Friday, April 22, 2011

Χρόνια Πολλά.

Απ όλους τους φίλους που δίνουν λίγο χρόνο για να γράψουν για τ άθλημα.που αγαπούν και σέβονται.


Γιατί τα παιδιά αθλούνται; Και πως συνεισφέρει ο γονιός;

Ο αθλητισμός σήμερα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών. Το τένις είναι ένα άθλημα που πολλά παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτό. Οι γονείς καλούνται πολύ συχνά να συναποφασίσουν με το παιδί τους για τις ενέργειες που αφορούν καταρχήν την προπόνηση τους και αργότερα τη πιθανή συμμετοχή τους σε αγώνες.

Σε ένα πρώτο στάδιο όταν το παιδί εκφράζει την επιθυμία να συμμετέχει στο άθλημα, αν ο γονιός έχει την οικονομική δυνατότητα, θα πρέπει να στηρίξει την επιθυμία αυτή τονίζοντας όμως ότι είναι υπόθεση του ίδιου του παιδιού να επιδείξει την σοβαρότητα και συνέπεια που απαιτείται για την εκμάθηση ενός τόσο δύσκολου αθλήματος όσο το τένις.

Από εκεί και πέρα ο γονιός θα επιδοκιμάζει την συνέπεια και την προσπάθεια ελέγχοντας ταυτόχρονα αν το παιδί διασκεδάζει με την προπονητική διαδικασία. Αν το παιδί διασκεδάζει τότε το πρώτο στάδιο της αθλητικής του καριέρας έχει αρχίσει με επιτυχία. Αυτό αποδεικνύεται και από έρευνες που έχουν γίνει σε παιδιά διαφόρων ηλικιών (πίνακας 1).

Οι πιο σημαντικοί λόγοι που τα παιδιά συμμετέχουν στον αθλητισμό κατά σειρά σημασίας:









Αγόρια


Κορίτσια





1. Διασκέδαση


1. Διασκέδαση





2. Συμμετοχή σε κάτι που είμαι καλός


2. Για να είμαι σε φόρμα





3. Βελτίωση των δεξιοτήτων μου


3. Για την άσκηση





4. Για την χαρά του συναγωνισμού


4. Βελτίωση των δεξιοτήτων μου





5. Για να είμαι σε φόρμα


5. Συμμετοχή σε κάτι που είμαι καλή





6. Για την πρόκληση του συναγωνισμού


6. Για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων





7. Για την άσκηση


7. Για την χαρά του συναγωνισμού





8. Για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων


8. Για να είμαι μέλος μιας ομάδας





9. Για να είμαι μέλος μιας ομάδας


9. Για να κάνω καινούργιες φιλίες





10. Για να φτάσω ένα ανώτερο επίπεδο συναγωνισμού


10. Για την πρόκληση του συναγωνισμού

























Ακόμη βρέθηκε ότι τα παιδιά παρατάνε τον αθλητισμό όταν

  • δεν διασκεδάζουν,
  • δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον ανταγωνισμό και
  • δεν μαθαίνουν σωστά τις δεξιότητες του αθλήματος

Σε δεύτερο στάδιο μετά από κάποιο χρόνο προπόνησης όταν το παιδί με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή του εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχει σε αγώνες και να κάνει πρωταθλητισμό, τότε η στάση του γονιού θα πρέπει να είναι και πάλι στάση υλικής και ηθικής υποστήριξης και από εκεί και πέρα το παιδί μόνο του θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη συνέπεια για την προπόνηση και τους αγώνες του.


Η επιδίωξη των παιδιών στους αγώνες είναι να αγωνίζονται όσο το δυνατό καλύτερα. Η στάση αυτή είναι πολύ χρήσιμη και για άλλες δραστηριότητες του παιδιού όπως το σχολείο και θα πρέπει να την στηρίζουν οι γονείς. Οι πιθανοί λόγοι που το παιδί δεν αγωνίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε είναι θέμα που θα το συζητήσει με τον προπονητή του.


