Sunday, November 27, 2011

ΠΡΆΓΜΑΤΙ αυτός ο πρόεδρος δουλεύει πολύ για το Ελληνικό τένις

Παιδιά!.....Προσοχή μην το ξυπνήσετε γιατί είναι πολύ κουρασμένος.......

Παρατηρήσεις κ. Ν. Κανελλόπουλου

Αγαπητοί Φίλοι, Το προτεινόμενο πρόγραμμα για το 2011 πιστεύω ότι έχει πολλά θετικά σημεία για τα όσα μέχρι σήμερα αποτελούσαν κατά καιρούς αιτήματα και συνιστά μία ελπιδοφόρα τομή. Σημαντικό το...

Πρόταση διαλόγου Αγων. Σχεδιασμού 2011 | 15/9/2010

Προτάσεις από τη Β΄Ένωση

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ 1 Πανελλήνιο με 64αρι ταμπλο και προκριματικά ανοικτής συμμετοχής Α)Το 1 Πανελλαδικό για την κατάταξη και για την δημιουργία της Κ1 κατηγορίας: να γίνουν...

Πρόταση διαλόγου Αγων. Σχεδιασμού 2011 | 6/10/2010

Προτάσεις κ. Χ. Βάρφη

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2011 ΣΚΕΨΕΙΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ JUNIORS (12-14-16 και 18 ετών) Πρόταση για αγώνες: α) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. β) Έξι(6) Πανελλαδικά Πρωταθλήματα (open juniors) κατά την διάρκεια του...

Πρόταση διαλόγου Αγων. Σχεδιασμού 2011 | 4/10/2010

Προτάσεις και παρατηρήσεις κ. Νίκου Γρίβα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜA Νίκος Γρίβας - Λέκτορας ΤΕΦΑΑ Αθηνών Εδώ και καιρό έχει ωριμάσει η ανάγκη για αναδιοργάνωση συνολικά της αγωνιστικής και προπονητικής διαδικασίας....

Πρόταση διαλόγου Αγων. Σχεδιασμού 2011 | 6/9/2010Παρατηρήσεις κ. Κώστα Κουτσάφτη

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Αγαπητοί κύριοι, Η ανακοίνωση σας για την Αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των Πανελλαδικών πρωταθλημάτων, είναι μια απόλυτα αισιόδοξη εξέλιξη. Όσοι παλέψαμε για αυτή την...

Πρόταση διαλόγου Αγων. Σχεδιασμού 2011 | 6/9/2010

Thursday, November 24, 2011

Επιτέλους!! Να βλέπουμε και κάτι με όραμα !!!!!!!

Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 θα φιλοξενήσει στην πόλη μας τον πολύ μεγάλο Έλληνα προπονητή του τένις κ. ΚΕΛΑΪΔΗ ΝΙΚΟΛΑ. Ο κ. Κελαϊδής αφού έκανε σημαντική διεθνή επαγγελματική καριέρα ως αθλητής του τένις, κατόπιν ασχολήθηκε με την προπονητική και έφθασε να είναι ομοσπονδιακός προπονητής στην Ομοσπονδία Τένις της Γαλλίας. Για μια 3ετία ήταν Τεχνικός Διευθυντής της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) με σημαντικότατα αποτελέσματα. Σήμερα, ο κ. Κελαϊδής είναι έμμισθος προπονητής στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις και ασχολείται με την ανάπτυξη του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.Τη Δευτέρα λοιπόν 21 Νοεμβρίου 2011 από τις 14:30, ο κ. Κελαϊδής θα βρίσκεται στα ανοιχτά γήπεδα του τένις στο Χαλκιοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, όπου μαζί με τους προπονητές του Φ.Ο.Α. Gadjev Vasil και Ζήκα Μιχάλη θα ελέγξει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του συλλόγου και θα τους προπονήσει με σύγχρονους μεθόδους προπόνησης. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε την αφιλοκερδή προσφορά του κ. Κελαϊδή προς τον Όμιλό μας, δείγμα της μεγάλης εκτίμησης, όπως είπε, που τρέφει προς τους ανθρώπους του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης για τη σημαντική δουλειά που προσπαθούν να κάνουν στο χώρο του τένις.Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Α. ευχαριστεί και απ’ αυτή τη θέση θερμά τον σημαντικό προπονητή και χαρισματικό άνθρωπο κ. Κελαιδή Νικόλα, αφού η βοήθειά του προς τους νεαρούς αθλητές μας θα είναι καθοριστική στην παραπέρα εξέλιξή τους.

Tuesday, November 15, 2011

“Game Set Match”.

