Saturday, March 31, 2012

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών έγινε στην Θεσσαλονίκη?



http://efoa.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1410:2-junior-&catid=43:current-games&Itemid=76

Φυσικά για τα παιδιά αυτή είναι η μεγάλη τους χαρά.Η επιβράβευση.
Οι φάτσες ΟΜΩΣ των παραγόντων που στήθηκαν σαν γύφτικα σκερπάνια δεν είναι τραγική ιστορία?
Στο Πανελλήνιο Ανδρών -Γυναικών ΕΑΝ Θυμούνται δεν έβαλαν ούτε τον πρωταθλητή Ελλάδος ούτε την Πρωταθλήτρια.
Αργά θυμήθηκαν να τιμήσουν τους αθλητές τους ,ο νομικός σύμβουλος των κατασκευαστικών εταιρειών του προέδρου της ΕφΟΑ και ο πατήρ της εργαζομένης στην ανύπαρκτη Βαλκανική Ένωση.

2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα JUNIOR - Αποτελέσματα PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2012 19:30

Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα του 2ου Πανελλαδικού Junior που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Ενημέρωση 21.00 27/3/2012.


winners_b16_2o_panelladiko_2012

1η-2η Θέση Αγόρια 16

winners_g14_2o_panelladiko_2012

1η-2η Θέση Κορίτσια 14

3rd_place_g14_2o_panelladiko_2012

3η Θέση Κορίτσια 14

3rd_place_b16_2o_panelladiko_2012

3η Θέση Αγόρια 16

aponomes_2o_panelladiko_2012

g18_2o_panelladiko_2012

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18

b18_2o_panelladiko_2012

ΑΓΟΡΙΑ 18

g16_2o_panelladiko_2012

Tuesday, March 27, 2012

2 σχόλια ........για τον εργολάβο κηδειών του ελληνικού τένις

TEN said...

Μα πόσο γελοίο μπορεί να είναι το ανθρωπάκι της ΕΦΟΑ;
Μετά από τα 16 χρόνια της καταστροφικής του διαδρομής στο ελληνικό τένις...φτάσαμε στο 2011 για να μας ανακοινώσει χωρίς να ντρέπεται...ότι... ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ...από την θέση 38 !!! της Ευρώπης,δηλαδή από τον πάτο, ανέβηκε στην θέση 28 !!! δηλαδή ένα σκαλοπάτι από τον πάτο!!!
Και πανηγυρίζει το γελοίο υποκείμενο για την τρομακτική αυτή "επιτυχία", και μάλιστα...την χρεώνει και στην ΕΦΟΑ !!!
Μα πόσο ηλίθιους θεωρεί αυτούς στους οποίους απευθύνεται;
Η προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών, αλλά κυρίως των γονιών, βαφτίζεται από τον άχρηστο... σαν επιτυχία της ΕΦΟΑ!!!(Οι Ευρωπαίοι που τον βράβευσαν...μάλλον θα νόμιζαν ότι ανέλαβε πέρυσι το μαγαζί...ποιος ξέρει τι παπαριές θα τους αράδιασε)
Και με ποιο τρόπο κατάφερε το μαγαζί (ΕΦΟΑ) αυτό το άλμα;
Μα κατάφερε λέει... να ολοκληρώσει όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2011!!!
Τι λες ρε μεγάλε...!!!
Έτσι εξηγείται πώς κερδίζεις την ψήφο του Μαλάκα!
Άντε στο...δρόμο που χάραξε ο Πάγκαλος...δηλαδή στα τσακίδια κοπρίτη της ΕΦΟΑ!

March 26, 2012 12:14 PM

TEN said...

Μα τι λέτε ρε παιδιά;
Ρωτάτε αν παρανομεί ο άνθρωπος που έχει διδακτορικό στην απάτη!
Η μήπως περιμένετε να τους κλείσει στην φυλακή ο Δουβής και ο Μπιτσαξής;
Αστείο! Όσο υπάρχουν στην εξουσία τα απόβλητα της παρακμής, πασόκ και νδ, και από κάτω οι Μαλάκες που τους ψηφίζουν,δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα! Ελλάς η κατηφόρα σου σταματημό δεν έχει....

March 21, 2012 11:54 AM

Μπρρρρρρρρρρρρ ........τενιστικά πρόβατα........Μικρότερα αθλήματα.....και όχι τα Νο 2 στον κόσμο.!

Γέμισε επίλεκτους το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγαλύτερο προπονητικό κοινόβιο της χρονιάς με την συμμετοχή 35 επίλεκτων αθλητών κι αθλητριών από σωματεία όλης της Ελλάδας.