Οι γονείς λοιπόν, πολλές φορές καλούνται να επιλέξουν και να αξιολογήσουν τον προπονητή. Ο αθλητής έστω και αν είναι μικρός σε ηλικία μπορεί συνήθως να αξιολογήσει τον προπονητή του και να δώσει μια γνώμη για το αν ο προπονητής του είναι καλός ή όχι και γιατί. Με βάση έρευνες που έχουν γίνει ο ιδανικός προπονητής είναι καλό να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Σωστή επικοινωνία. Οι οδηγίες που δίνει ο προπονητής να είναι ξεκάθαρες και ακριβείς. Να τονίζει τα θετικά στοιχεία του αθλητή.
  • Γνώση του αντικειμένου. Ο γονιός έστω και αν δεν είναι ειδικός μπορεί να ελέγξει την κατάρτιση του προπονητή με το να μάθει από αυτόν για τη λογική και τους στόχους του προπονητικού προγράμματος.
  • Σωστή φιλοσοφία. Ο προπονητής να δίνει έμφαση στην βελτίωση και την διασκέδαση και να έχει σωστή σχέση με την ήττα και τη νίκη
  • Αυτοέλεγχος. Να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμα και όταν οι αθλητές κάνουν λάθη.
  • Ενθουσιασμός. Να προπονεί με ενθουσιασμό και να τον μεταδίδει και στους αθλητές.
  • Να δείχνει κατανόηση στις διαφορές που προκύπτουν από τον διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών και να τις χειρίζεται ανάλογα.

Αυτά είναι διάφορα στοιχεία του ιδανικού προπονητή αλλά εάν θέλαμε να δώσουμε έμφαση σε ένα από αυτά είναι το αν η προπονητική διαδικασία είναι ευχάριστη για το παιδί. Όταν λοιπόν γίνει σωστά η επιλογή του προπονητή τότε αυτός θα είναι υπεύθυνος για την σωστή τεχνική και τακτική προετοιμασία του αθλητή του.

Από την εμπειρία προπονητών και αθλητών του τένις που συμμετέχουν σε αγώνες από μικρή ηλικία αναφέρονται χαρακτηριστικές συμπεριφορές γονιών που δεν βοηθάνε τον νεαρό αθλητή όπως:
Ο γονιός:

  • να δίνει συμβουλές τεχνικής, τακτικής και ψυχολογικής φύσης για το πως ο αθλητής θα παίξει έναν αγώνα πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Αυτό μπερδεύει τον αθλητή και δυσκολεύει την συγκέντρωση του.
  • να κάνει γκριμάτσες αποδοκιμασίας κατά την διάρκεια του αγώνα. Η συμπεριφορά αυτή το μόνο που κάνει είναι να βάζει πρόσθετη πίεση στον αθλητή και να ενισχύει τον πιθανό αρνητικό τρόπο που μπορεί να μιλάει στον εαυτό του.
  • να παρεμβαίνει για το αν η μπάλα ήταν μέσα ή έξω, για το σκορ ή όταν υπάρχει οποιαδήποτε αμφισβήτηση. Η συμπεριφορά αυτή είναι κακή όχι μόνο για κάποιον που είναι γονιός αλλά και για οποιοδήποτε φίλαθλο του τένις
  • να αποδίδει την κακή απόδοση σε εξωτερικούς αστάθμητους παράγοντες (αέρας, κακή ποιότητα γηπέδων, τύχη του αντιπάλου κ.α.) αντί να συμφωνεί με τον προπονητή ότι με σωστή και σκληρή προετοιμασία η απόδοση του παίκτη θα βελτιωθεί.
  • να κρίνει πολύ αυστηρά και να φωνάζει επειδή το παιδί δεν κέρδισε
  • να παρεμβαίνει στους στόχους που έχει θέσει το παιδί σε συνεργασία με τον προπονητή του με αποτέλεσμα να δημιουργεί σύγχυση.
  • να υπονομεύει την προσπάθεια του αθλητή με την συνεχή αρνητική κριτική. Η στάση αυτή δεν βοηθάει την πίστη του αθλητή στις δυνατότητες του (αυτοπεποίθηση).

