθειάς οικονομικής κρίσης.

Κρατικοδίαιτες όλες αυτές τις δεκαετίες, δεν πολύ ασχολιόντουσαν οι εκάστοτε διοικήσεις να τις κάνουν οικονομικά αυτόνομες ώστε να διασφαλίσουν τη συνέχεια των αθλημάτων σε βάθος χρόνου και  παράλληλα να μην επιβαρύνουν το κράτος. Πέφτανε τα εκατομμύρια βροχή και τώρα που  τα χρήματα των επιχορηγήσεων έρχονται  με το σταγονόμετρο  βγαίνουν  στα ΜΜΕ  και το μόνο που έχουν να προτάξουν είναι γκρίνια και κλαψούρισμα γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά!

Επιπλέον χρησιμοποιούν την επικοινωνιακή «καραμέλα» για το κράτος που  είναι ανάλγητο και δεν σκέφτεται την ελληνική νεολαία που έχει ανάγκη να αθληθεί. Ενώ εκείνοι με αυτή τη σκέψη ξυπνάνε και κοιμούνται κάθε μέρα. Αμ, πως!

Για νέες προτάσεις, αναπτυξιακά σχέδια, τρόπους να συγκεντρωθούν χρήματα ούτε λόγος να γίνεται. Κάθονται οι υπεύθυνοι πάνω από την αναποδογυρισμένη καρδάρα και το χυμένο γάλα και αναθεματίζουν θεούς και δαίμονες για το…κακό που τους βρήκε.

Και σχεδόν όλο το βάρος των εξόδων για προπονήσεις, μετακινήσεις και συμμετοχές σε αγώνες πέφτει στα σωματεία και στους ίδιους τους αθλητές. Όσοι είναι τυχεροί και μπορούν  οι γονείς  τους  να «τσοντάρουν» έχει καλώς. Οι υπόλοιποι «έχετε γειά βρυσούλες λόγγοι βουνά ραχούλες».

 Υπάρχουν  Έλληνες πρωταθλητές-πρωταθλήτριες  και ομάδες με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις που δεν έχουν χώρους να προπονηθούν!!!! Κάποιοι δεν συμμετέχουν σε ξένες διοργανώσεις γιατί δεν έχουν ούτε τα οδοιπορικά και  η ομοσπονδία τους δηλώνει απένταρη.
Όλα στηρίζονται στον οικογενειακό προγραμματισμό του κάθε αθλητή άντε και σε κάποιον χορηγό που δεν νιώθει ανασφάλεια να βγάλει από τα ταμείο του λίγες χιλιάδες ευρώ. Και για αυτό όμως χρειάζονται οι προσωπικές επαφές .

Και ενώ όλα στηρίζονται πλέον στην ιδιωτική πρωτοβουλία μόλις έρθουν οι επιτυχίες οι Ομοσπονδιάρχες και λοιπές δυνάμεις βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις  και πανηγυρίζουν για το άθλημα που εκπροσωπούν και μιλούν με «συγκίνηση και υπερηφάνεια» για την φτωχή Ελλάδα που με ψίχουλα πετυχαίνει διακρίσεις!!! Για τη δική τους αδυναμία για να μην γράψω κάτι βαρύτερο, ούτε λόγος.

Και το ερώτημα είναι : Αφού κάποιοι, δεν γράφω όλοι,  δεν μπορούν να κατεβάσουν υλοποιήσιμες ιδέες για να αυξήσουν τη ρευστότητα του ταμείου τους και να βοηθήσουν το άθλημά τους γιατί δεν φεύγουν από την καρέκλα τους, μήπως έρθει κανένας άλλος ;
Και  για να το πάω και πιο κάτω, αφού οι Ομοσπονδίες δεν μπορούν και τα έχουν ρίξει όλα τα βάρη σε σωματεία, ομίλους, ομάδες  καθώς και στις οικογένειες των αθλητών γιατί δεν τις καταργεί η κυβέρνηση  να τελειώνουμε;     Ούτως ή άλλως οσονούπω πιάνουμε πάτο…

Thursday, September 12, 2013

Οι κουρασμένοι να φύγουν!