Στο προπονητικό κοινόβιο του Μαραθώνα παίρνουν μέρος 21 αθλητές της κατηγορίας ανδρών-γυναικών και ελ βαρών καθώς και 14 αθλητές-τριες της κατηγορίας εφήβων νεανίδων. Οι πρώτοι θα παραμείνουν μέχρι τις 12 Απριλίου και αντιπροσωπεία στη συνέχεια θα πάρει μέρος στην διεθνή ρεγκάτα της Ιταλίας στο Πιεντιλούκο που θα γίνει Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα (14-15/4).

Η ομάδα των εφήβων θα παραμείνει ως την 1η Απριλίου ενώ στη συνέχεια οι αθλητές θα αποχωρήσουν προκειμένου να ενσωματωθούν στις ομάδες τους για να τις ενισχύσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο από 19-22 Απριλίου

Αναλυτικά οι αθλητές-τριες που μετέχουν στο κοινόβιο είναι:

ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Τζιάλλας (ΝΟΙ), Τσίλης (ΝΟΙ),Γκουντούλας Ν. (ΟΦΘ), Γκουντούλας Α. (ΟΦΘ), Χρήστου (ΝΟΚ), Μαγδανής (ΝΟΛ), Κόνσολας Λ.(ΝΑΟΣ), Κόνσολας Γ.(ΝΑΟΣ), Αγγελόπουλος Δ.(ΝΑΣ), Κουτσιαύτης (ΝΟΙ), Χρηστομάνος (ΝΟΒΑ), Λαμπρίδης (ΝΟΙ), Δαφνής (ΝΑΟΚ),Λουλούδης (ΝΟΒΑ), Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Τσιάβου (ΔΝΟΗ), Γιαζιτζίδου (ΝΟΚ),Νικολαϊδού (ΝΟΚατ), Διαμαντη (ΝΟΙ),Παπαχρήστος (ΟΑΕ ΝΑΒ), Αφεντούλης Ν. (ΝΑΟΣ)

ΈΦΗΒΟΙ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ :Αγγελόπουλος Βασ. (ΝΑΣ), Βαγενάς Κων/νος (ΔΝΟΗ), Καριτέλης Δημ. (ΝΟΠΤ), Χειμάριος Ε. (ΝΑΟΚ),Μαγκλάρας Κ. (ΝΟΙ), Τσιαλιός Α. (ΝΟΙ),Κώστας Ν. (ΝΟΒΑ), Λαδόπουλος Γ. (ΝΟΒΑ), Κουσκουρίδας Μ. (ΝΟΒΑ), Αγγελοπούλου Α. (ΝΑΣ), Ζυγούρα Β. (ΝΟΙ), Μαμαλου Δ. (ΝΑΟΚ), Σκαρπαθιωτάκη Μ. (ΝΑΣ), Κολτσίδα Ξ. (ΝΟΙ)

Στην Ελλάδα το Ελληνικό τένις στον πάτο.......και στην Ευρώπη πρώτος!!!!!!!!

Αυτά ΜΟΝΟ ο Ζαννιάς θα το σκεφτόταν να το πλασάρει στον αγράμματο πληθυσμό της Ελλάδος επιπέδου Ουγκάντα στο τ ενιστικό περιβάλλον.
Πήγε για να παρακαλέσει πάνω στο θέμα της συμμετοχής του ελληνικού τένις στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το τι μέλει να γίνει στους Ολυμπιακούς και λέει ο κλασσικός επαίτης σ αυτές τις διοργανώσεις, ας με βραβεύσουν για να μην φανεί η επαιτεία.
Τα κίτρινα και πράσινα μπαλάκια είναι χρήσιμα για την Ουγκάντα.
Για την χώρα που βγήκε πριν λίγα χρόνια από Ολυμπιακούς θα περίμενε κανείς ΑΛΛΑ.
Αλλά για να έχεις επιτεύγματα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ τον Κ--Ο σου να δουλέψει κ Ζαννιά!
Από το Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου θα μας πεις ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ το επόμενο?
Δεν μιλάς ,δεν λαλάς κινδυνεύει η Ελλάς δηλ το Ελληνικό τένις.
Το να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους κολλητούς σου καλός είσαι.
Το ν αγωνίζεσαι για τα παιδιά του Ελληνικού τένις ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ τον πάτο!
Αυτά και για τους συναδέλφους σου που σ έχουν χεσ--νο.
Αλλωστε παίρνουν αυτά που τους δίνεις
Ταξιδάκια,επιμορφώσεις,διορισμούς.
Φτάνουν.
Να θυμηθούμε την Γ Συνέλευση που δεν έκανες αγωνιστικό απολογισμό?
Το είπες αυτό την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία?
Θα σε κοίταζαν σαν τον ταρζάν στην ζούγκλα.
Κακόμοιρε ποιόν πας να ξεγελάσεις!
Π.Α.Α.