Συμπερασματικά, η στάση του γονιού πρέπει να χαρακτηρίζεται από επιδοκιμασία και στήριξη μιας σοβαρής και συστηματικής προσπάθειας σε μια δραστηριότητα που διάλεξε το παιδί του.
*Συμεών Γρ. Σιωμόπουλος ( Σύμβουλος Αθλητικής Ψυχολογίας )

Από Γιώργος Παπαχατζής

http://tennisnews.gr/net-stories/tecnhical-advice/5560-tennis-and-kids

Wednesday, April 20, 2011

Ευχές για το Πάσχα


PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2011 09:54

karta_pasha__ok_1

Ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Ζαννιάς,

το Διοικητικό Συμβούλιο

και το προσωπικό της Ε.Φ.Ο.Α.

σας εύχονται Καλή Ανάσταση

και Καλό Πάσχα.

Tuesday, April 19, 2011

Athens Status και 3o Πανελλαδικό

Ανέβηκαν τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη.

Έφυγε μια εβδομάδα και ακόμα συνεχίζουν.

Και είναι ν απορεί κανείς μ αυτόν που διοικεί την ΕΦΟΑ.

Το πότε θα γινόταν το Athens Status το ήξερε.

Γιατί δεν έκανε το 3o Πανελλαδικό στην ιδία ημερομηνία στο Ολυμπιακό κέντρο ώστε οι αθλητές του να δουν και αγώνες μ αθλητές που δεν είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδούν στην ζωή τους.

Φυσικά για να το κάνει κάποιος αυτό πρέπει να έχει όραμα, και να θέλει να δώσει στους αθλητές του ,τι κάνει η σκληρή δουλειά και η οργάνωση στην ζωή ενός αθλητή αυτού του επιπέδου.

Αχ! Ήταν της μοίρας του αυτό το άθλημα όλα αυτά τα χρόνια προ 2004 έτρεχε στον Όμιλο Αθηνών. Τώρα που έχει την στέγη του τρέχει στην Θεσσαλονίκη.

Τον κυνηγούν φαντάσματα και δεν μπορεί να δώσει στους αθλητές του τίποτα?

Τι στείρα ψυχή είναι αυτή !

Μα να μην θέλεις το καλό των αθλητών σου!

Επειδή λέει, οτι τον συκοφαντούμε.....


17ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας




Στο κέντρο της Αθήνας τερμάτισε την Κυριακή το μεσημέρι ο 17ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας που διοργανώθηκε απο την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΟΠΑΠ, του ΕΟΤ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Στην τελετή των απονομών που έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, παρέστη ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος μετά τη βράβευση του πρώτου νικητή του ποδηλατικού γύρου, δήλωσε: "Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση που ανέδειξε το φίλαθλο πνεύμα της χώρας μας, τον πολιτισμό και το αθλητικό δεώδες. Αποδείξαμε ότι, ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Ελλάδα μπορεί να ολοκληρώνει με επιτυχία μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Από τέτοιες διοργανώσεις ανεβαίνει η αξιοπιστία της χώρας".

Στον κ. Νικητιάδη απένειμε αναμνηστικό έπαθλο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Αθανάσιος Τερζής. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του ΟΠΑΠ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ήταν βασικοί χορηγοί του ποδηλατικού αγώνα και βράβευσαν τους υπόλοιπους νικητές.

Το 5ο και τελευταίο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί απο το στάδιο του Μαραθώνα, ένα δήμο που αποτελεί παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, και που άλλαξε την πορεία της αρχαίας ιστορίας, μετά την ηρωική νίκη των Αθηναίων επί των Περσών το 490 π.Χ. Αναφερόμενος στην επιλογή του Μαραθώνα ως σημείο εκκίνησης του τελευταίου σκέλους ο κ. Νικητιάδης επισήμανε: "Η ένταξη του Μαραθώνα στη διαδρομή του 17ου Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας υποδηλώνει τη πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού να συνεχίσει τη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας, μετά τον ιστορικό Μαραθώνιο που έγινε πέρυσι με αφορμή τη συμπλήρωση 2500 χρόνων απο τη μάχη του Μαραθώνα και στον οποίο συμμετείχαν χιλιάδες αθλητές απ όλο τον κόσμο".