Μπάχαλο στην οργάνωση της ΕΦΟΑ.
 Έχει εξαγριώσει αθλητές ,προπονητές ομίλους.
Ελληψη σεβασμού στο άθλημα, αποτελούν οι κινήσεις της ΕΦΟΑ.
Αφού  δεν μπορείτε να τα καταφέρετε παρατείστε τα !
Δεν έχετε κλείσει ένα χρόνο διοίκησης και ταλαιπωρείτε τον κόσμο του τένις .

Wednesday, September 11, 2013

Από αφισοκολητές ...εφοροι αγωνιστικού!!!!!!!!!!

Είναι κακό να είσαι κότα  για όλες τις δουλειές...........
Πάρτε και τους 3 που έχει για αφισσοκολητές ο κόκορας και θα καταλάβετε γιατί όλο αυτό το χάος στο πρόγραμμα και στην οργάνωση της ΕΦΟΑ .


Έφορος Αγωνιστικού - Ιωάννης Αθαναηλίδης

Αναπληρωτής Έφορος Αγωνιστικού - Υπεύθυνος Βόρειου Τομέα - Κωνσταντίνος Κολωνιάρης

Αναπλ. Έφορος Αγωνιστικού - Υπεύθυνος Νότιου Τομέα - Χαράλαμπος Παπάζογλου


Χάος!!!!!!!!!!!!! Την Τετάρτη ανακοινώνουμε και την Παρασκευή ξεκινάμε...............Τι περιμένεις απο κόκορα!!!!!!!!!

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 Η ΕΝΩΣΗPDFΕκτύπωσηE-mail
Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2013 06:15
Η  H΄ Ένωση αναθέτει στην Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (Δ/νση Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Μαρκοπούλου-Αυλάκι-)  το 2ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3 2013 για   Αγόρια - Κορίτσια  12,14 και 16 ετών την Παρασκευή 13  έως και Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου  2013.

Monday, September 9, 2013

Απορώ βρε Κόκορα γιατί δεν ήσουν εκεί ...............Τόση δουλεια έχεις κάνει γι αυτό το αποτέλεσμα !!........

 
Φωτογραφίες από την καταπληκτική πορεία του Θανάση Κοκκινάκη στο Junior Grand Slam στη Νέα Υόρκη — "Θανάσης Κοκκινάκης @ US Open Juniors 2013" (18 φωτογραφίες)
 
 
 
 
 
 
 



Απορούμε βρε κόκορα ηταν πιο σημαντικό να μαζευεις το χάος στην Θεσσαλονικη από το 
 
να αγωνίζεσε να έχουμε τέτοιους ταλαντούχους αθλητές στην Ελλάδα ?
 
Εχουν τόση μεγάλη σημασία τα λεφτά της Λίστα Λαγκαρντ απ αυτή την ώρα της 
 
περηφάνιας που νοιώθουμε γι αυτό το παιδί!
 
.Ασε που εαν το κατόρθωνες θα ερχόντουσαν και τα λεφτά και θα ζούσες τίμια μ αυτά ......

Sunday, September 8, 2013

Κόκορα!!!!!!!!!κι κι ρι κου.............. Δεν είσαι ικανός να καθαρίσεις τον βούρκο που δημιουργησες. Λοβητούρα της Λίστας Λαγκαρντ!

H εθνική και ο πατερούλης της

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων να είναι εδώ και σχεδόν 30 χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης; Η εύκολη απάντηση "οι Έλληνες αγαπούν το μπάσκετ", είναι αντίστοιχου επιπέδου με το "οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι γι’ αυτό δεν πάει καλά το δημόσιο".

Ένα ολοκληρωτικό σχέδιο έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Ο Πατερούλης του ελληνικού μπάσκετ, κατά κόσμον Γιώργος Βασιλακόπουλος, έχει δημιουργήσει μια πυραμίδα με τεράστια βάση και, πια, αρκετά μεγάλη κορυφή.

Ο αθεόφοβος -ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού την εποχή των πραγματικά παχιών αγελάδων, κάπου στη δεκαετία του '90- αντί να βάλει τα λεφτά στην τσέπη και να εξαφανιστεί, όπως τόσοι άλλοι, γέμισε την Επικράτεια με κλειστά γυμναστήρια. Όταν λέμε ότι δεν υπάρχει κωμόπολη που να μην έχει κλειστό γυμναστήριο κυριολεκτούμε.