Monday, March 26, 2012

Μια φορά και ένα καιρό ....λέει το παραμύθι της γιαγιάς μου!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βράβευσε την ΕΦΟΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2012 11:56
Μια σημαντική διάκριση επεφύλασσε το 2011 για το ελληνικό τένις. Η Ελλάδα βραβεύτηκε ως η χώρα, που πραγματοποίησε την μεγαλύτερη πρόοδο στο άθλημα, καθώς κατάφερε να αναρριχηθεί από την 38η θέση, που κατείχε πρόπερσι, στην 28η. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, κ. Σπύρος Ζαννιάς από τα χέρια του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Ζακ Ντιπρέ, κατά την διάρκεια του Ετήσιου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που έγινε 23-26 Μαρτίου στη Λιόν της Γαλλίας.

Πίσω από την Ελλάδα, την δεύτερη μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στην προηγούμενη χρονιά, παρουσίασαν η Σλοβενία, η Εσθονία και η Ιρλανδία, που σκαρφάλωσαν 9 θέσεις στη σχετική κατάταξη, η οποία διαμορφώνεται με βάση τα αποτελέσματα, που έχουν κάθε χρόνο οι αθλητές και οι ομάδες των 49 χωρών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες: Επαγγελματικό τένις, τένις τζούνιορ, τένις βετεράνων, Wheelchair Tennis. Κορυφαία χώρα για το 2011 αναδείχθηκε η Ισπανία, με 2η τη Ρωσία και 3η τη Γαλλία.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Ζαννιάς δέχθηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Ζακ Ντιπρέ και βαθιά ικανοποιημένος έκανε την εξής δήλωση: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το έργο της ΕΦΟΑ, ιδιαίτερα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, που διανύει η χώρα μας. Το 2011 υλοποιήθηκε ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΑ και επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων από κάθε άλλη χρονιά».

Wednesday, March 21, 2012

ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ κ. ΖΑΝΝΙΑ;

Καλά θα κάνουν, όλοι αυτοί οι «παλαμακιστές» των Γενικών Συνελεύσεων του Ζαννιά, που με την ψήφο τους τόσα χρόνια (ανάθεμα κι’αν ξέρουν γιατί), τον έχουν αναγορεύσει σε Μητροπολίτη, να ρίχνουν και καμιά ματιά στα καταστατικά και τους νόμους. Και επειδή δύσκολα θα το κάνουν, ας το κάνουμε εμείς γι’αυτούς.

Από το καταστατικό της ΕΦΟΑ

Άρθρο 11 Κάθε ποσό που αποτελεί περιουσία της Ε.Φ.Ο.Α. και υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων ενενήντα τριών ευρώ & σαράντα επτά λεπτών (293,47 €), κατατίθενται υποχρεωτικά σε μια αναγνωρισμένη τράπεζα στην περιφέρεια της έδρας της. Η ανάληψη των χρηματικών ποσών για την κάλυψη των αναγκών της διενεργείται με την έκδοση επιταγών που υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Ταμία της ή με κάθε άλλη τραπεζική σύννομη πράξη.

Άρθρο 25 Ο Ταμίας ενεργεί τις εισπράξεις και πληρωμές της Ε.Φ.Ο.Α., συνυπογράφει με τον Πρόεδρο τα αξιόγραφα και καταθέτει τα χρήματα της Ε.Φ.Ο.Α. στο όνομά της, σε Τράπεζα που αποφασίζει το Δ.Σ. Είναι υπεύθυνος για τη θεώρηση, τήρηση και χρήση όλων των λογιστικών βιβλίων που προβλέπει ο Νόμος για την οικονομική διαχείριση της Ε.Φ.Ο.Α., τα οποία έχουν και την υπογραφή του Προέδρου. Συνυπογράφει με τον Πρόεδρο τις επιταγές για την ανάληψη χρημάτων που έχουν κατατεθεί στο όνομα της Ε.Φ.Ο.Α., καθώς και κάθε έγγραφο σχετικό με τις οικονομικές δοσοληψίες της Ε.Φ.Ο.Α. Συντάσσει αναλυτικές καταστάσεις εσόδων – εξόδων για ενημέρωση του Δ.Σ. καθώς και τον προϋπολογισμό, καταρτίζει τον Οικονομικό Απολογισμό, εποπτεύει στην διάθεση εισιτηρίων των αγώνων και προΐσταται των Οικονομικών υπηρεσιών της Ε.Φ.Ο.Α.