Το Σάββατο πριν την εκκίνηση του 4ου και προτελευταίου σκέλους, του 17ου Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, απο τους Δελφούς με προορισμό τον Μαραθώνα, οι 120 αθλητές και οι συνοδοί των ομάδων τους επισκέφθηκαν το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, έπειτα απο πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού να προγραμματίσει αυτή την ξενάγηση, με στόχο την ανάδειξη των μοναδικών μνημείων πολιτισμού που διαθέτει η χώρα μας. Οι περισσότεροι απο τους αθλητές και τους συνοδούς των ποδηλατικών ομάδων επισκέφθηκαν, όπως είπαν, πρώτη φορά το ιστορικό αυτό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι αθλητές συνοδευόμενοι απο μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ξεναγήθηκαν απο αρχαιολόγους στις αίθουσες του μουσείου όπου θαύμασαν, ανάμεσα στα εκθέματα, το άγαλμα της Σφίγγας της Νάξου, τους δίδυμους Κούρους του Aργους που χρονολογούνται απο τον 6ο π.Χ αιώνα και το χάλκινο άγαλμα του Ηνίοχου. Η ξενάγηση συνεχίστηκε στο αρχαίο στάδιο, το οποίο χτίστηκε τον 5ο αιώνα π.Χ, και ολοκληρώθηκε στον δωρικού ρυθμού ναό του Απόλλωνα, όπου βρισκόταν το άδυτο της Πυθίας. Οι αθλητές και οι συνοδοί των ομάδων τους, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι απο τα σπάνια και μοναδικά δείγματα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ !!!!!!!!

b.t

Monday, April 18, 2011

ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ αγαπητέ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ

Μπορούμε τώρα που τελείωσε το Athens Status να αναφέρουμε τους προβληματισμούς μας γύρω από την παρουσία των Ελλήνων παικτών.

Η ΕΦΟΑ σίγουρα δεν έχει ευθύνη για την πορεία των παικτών πάνω από 18 χρονών ,εάν πάρουμε το παράδειγμα των επαγγελματικών παικτών των άλλων χωρών.

Από ότι έχουμε όμως παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια δεν έχει ευθύνη ΟΥΤΕ και για τα Junior .

Στην συνέντευξη του φιλοξενούμενου για το πρόγραμμα Tennis10 ο k Alberto Riba ITF Expert μας αναφέρει στόχους που πρέπει να έχει η ΕΦΟΑ που ούτε στον ύπνο της πραγματοποιεί.

Έχοντας και το παράδειγμα των άλλων αθλημάτων, όπως στίβος, κολύμβηση κτλ βλέπουμε ότι όλες οι Ομοσπονδίες υποστηρίζουν τους άνδρες και γυναίκες τους ακόμα και τους Ολυμπιονίκες .

Το 2004 έκανε πολλές εταιρείες να χρηματοδοτήσουν αθλητές -τριες όλων των αθλημάτων εκτός από το τένις. Παρά τα χρήματα που πήραν οι αθλητές-τριες από χορηγούς οι Ομοσπονδίες στήριξαν τους άνδρες και τις γυναίκες τους ταυτόχρονα.

Έτσι η φιλοσοφία ότι τα παιδιά μας αφού έγιναν 18 χρονών, δεν τους υποστηρίζουμε, είναι συνειδητή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για το άθλημα μας και τους αθλητές μας.

Η ΕΦΟΑ όλα αυτά τα χρόνια δεν δημιούργησε ένα χορηγικό περιβάλλον ώστε σιγά σιγά να καλλιεργηθεί και για τον άνδρα-γυναίκα αθλητή μας, πρόσβαση στην υποστήριξη των χορηγών .

Αυτό σημαίνει ότι αφού δεν πληρώνει δεν έχει και Εθνική Ομάδα.

Γιατί δεν πιστεύω ότι επειδή δίνουμε 5 εισιτήρια έχουμε λύσει το θέμα και μάλιστα ανάλογα με το πόσες κατουρημένες ποδιές πρέπει ο αθλητής-αθλήτρια ως 5η συγγενική σειρά να κάθετε σούζα άμα τη εμφανίσει σ οποιονδήποτε χώρο ο Έλληνας Καντάφι-Πινόκιο.