Αφού λοιπόν έφτιαξε τις υποδομές, χώρισε την Ελλάδα σε περιφέρειες, αυτές πλήρωναν προπονητές (με λεφτά που έστελνε αυτός ως πρόεδρος της ομοσπονδίας) και γύριζαν χωριό-χωριό για να μαζέψουν όποιο παιδί υπήρχε υπόνοια ότι κάτι μπορεί να κάνει, αυτά τα παιδιά τα χώριζε σε κλιμάκια ανά ένωση, μετά σε δύο μεγάλα γκρουπ (βόρεια και νότια Ελλάδα) και στο τέλος στην Εθνική Ομάδα, αυτό κάθε χρόνο, για κάθε ηλικία. Φέτος, δηλαδή, η ομοσπονδία έχει εθνική ομάδα για κάθε ηλικία από τα 15 έτη και πάνω, θα μου πεις "σιγά, όλες οι ομοσπονδίες το έχουν", ναι μόνο που αυτός το έκανε πριν από σχεδόν 30 χρόνια…

Αυτές τις ομάδες τις έστελνε για προετοιμασία κάθε καλοκαίρι, για τουρνουά σε όλο τον κόσμο και συμμετείχαν σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Έφτιαξε δική του σχολή προπονητών, δημιούργησε διαιτητές διεθνούς εμβέλειας και αθλητές που έμειναν στην Ιστορία.
Αν όλα αυτά σου φαίνονται λίγα, άκου και τη συνέχεια: Ταξίδεψε τον κόσμο και έφερε καινοτομίες, κυριάρχησε στο διεθνές αθλητικό στερέωμα (Πρόεδρος της FIBA EUROPE) και έφερε μεγάλες διοργανώσεις στη χώρα μας.

Αν ούτε αυτό σε εντυπωσιάζει, άκου και το πιο απίστευτο για την ελληνική πραγματικότητα: Διοικεί το άθλημα με τις περισσότερες επιτυχίες στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες αθλητές και σχεδόν χίλια αθλητικά σωματεία χωρίς καμία μα καμία διχόνοια και έριδα.
Κανένας δεν κάνει στείρα αντιπολίτευση, δεν υπάρχουν κομματικές παρατάξεις, δεν υπάρχουν φατρίες, ούτε κανείς τολμά να βάλει τις φιλοδοξίες του πάνω από τον κοινό σκοπό.
Να γνωρίζετε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα συνεχίσει να κάνει αυτό που χρειάζεται για να μείνουμε στην κορυφή, ακόμα και τώρα που δεν υπάρχουν χρήματα…

Υ.Γ.: Όσοι γνωρίζουν λίγο από τη μαφία του ευρωπαϊκού μπάσκετ ξέρουν ότι τα στραβά σφυρίγματα που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια δεν είναι καθόλου τυχαία, βλέπεις πολύ τους μπήκε στη μύτη ο Πατερούλης με την Ελλαδίτσα του, επί τόσα χρόνια…

Υ.Γ.2: Το αποτέλεσμα με την Ιταλία δεν θα επηρεάσει την καλή πορεία μας στο Ευρωμπάσκετ.

Ολοι πάνε μπροστά και ο κόκορας με το κοτέτσι στον βουρκο!!!

Ιστοσελίδα ειδήσεων/ΜΜΕ · Αρέσει σε 194.448


Προσπαθούσε στην Θεσσαλονίκη ο κόκορας να σώσει την λίστα Λαγκάρντ ?
 
Ποιός πλήρωσε τα εισητήρια τους?
 
Αλήθεια ο πρώτος σε ψήφους στην Β Ελλάδα το άλλο εγω του κόκορα υπάρχει?
 
Αγωνιστικά ενοούμε γιατί κατα τ άλλα κρατά τον υπόνομο που δημιούργησε χέρι χερι με 
 
τον συνεργάτη του στην εταιρεία κατασκευής γηπέδων ανα την χώρα.
 
Ξέρετε μιλάμε για τους ψήφους που τάζουμε οτι θα τους κάνουμε γήπεδα και φυσικά τα 
 
κάνουμε απο άλλη πόρτα...........