Ταμίας της ΕΦΟΑ από τον Αύγουστο του 2005, είναι ο κ. Γιώργος Βασίλας, εκπρόσωπος του ομίλου αντισφαίρισης Ηρακλείου Κρήτης, με μόνιμη διαμονή στο νησί. Ανέλαβε με απόφαση του ΔΣ στις 6/8/2005, όταν ο Ζαννιάς απόπεμψε με παράνομη αντικαταστατική διαδικασία, τον μέχρι τότε ταμία Γιώργο Καλογερά διότι……. «δεν συνεμορφώθει με τας υποδείξεις».

Πόσο σύννομη μπορεί να είναι οι οικονομική διαχείριση σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 25 του καταστατικού της ΕΦΟΑ και τον αθλητικό νόμο, όταν η έδρα της ομοσπονδίας είναι στην Αθήνα και η έδρα του Ταμία στην Κρήτη;

Αυτό μόνο ο Ζαννιάς και ο Βασίλας το ξέρουν.

Κανονικά αυτό το θέμα θα έπρεπε να έχει προβληματίσει και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΦΟΑ……αλλά αυτοί μάλλον «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου».

Αλήθεια, όλοι αυτοί που απαρτίζουν το ΔΣ της ΕΦΟΑ είναι τόσο άβουλοι, ή μήπως είναι συνειδητά συνεργοί στις παρανομίες, άρα και συνυπεύθυνοι ;

Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο κ. Βασίλας ως Ταμίας κάνει όλα αυτά που τα άρθρα 11 και 25 του καταστατικού λένε, από την Κρήτη;

Ειδικά με τις επιταγές, που η ομοσπονδία βάσει καταστατικού είναι υποχρεωμένη να κάνει τις πληρωμές της, και με δεδομένο ότι κάθε επιταγή πρέπει να φέρει τις υπογραφές του Ζαννιά και του Βασίλα, αναρωτιέται κανείς, τι γίνεται στην πράξη.

Δεν υπάρχουν και πολλές εκδοχές.

Στην πρώτη εκδοχή η επιταγή πρέπει να ταξιδεύσει στην Κρήτη, να την υπογράψει ο Βασίλας και να επιστρέψει.

Στη δεύτερη εκδοχή, πρέπει να ταξιδεύσει ο Βασίλας στην Αθήνα για να την υπογράψει.

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή…..να στέλνει με currier o Ζαννιάς δύο-τρία μπλοκ επιταγών, κάπου δηλαδή 100-150 επιταγές στην Κρήτη, στο Βασίλα να τις υπογράφει και μετά ……όποιος κατάλαβε…..κατάλαβε.

Εσείς, τα μέλη του ΔΣ της ΕΦΟΑ, και όλοι που εκπροσωπώντας τους ομίλους σας πάτε και τον στηρίζετε στις Γ.Σ….. ποια από τις τρεις εκδοχές πιστεύετε ότι ισχύει στη πράξη, και ποια απ’αυτές είναι παράνομη;

Το θέτω στην κρίση του κοινού σας νου, όλων σας.

Προσέξτε τι θα απαντήσετε….γιατί η κάθε εκδοχή συνοδεύετε με βαθμό ευφυίας.

Εσύ Βασίλα θα πας φυλακή…….και δεν θα ξέρεις γιατί πήγες!!