Θυμάται κανείς το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης?
Για να το θυμηθεί βέβαια κάποιος Πρέπει ηΕΦΟΑ να το τιμήσει.
Έχετε δει να πραγματοποιεί ενα μεγάλο τουρνουά η ΕΦΟΑ?
Έχετε δει να πραγματοποιεί όπως το ΣΕΓΑΣ τον Μαραθώνιο?
Όλες οι Ομοσπονδίες δημιούργησαν ενα θεσμό και τον υπηρετούν χρόνια.
Το Ακρόπολης στο Μπάσκετ
Το ίδιο και η Κολύμβηση
Η Γυμναστική.
.....και και και...
Η ΕΦΟΑ ΤΙ έκανε?
Το 000000000000000 δυστυχώς είναι 00000000000000


Η Εύα Ασδεράκη και η ΕΦΟΑ

Αλήθεια ΥΠΆΡΧΕΙ η ΕΦΟΑ?
Που κρύβετε?
Ακόμα με έργα ασχολείται?
Όλος ο κόσμος μιλάει για μια Ελληνίδα ,ΚΑΙ αυτός μέσα από το site δεν μπορεί να πεί μια κουβέντα?
Το να πιστεύει ότι αυτός είναι το κέντρο του αθλήματος μπορεί να το πιστεύει στην τουαλέτα του σπιτιού του.
ΈΞΩ η κοινωνία τον έχει βάλει στον ανάλογο χορο του αθλητισμού.
Και εκείνοι που είναι δίπλα του, θα καταλάβουν ότι οι καιροί άλλαξαν και άλλα πρέπει να έχουν προτεραιότητα?
Όχι οι ρουφιανιές στα διοικητικά συμβούλια.
Όχι οι αρπαχτές στα τουρνουά των κολλητών μας
Όχι τα ταξιδάκια της οικογένειας τους στους Ολυμπιακούς.
Να δούμε το 12 θα πάνε όλοι παρέα όπως ΑΛΛΟΤΕ?

Δεν ζητάμε να την τμήση βεβαια η ΕΦΟΑ γιατί θα είναι ντροπή να πάρει από τα χέρια του δικούς μας ,βραβειο..............

Στην Κωνστανινούπολη με τα μάτια της Εύας

Από Εύα Ασδεράκη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 13:57

eva_instabul

Με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, η Εύα Ασδεράκη μας έστειλε τις εντυπώσεις της από τη διοργάνωση για πρώτη φορά του WTA Championships στη διπλανή Κωνσταντινούπολη. Μέσα από τα μάτια της θα δείτε να φαίνεται πόσο σημαντικό είναι για τη γειτονική χώρα η επένδυση στο τένις σε υποδομές και διοργανώσεις.

Αλλά ας αφήσουμε την Εύα να μιλήσει για αυτή την εμπειρία.



Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της... Φέτος για το WTA Championships βρεθήκαμε στην πανέμορφη και φιλόξενη Κωνσταντινούπολη που αντικατέστησε το Qatar όπου μέχρι πέρσι φιλοξενούσε την αντίστοιχη διοργάνωση.

Για την Πόλη ότι και να πούμε είναι λίγο. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς;Tο Μπλέ Τζαμί, το Grand Bazaar, το Topkapi Palace και φυσικά την επιβλητική Αγιά Σοφιά, ένα μνημείο που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων όσων την επισκέφτηκαν.

turkey

Οι διοργανωτές του τουρνουά, έχοντας κατά νου την διεκδίκηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2020, ήταν αποφασισμένοι να πετύχουν μια άρτια διοργάνωση, έκαναν τα πάντα προκειμένου να κάνουν άνετη τη παραμονή μας ενώ έδειξαν περήφανοι και χαρούμενοι, που μας είχαν στη χώρα τους. Στα πλαίσια της φιλοξενίας είχαν κανονίσει tours για όσους ενδιαφερόντουσαν να επισκεφθούν από κοντά τους θησαυρούς της Κωνσταντινούπολης. Το γεγονός οτι τα παιχνίδια ξεκινούσαν αργά το απόγευμα μας επέτρεπε να γυρίζουμε στους δρόμους της πόλης και να γευτούμε τα υπέροχα τούρκικα φαγητά και γλυκά!


Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μας περίμενε καθημερινά μια έκπληξη, Τούρκικα σιροπιαστά γλυκά, καδράκια με την παραδοσιακή στολή των σουλτάνων, ένα διακοσμητικό ρόδι, που όπως στην δική μας παράδοση, έτσι και στη τουρκική, συμβολίζει τη καλή τύχη. Με διασκέδαζε το γεγονός να βλέπω την αμηχανία κάποιων όταν προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι συμβόλιζε το ρόδι...

crowd

Η μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν τόσο η πολύ καλή οργάνωση του τουρνουά όσο και η ανταπόκριση του κόσμου.