Έχουμε λοιπόν ένα ΜΕΓΑΛΟ οικογενειακό αγώνα για να υπάρξουν οι αθλητές μας.

Πως όμως ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΕΦΟΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ?

Επειδή λοιπόν δεν το έχει κάνει, θα έλεγα στον Πινόκιο.

Α- Κατέβα από το άρμα του Νέρωνα

Β-Οργάνωσε πρώτα το μυαλό σου

Γ-Κάνε ένα Χ στο παρελθόν

Δ-Αποφάσισε ότι έρχονται δύσκολα χρόνια και θέλει οργάνωση το χάνι σου……

Ε-Χάσαμε πάνω από 100 αθλητές –τριες από την ώρα που μπήκες στην ΕΦΟΑ

Ζ-Μην χάσουμε άλλα 100 παιδιά για ν αποφασίσεις μετά ότι πρέπει να φύγεις γιατί βγήκαν οι ποινικές αποφάσεις

Η-Σκέψου ότι η χώρα σου έδωσε εκατομμύρια και δεν έχεις να παρουσιάσεις ΤΙΠΟΤΑ

Θ-Τίμησε τον Κελαιδή

Ι-Σταμάτα να πιστεύεις ότι έχεις ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ και κοίταξε να στρίψεις δια του αρραβώνα

Κ-Ζήτησε από τους Ομίλους και όχι από τους προπονητές να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα εργασίας που θα σε αλλάξουν από τα κατασπαταλημένα ταμεία της ΕΦΟΑ και ΦΥΓΕ

Λ-Ζήτησε από τον Λιμπέρη να μπει για 2-3 χρόνια ώστε ν αποκτήσει το άθλημα μια εικόνα σεβαστή στην κοινωνία.

Μ- Σ αυτό το διάστημα θα βγουν οι άνθρωποι που θέλουν να υπηρετήσουν το άθλημα και θα σώσουν τα μικρά παιδιά από τον φασισμό της αδιαφορίας σου.

Ν-Κάνε μια έξοδο για να ΣΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Ξ-Σωσε τα παιδιά που είναι ακόμα στα γήπεδα και παίζουν για την Εθνική δίνοντας τους τις προϋποθέσεις να μην φεύγουν στον πρώτο γύρω των προκριματικών χωρίς να παίξουν.

Ο- ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α !

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

Π.Π

Sunday, April 17, 2011

Αυτό θα πει να είσαι κατσικοπόδαρος βρέ παιδί μου!

Ήρθε ο κόσμος χαρούμενος να απολαύσει τον τελικό του Athens Status και να… από την γωνία εμφανίζετε σκουντουφλιασμένος ο Πινόκιο.

Αυτό ήταν .Πλάκωσε η βροχή!

Τι ήθελες βρε αγόρι μου και εμφανίστηκες?.

Αφού σ αφήνει αδιάφορο το παιχνίδι.

Εσύ δεν ξέρεις να μετράς ένα γκειμ.

Τι σε χρωστάμε να μην μπορούμε ν απολαύσουμε το άθλημα μας?

Πήγαινε στα λημέρια της βαβούρας και του χάους και άσε μας να χαρούμε αυτό που υπηρετούμε.

Κύριε Λυμπέρη, δεν του πετάς ένα κομμάτι ψωμί απαγορεύοντας την είσοδο του στους αγώνες σου.

Θα σ έφαγε όλη την βδομάδα με την ματζιριά του.

Σ έβλεπε και έλιωνε για την δύναμη σου να έχεις το τουρνουά σου.

Η παρουσία σου σ αυτόν τον χώρο είναι ο θάνατος της ψυχής του.

Να φοβάσαι τις σκοτεινιασμένες ψυχές και τις άφιλες.