Ζητάμε συγνώμη που δεν το ανεβάσαμε στις Monday, March 12, 2012

Μην ξεχάσετε να δείτε εάν θα είναι γραμματεία η κόρη Αμουτζόγλου

Τυχαία δεν σας επισημάνω να το δείτε.
Όπως καταλαβαίνετε όταν το κράτος διαλύει τους γνωστούς, άγνωστους κρατικούς οργανισμούς περιμένω να δω εάν θα έρθει να δουλέψει στους αγώνες.
Ελπίζω να μην πάρει έξτρα για την δουλειά της.
Όχι κ. π.π. δεν θα πάρω έξτρα για τη δουλειά μου (άσχετα που θα προσφέρω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου και το Σαββατοκύριακο) και μπορείτε να το διαπιστώσετε.
Είναι αλήθεια ότι όλη η Βαλκανική την έχει κατακουράσει
Τόσο πολύ, που δεν ξέρω εάν στα μαθήματα που κάνει στο Προπονητικό Κέντρο των Βαλκανίων,παίρνει και εκεί ΕΞΤΡΑ λεφτά.
Αν κάνω μαθήματα στο προπονητικο κέντρο των Βαλκανίων!!!! παρακαλώ να με ενημερώσετε που πρέπει να πηγαίνω, τις ώρες και πόσα να ζητήσω απο εκεί?!
Αμείβετε χώρια, στο Jounior?
και επειδή στο Λύκειο αλλά και στο Πανεπιστημίο και κατόπιν στο Μεταπτυχιακό έμαθα ότι το Junior γράφεται έτσι, επίσης όχι κ. π.π. δεν θα πάρω τίποτα.
Τα υπόλοιπα που λέτε δεν αναφέρονται σε μένα, κατάλληλοι είναι άλλοι για να απαντήσουν.
Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να μην βγαίνετε με το όνομα σας και να κρύβεστε πίσω από 2 σύμφωνα! Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ, αλλά μάλλον δεν λειτουργούμε το ίδιο.
Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε στη Θεσσαλονίκη να συζητήσουμε απο κοντά αυτά που σας απασχολούνε χωρίς τη διαμεσολάβηση του internet. Θα είμαι η έγκυος στη γραμματεία, αυτή που για να εξυπηρετήσει θα δουλέψει στον 7 μήνα χωρίς ευρω.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,
Αμουτζόγλου Κυριακή


kiki amou kikiamou@yahoo.co.uk
Mar 16 (5 days ago)
to me
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν ανεβάζετε την απάντηση μου?Βλέπω ότι κάθε μέρα ανεβάζετε νέα θέματα, εγώ σας το έστειλα από την Τετάρτη και δεν έχει ανέβει ακόμα. Και ξαναρωτάω υπάρχει κάποιο πρόβλημα?Να το στείλω σε άλλη μορφή? Παρακαλώ περιμένω την απάντηση σας.
Ευχαριστώ πολύ,

Λυπόμαστε που δεν ανέβηκε στην ώρα του.
Και τώρα το είδαμε τυχαίως.
τ.ν.τ.τ
Αμουτζόγλου Κυριακή

Monday, March 19, 2012

Τα ζώα μου ...αργά!

Αλήθεια το 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα JUNIOR πραγματοποιήτε στην Θεσσαλονίκη?

Γιατί στο site της EFOA έχει ακόμα αυτή την ανακοίνωση.....


2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα JUNIOR - Πρόγραμμα Αγώνων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 09:04

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα αγώνων όλων των κατηγοριών του 2ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Junior.

Στην Κατηγορία Αγόρια 16 οι αγώνες των προκριματικών αρχίζουν μια ημέρα νωρίτερα την Τετάρτη 21 Μαρτίου λόγω μεγάλης συμμετοχής (όπως προβλέπεται από την προκήρυξη των αγώνων).

Sunday, March 18, 2012

Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ τον Σεπτέμβρη του 2011...και μέχρι σήμερα κανένα...

Καλά πιστεύει κάποιος σοβαρός και υπεύθυνος παράγοντας του Ελληνικού τένις ότι μπορεί να διοικηθεί μια Ομοσπονδία χωρίς να κάνει διοικητικά συμβούλια?
Ο ΓΓΑ ξέρει ότι τα λεφτά που τους στέλνει δεν υπάρχουν αποφάσεις για να πληρώσουν ?
Τι διαύγεια είναι αυτή που δεν κοιτάει αριθ πρακτικών και πληρωμές!
Μήπως το σύστημα Κούβελου και Σία ξεπερνάει την Διαύγεια?
Από τον Σεπτέμβρη έως Μάρτη πόση μήνες είναι?
Φυσικά και θα έχουμε την παντελή ανυπαρξία του τένις όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες και κανένα μέλος της διοίκησης ΙΔΙΩΣ ο νομικός μας ΓΓ της ΕΦΟΑ.
Το δίπλωμα του δικηγόρου το πήρε στις μάντρες των εργοταξίων κατασκευών γηπέδων τένις ΜΑΛΛΟΝ.
Ειδάλλως θα έπρεπε να του έλεγε οτι είναι παράνομοι.
Διοικήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βάσει καταστατικού της ΕΦΟΑ.
Δεν πρέπει να διαβάσει Ο ΚΟΝΤΌΣ κάθε πότε πρέπει να κάνει συμβούλιο.
Τώρα βέβαια γιατί το θυμηθήκαμε.
Μα γιατί σας είδα αγαπητά Νέα του τένις που απορούσατε για τις ισχυρές δυνάμεις τις Θεσσαλονίκης δηλ Σταματιάδη -Αμουτζόγλου και Σια
Μα με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Τι περιμένατε?
Το μπάχαλο δεν έρχεται μόνο του το δημιουργείς.
Όσο για συμβούλιο Καλά μην βιάζεστε και προσοχή μην σπρώχνεστε .
στον κυκεώνα του ελληνικού χάους ζητώντας τους να διοικήσουν και να αναπτύξουν το τένις.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ
α.ν.