Η αρένα Sinan Erdem, βρίσκεται στην ευρωπαϊκή μεριά της Πόλης και συνήθως χρησιμοποιείται για αγώνες Μπάσκετ ή για κονσέρτα. Οι τούρκοι κατάφεραν να την μεταμορφώσουν σ’ ένα από τα ομορφότερα στάδια για αγώνες τένις. Με τα χρώματα της WTA μωβ και πράσινο να κυριαρχούν, τη λέξη Istanbul στις άκρες του γηπέδου και το δραματικό φωτισμό αντίστοιχο με αυτόν που χρησιμοποιούνται μόνο στους τελικούς ATP του Λονδίνου, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Τα φώτα κάλυπταν μόνο το γήπεδο, αφήνοντας της κερκίδες σκοτεινές μια καινοτομία για τα γυναικεία τουρνουά, που αντιμετωπίστηκε με πολύ καλά σχόλια.

banner001

Το στάδιο ήταν σχεδόν γεμάτο κάθε μέρα με αποκορύφωμα το σαββατοκύριακο των τελικών που δεν υπήρχε ούτε μια θέση κενή!! Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Οι θεατές απόλαυσαν το τένις, φώναζαν συνέχεια, χειροκροτούσαν, έφτιαχναν πανώ και το χαιρόντουσαν με την ψυχή τους. Κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι πολλοί απο τους θεατές είχαν αγοράσει εισητήρια για κάθε μέρα και μετά τις δυο πρώτες μέρες έβλεπα γνωστά πρόσωπα στις ίδιες θέσεις. Έτσι ήξερα που καθόντουσαν οι έλληνες, που ήταν αρκετοί φώναζαν τ’ όνομα μου, με χαιρετούσαν και φωτογραφήθηκαν μαζί μου. Έμαθα που καθόταν ο Mertcon, ο οποίος κάθε μέρα ερχόταν με πανώ που έγραφαν το όνομά μου και προσφέρθηκε να γίνει ο ξεναγός μου.

H εβδομάδα στην Πόλη ήταν ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει μια δύσκολη αλλά και πολύ όμορφη σεζόν και για μένα προσωπικά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού είχα την τιμή να διαιτητεύσω τον τελικό των απλού γυναικών!

Αλλά η φιλοξενία των διοργανωτών δεν τελείωσε μετά το “Game Set Match”. Μετά τον τελικό διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτυ, στο μαγαζί Reina στις πανέμορφες ακτές του Βοσπόρου, όπου ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το 2012 και για νέες συγκινήσεις…

Sunday, November 6, 2011

Πράγματι είναι ένα σκουπίδι.

Έλα όμως που αυτό το σκουπίδι πρέπει να φύγει.

Μου θυμίζει την Αθήνα που γεμίζει σκουπίδια όταν οι εργάτες κάνουν απεργία.

Μιλάει όλος ο κόσμος αλλά τα σκουπίδια γεμίζουν την Αθήνα.

Βουνά από βρωμιά παντού .Και το σκουπίδι –σκουπίδι.

Κάποτε τα μαζεύουν .Αλλά το κακό έχει γίνει.

Το ίδιο ισχύει και για το τένις.

Ένα σκουπίδι κάθισε στο πιο όμορφο ΆΘΛΗΜΑ και το βρώμησε με την άγνοια του, με την άγονη σκέψη του, με την καταστροφική του διαχείριση ,με την αθλιότητα της συναλλαγής του, με την ανυπαρξία έργου.

Τι άφησαν αυτά τα 16 χρόνια παρουσίας του?

Ένα βουνό από σκουπίδια γύρω του. Τον έπνιξαν αυτόν και την διοίκηση του.

Να τον χαιρόμαστε!

Καμίνη! Στείλε στα νεκροταφεία από πίσω ένα αμάξι να μαζέψει τα σκουπίδια.

Thursday, November 3, 2011

Μην ασχολείστε άλλο με το σκουπίδι της ΕΦΟΑ.

Blogger TEN said...

Μην ασχολείστε άλλο με το σκουπίδι της ΕΦΟΑ. Ασχοληθείτε με αυτούς που ψηφίζουν το σκουπίδι και παρόμοια σκουπίδια.Γιατί η βλακεία ως γνωστόν έχει αναδειχθεί σε απαραίτητη προϋπόθεση για να ασκήσεις εξουσία, σε αυτή τη χώρα. Αν δεν είσαι βλάκας, δεν εκλέγεσαι ούτε δημοτικός σύμβουλος. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι αθωώνει τις πράξεις κανενός. Και πολύ περισσότερο, δεν αθωώνει τις αποφάσεις των ψηφοφόρων, λόγω της δικής τους βλακείας.

http://kartesios.com/?cat=28

November 2, 2011 1:44 PM