Μακριά ..Μακριά του…

p.t

Ο πρόεδρος της ποδηλασίας και ο πάντα τελευταίος ….Ζαννιας

Πάνω από 10 λεπτά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ποδηλασίας γεμάτος χαρά και περηφάνια μιλούσε στο Mega Σαββατοκύριακο για τον αγώνα ποδηλάτου που πραγματοποιεί στο πλαίσιο της προβολής της χώρας στο Every week του Υπουργείου Πολιτισμού Τουρισμού.

Καθώς τον άκουγα πήγε το μυαλό μου σ αυτά που γράφετε εδώ και πολύ καιρό για τον Ζαννιά.

Πράγματι η χώρα έδωσε στον αθλητισμό την δυνατότατα να βγάλει το άθλημα του τένις και να το ένταξη στην πολιτική της ανάπτυξης.

Μ Ο Ν Ο που ο επικεφαλής ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ δεν ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.

Άνθρωποι έξω από την Ομοσπονδία το έβγαλαν από την μιζέρια των Γενικών οικογενειακών συνελεύσεων και προετοίμασαν το άθλημα εδώ και 5 χρόνια για την προβολή της χώρας.

Τι έκανε όλο αυτό το διάστημα η ΕΦΟΑ ?

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ….

Έγινε κολλητήρι του συζύγου της Μπακογιάνη .

ΟΧΙ για το άθλημα.

Αλλά για τα ατελείωτα έργα που ονειρευόντουσαν λόγω Μεσογειακών.

Και αφού τελείωσε το όνειρο χάθηκε και από το άθλημα.

Τον είδατε πουθενά εκτός από την οικογενειακή Γενική Συνέλευση και την πίτα στην Πάτρα ?

Α.. ξέχασα και στο διασυλλογικό …πάνω στην Β Ελλάδα…εκεί που νόμιζε ότι κάτι μαγειρέυτε επειδή ζήτησε να πάει ποιο πίσω λόγω χιονιού.

Αχ …….ΚΑΗΜΕΝΕ !!!!!!!!!

Η ζωή και ορισμένοι σύλλογοι το 1995 σου έδωσαν την ευκαιρία να κάνεις ένα όνομα μόνο σου .

Και τι έκανες ? να είσαι εξαφανισμένος όλη την εβδομάδα από το μεγαλύτερο τουρνουά του αθλήματος μας.

Το καταλαβαίνω……Αφού δεν το έκανες εσύ τι θα πουλάς .

ΜΟΝΟ φαντάσου να σε δούμε σήμερα!!!!!!!

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την κατάντια μας!

Δυστυχισμένο άθλημα τι σου έλαχε να πάθεις.

Να σε αντιπροσωπεύσει η ανυπαρξία ……..

b.t

Saturday, April 16, 2011

Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς ,που είναι ο παπάς?

Στα παζάρια της Ελλάδος είναι κάτι τύποι που μαζεύουν τον κόσμο και του αρπάζουν το χρήμα τους.

Στο STATUS ATHENS OPEN όλοι έψαχναν τον παπά.

Και φυσικά δεν υπήρχε…

Οι άνθρωποι που αγαπόυν το τένις και θέλουν να το πάνε μπροστά ΗΤΑΝ ΟΛΗ την εβδομάδα εκεί!!!

Ο δικός μας παπάς έψαχνε φαίνετε κορόιδα για την επόμενη Γενική Συνέλευση.

Βλέπετε το μπόι του του δεν πιάνει στο Ολυμπιακό στάδιο.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν την ευθύνη του αθλήματος δημιουργούν και αγωνίζονται όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουν αυτό το τουρνουά.

Ο υπεύθυνος του αθλήματος ………ψάχνει στα παζάρια ζαρζαβατικά για να μας τα πουλήσει για μεταξωτές κορδέλες.

Τώρα τι σχέσει εχουν οι μεταξωτές κορδέλες και το μπαλάκι του τένις…ρωτήστε τον.

Από παραμύθια ο Πινόκιο είναι μάνα!