Σήμερα Κυριακή ώρα 14.09 μμ..Φοβερή ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!

2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα JUNIOR - Πρόγραμμα Αγώνων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 09:04

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα αγώνων όλων των κατηγοριών του 2ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Junior.

Στην Κατηγορία Αγόρια 16 οι αγώνες των προκριματικών αρχίζουν μια ημέρα νωρίτερα την Τετάρτη 21 Μαρτίου λόγω μεγάλης συμμετοχής (όπως προβλέπεται από την προκήρυξη των αγώνων).

Αχ!!! Κατακαημένη Ρούμελη........

Thursday, March 15, 2012

Τα διπλά πότε παίχθηκαν στο 1ο Jounior ?

Το τούρκικο σήριαλ του Ελληνικού τένις καλά κρατεί.
ΔΙΠΛΆ πουθενά.
Πράγματι αυτός ο πρόεδρος έχει μια ικανότητα που κανείς δεν μπορεί να την αντιληφθεί.
Υπηρετεί ένα άθλημα που το κόβει και το ράβει στα μέτρα του.
Δηλαδή ,του κόβει τα μισά πόδια, για να μην είναι πιο ψηλό απ αυτόν.
Όταν όμως έχεις συνεργάτες που απομυζούν για την προσωπική τους άνεση το άθλημα γιατί να το ψηλώσει, δηλαδή να εφαρμόσει τους κανονισμούς,
να εφαρμόσει την ομορφιά και την δυναμική του ,
να το ΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ.
Κρίμα τα παιδιά μας !!!!!!!!!!!

Η τραγική διοίκηση Ζαννιά...Πόσα χρόνια έχουν περάσει από το 2009?

Από το site της ΕΦΟΑ -Βαθμολογίες http://www.efoa.gr/index.php?option=com_reporter&Itemid=104&menuGroup=Bathm2009&queryId=107

2009 Βαθμολογία Ανδρών
ΘΕΣΗ ΑΜ ΟΝΟΜΑ ΕΤ.ΓΕΝ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΕΘΝΗ ΒΑΘΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1 6655 ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1981 0.0 68.000 89.000 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
2 10759 ΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1984 0.0 39.000 45.000 Α.Ο.ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ
3 2515 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1977 0.0 30.000 30.000 Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4 14657 ΓΛΕΖΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 1990 0.0 5.000 27.100 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
5 6354 ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1980 0.0 17.000 17.000 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
6 15691 ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΣ 1990 0.0 16.000 16.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
7 8550 ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1982 0.0 1.000 13.000 Ο.Α.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
8 14059 ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ 1988 0.0 7.000 9.600 Ο.Α.ΓΛΥΦΑΔΑΣ
9 6167 ΠΕΝΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1979 0.0 0.000 4.900 Ο.Α.ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
10 15460 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 1988 0.0 0.000 3.750 Α.Ε.Τ.ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
10 16493 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1989 0.0 0.000 3.750 Ο.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
12 2254 ΔΟΥΒΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1974 0.0 0.000 3.500 Ο.Α.ΧΟΛΑΡΓΟΥ
13 15522 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 1991 0.0 0.000 3.100 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
13 10888 ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 1984 0.0 0.000 3.100 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
15 12549 ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1987 0.0 0.000 3.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
16 6256 ΣΙΔΕΡΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1981 0.0 0.000 2.750 Α.Ο.Α.ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
17 17651 ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1988 0.0 0.000 2.500 ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.
18 14435 ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1991 0.0 0.000 2.250 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
19 20909 ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1994 0.0 0.000 2.100 Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ
20 17568 ΜΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1992 0.0 1.000 2.100 Α.Σ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
21 21744 ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ 1994 0.0 0.000 1.950 ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ
21 17543 ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994 0.0 0.000 1.950 Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
21 16589 ΜΠΑΪΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1989 0.0 0.000 1.950 Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
24 10281 ΔΕΝΕΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1986 0.0 0.000 1.600 Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
24 14611 ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1988 0.0 0.000 1.600 Σ.Α.ΡΑΦΗΝΑΣ
24 18898 ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1986 0.0 0.000 1.600 Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
24 15550 ΣΙΑΠΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1990 0.0 0.000 1.600 Α.Ο.Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
24 24080 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1993 0.0 0.000 1.600 Ο.Α.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
29 15739 ΚΑΚΡΙΔΩΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 1990 0.0 0.000 1.500 Α.Ε.Τ.ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
29 13110 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1989 0.0 0.000 1.500 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
29 4774 ΠΡΕΔΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1978 0.0 0.000 1.500 Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
29 10419 ΣΕΛΕΠΕΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 1971 0.0 0.000 1.500 Ο.Α.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΣΟΙ
33 25602 ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΔΑΥΙΔ 1977 0.0 0.000 1.350 Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
33 21002 ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1995 0.0 0.000 1.350 Α.Ο.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
33 19802 ΝΙΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1993 0.0 0.000 1.350 Α.Ο.ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ
33 19598 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1993 0.0 0.000 1.350 Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
33 4615 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1964 0.0 0.000 1.350 Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
33 23302 ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 1992 0.0 0.000 1.350 Α.Ο.Α.ΑΙΓΑΛΕΩ 92
33 12778 ΦΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1990 0.0 0.000 1.350 Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
40 22277 ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1982 0.0 0.000 1.300 Α.Ν.Σ.ΕΛΛΗΝΙΚΙΩΤΩΝ
41 24017 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΔΑΣ 1986 0.0 0.000 1.150 Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
41 1151 ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 1958 0.0 0.000 1.150 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
43 10243 ΑΜΟΥΤΖΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 1982 0.0 0.000 1.100 Ο.Α.ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
43 7258 ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1982 0.0 0.000 1.100 Σ.Α.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
43 17433 ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1993 0.0 0.000 1.100 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
43 19597 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1990 0.0 0.000 1.100 Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
43 12907 ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1987 0.0 0.000 1.100 Ο.Α.ΑΡΤΑΣ
43 18692 ΤΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1992 0.0 0.000 1.100 Α.Ο.ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ
43 15237 ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΦΩΤΗΣ 1990 0.0 0.000 1.100 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
50 23935 ΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1989 0.0 0.000 1.050 Α.Σ.ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
51 18608 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1993 0.0 0.000 1.000 Ο.Α.ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
51 18875 ΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 1992 0.0 0.000 1.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
51 18333 ΜΕΣΟΡΟΠΙΑΝ ΘΗΣΕΑΣ 1992 0.0 0.000 1.000 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
51 14576 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1970 0.0 0.000 1.000 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
55 12531 ΒΑΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1987 0.0 0.000 0.850 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
55 11200 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1987 0.0 0.000 0.850 Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
55 17595 ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1992 0.0 0.000 0.850 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
55 12672 ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1988 0.0 0.000 0.850 Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
55 19004 ΣΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 1993 0.0 0.000 0.850 Ο.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ
55 13747 ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1986 0.0 0.000 0.850 Ο.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ
61 19080 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1992 0.0 0.000 0.800 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
62 15936 ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ 1990 0.0 0.000 0.750 Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ
62 28800 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1975 0.0 0.000 0.750 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
62 22880 ΖΑΡΙΤΣ ΝΕΜΠΟΙΣΑ 1973 0.0 0.000 0.750 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
62 28852 ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1967 0.0 0.000 0.750 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
62 13819 ΚΟΡΜΑΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1986 0.0 0.000 0.750 Σ.Α.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
62 4545 ΜΟΝΤΕΤΣΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1964 0.0 0.000 0.750 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
62 5198 ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1965 0.0 0.000 0.750 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
69 14894 ΒΕΡΜΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1989 0.0 0.000 0.600 Ο.Α.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
69 22611 ΕΠΙΒΑΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1994 0.0 0.000 0.600 Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
69 14594 ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1989 0.0 0.000 0.600 Ε.Σ.Ο.ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
69 28903 ΚΕΪΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 1992 0.0 0.000 0.600 Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
69 19713 ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 1993 0.0 0.000 0.600 ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ
69 17590 ΤΑΡΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1992 0.0 0.000 0.600 Ο.Α.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ
75 6154 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1967 0.0 0.000 0.550 Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
75 19859 ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟ 1994 0.0 0.000 0.550 Α.Ο.Α.ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
75 23942 ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1990 0.0 0.000 0.550 Α.Ο.Α.ΑΙΓΑΛΕΩ 92
75 17847 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1983 0.0 0.000 0.550 Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
75 6646 ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1980 0.0 0.000 0.550 Ο.Α.ΖΩΓΡΑΦΟΥ
75 25809 ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1976 0.0 0.000 0.550 Ο.Α.ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
81 26089 ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1994 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 4541 ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1960 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 17895 ΓΚΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1992 0.0 0.000 0.500 Γ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Γ.ΠΑΛΑΣΚΑΣ
81 21177 ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1994 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 21178 ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 1993 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 21179 ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1992 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 1020 ΚΑΛΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1966 0.0 0.000 0.500 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
81 23633 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1973 0.0 0.000 0.500 Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
81 28774 ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1982 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 28855 ΚΟΜΠΟΘΕΚΡΑΣ-ΚΟΤΣΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1992 0.0 0.000 0.500 Ο.Α.ΓΛΥΦΑΔΑΣ
81 24847 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1968 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 10445 ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1984 0.0 0.000 0.500 Α.Ο.Α.ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
81 28846 ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1976 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 19851 ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 1993 0.0 0.000 0.500 Ο.Α.ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ
81 13691 ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣ 1988 0.0 0.000 0.500 Α.Ο.ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ
81 21181 ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
81 28428 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ 1994 0.0 0.000 0.500 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Ο.Α.
98 4403 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1976 0.0 0.000 0.100 Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
98 17604 ΒΑΡΦΗΣ ΙΑΣΩΝ 1992 0.0 0.000 0.100 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
98 11871 ΖΑΜΚΟΤΣΙΑΝ ΑΡΤΟ 1987 0.0 0.000 0.100 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
98 8511 ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1981 0.0 0.000 0.100 Ε.Φ.Τ.ΑΙΟΛΙΚΗ
98 27280 ΚΑΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1977 0.0 0.000 0.100 Α.Ε.Τ.ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
98 18912 ΚΩΤΣΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1990 0.0 0.000 0.100 Σ.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
98 16369 ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΣ ΠΙΕΡ 1990 0.0 0.000 0.100 Ο.Α.ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ
98 13365 ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1988 0.0 0.000 0.100 Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
98 5137 ΝΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1981 0.0 0.000 0.100 Α.Ο.Α.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
98 16350 ΝΤΙΡΖΟΥ ΑΝΤΡΕΙ 1987 0.0 0.000 0.100 Α.Σ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
98 16371 ΠΑΛΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1991 0.0 0.000 0.100 ΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Ο.Α.
98 18430 ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1993 0.0 0.000 0.100 Ο.Α.ΚΩ
98 15918 ΤΑΜΠΑΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 1990 0.0 0.000 0.100 Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
98 21256 ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1990 0.0 0.000 0.100 Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
112 28139 ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 1985 0.0 0.000 0.050 Ο.Α.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
112 2215 ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 1972 0.0 0.000 0.050 Ο.Α.ΛΕΣΒΟΥ
112 17401 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 1989 0.0 0.000 0.050 ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.
112 22651 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1994 0.0 0.000 0.050 Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
112 25993 ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1993 0.0 0.000 0.050 Α.Ο.Α.ΑΙΓΑΛΕΩ 92
112 12359 ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1987 0.0 0.000 0.050 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
112 19027 ΝΤΑΦΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1993 0.0 0.000 0.050 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
112 22227 ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1992 0.0 0.000 0.050 Α.Ο.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
120 24170 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 1995 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
120 18715 ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1992 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΣΟΙ
120 14017 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1987 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΑΝΑΦΛΥΣΤΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ
120 17656 ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1992 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΠΑΤΡΩΝ
120 21602 ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1995 0.0 0.000 0.000 ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ
120 20992 ΒΑΡΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1994 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
120 16767 ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΙΑΣΩΝ 1991 0.0 0.000 0.000 Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ
120 1848 ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1976 0.0 0.000 0.000 Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
120 19018 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1991 0.0 0.000 0.000 Α.Κ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ
120 19303 ΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1993 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ
120 19813 ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1994 0.0 0.000 0.000 Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
120 15026 ΚΑΦΦΕΣ ΖΗΣΗΣ 1991 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
120 24166 ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1986 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
120 20648 ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1995 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
120 29029 ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1991 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
120 15924 ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1989 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
120 21212 ΜΑΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1992 0.0 0.000 0.000 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.& Α.
120 5741 ΜΑΝΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1980 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΒΟΛΟΥ
120 20394 ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1994 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
120 18538 ΜΕΓΡΕΜΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 1993 0.0 0.000 0.000 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
120 4223 ΜΟΛΔΟΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1975 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
120 28659 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1971 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
120 26640 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1995 0.0 0.000 0.000 ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ
120 19382 ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1990 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
120 27683 ΠΟΥΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1993 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ
120 17476 ΠΟΥΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1977 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΚΙΛΚΙΣ
120 8269 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1982 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
120 26139 ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2002 0.0 0.000 0.000 ΑΙΟΛΟΣ Α.Λ.ΙΛΙΟΥ
120 9760 ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1986 0.0 0.000 0.000 Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ
120 21316 ΦΑΚΩΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 1994 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
120 28592 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1986 0.0 0.000 0.000 Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ
120 25881 ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑΣ ΙΑΣΩΝ 1995 0.0 0.000 0.000 Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