τ.ρ

Μια καλή πρόταση........

lete tosa xronia ta kakos keimena tou tennis kai kirios tou zannia...ta xerei mono o mikrokosmos tou tennis...elate esto 10 apo esas tin kiriaki ston teliko me to pou akoustei to onoma tou zannia na ton giouxaroume parea...mono ego ki enas filos mou to kanoume stathera tosa xronia ki anarotieme giati afou exei tosous polemious...
elate oso pio polloi toso to kalitero...i giouxa tha ixisei asxima sto mavrogialouro kai parallhla meso tis metadosis tis ert o kosmos tha katalavei pos gia na giouxarete o proedros kati asxhmo sumbainei se afth thn koloomospondia...
Οι φίλοι του τένις!

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

STATUS ATHENS OPEN: Τριπλό ελληνικό νοκ- αουτ

STATUS ATHENS OPEN: Πρόωρο "αντίο" στο Διπλό

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΤΛΟΙ (AΠΌ ΤΟ SITE THΣ ΕΦΟΑ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ CHALLENGER ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙΟΛΑΣ ΓΥΡΟ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΞΙΑ !!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ !!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 3-4 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!!
ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ !!! ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 14-15 ΕΤΩΝ!!!
ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΡ!!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ !!!ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ!!! ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ!!!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!!!

Γράφει ο PREDATORUS

Thursday, April 14, 2011

3ο Πανελλαδικό και οι φωτο παραμένουν...

Ξεκίνησε το 3ο Πανελλαδικό και ακόμα βλέπουμε το Ηράκλειο…… στο site της ΕΦΟΑ

Είπαμε ότι το έχουμε μεγάλη αγάπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η αγάπη για την Θεσσαλονίκη!

Ο ένας υπογράφει ο άλλος έχει το ταμείο. Το καταλαβαίνουμε το σύμπλεγμα…..

’Εντάξει δεν θέλουμε το Ολυμπιακό Στάδιο.

Δεν σε υποχρεώνουμε να το λατρέψεις !

Αλλά τίμησε και την άλλη αγάπη της νομικής υποστήριξης στην εταιρεία κατασκευαστική γηπέδων!!!!!!!

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε….

p.p

Monday, April 11, 2011

Η συντήρηση της στάνης……….ΕΦΟΑ

Θα μας πει η στάνη ……….πότε θα δώσει λεφτά από την επιχορήγηση των 800.000 ευρώ για θεσμούς του τένις?

Μέχρι τώρα ακούγαμε ότι είναι ΜΟΝΟ για τον Μαζικό αθλητισμό η επιχορήγηση της ΓΓΑ και διαφωνούσαμε στο Forum του Tennis news ότι ο πρωταθλητισμός είναι επιλογή της οικογένειας.

Τώρα τι έγινε?

Άλλαξε η φιλοσοφία?

Δεν πληρώνω τίποτα! Δεν πληρώνω τίποτα! ισχύει και στην στάνη………?

ΜΟΝΟ που εάν είναι έτσι, ας στείλει ένα γράμμα στην ΓΓΑ και να πει, εγώ αναλαμβάνω ΜΟΝΟ την πάρτη μου και τους οικογενειακούς μου ψήφους .

Αλήθεια ανακοίνωσε ποιοι ψήφισαν?

Θα μας πάει η βαλίτσα αλλά Ψωμιαδη μακριά….

Το Πρόγραμμα Tennis 10s ΠΡΕΠΕΙ να το πληρώσουν ΠΑΛΙ οι γονείς?

Βρε ξυπνήστε….. Αυτός βρήκε το μήνα που θρέφει τους 11 …

Φώτης Τριανταφύλλου

Σύλλογοι πληρώστε ΚΑΙ αυτό "Tennis 10s"

Α΄Ενωση: Πρόγραμμα Tennis 10s

News image

Η Α΄ Ένωση , με τη συνεργασία τόσο του Δ.Σ. και προσωπικά του προέδρου της Κυριάκου Βαχαρίδη, όσο και του Tutor Χρήστου Μούρτζιου αλλά και της πλειοψηφίας των...

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Προπονητών | 11/4/2011

Περισσότερα...

Δ Ένωση:Προγραμμα Tennis 10s

News imageΔ΄ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ Δ΄ ΕΝΩΣΗ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κόκκινου- Πορτοκαλί & Πράσινου επιπέδου για το 2011 στις εγκαταστάσεις του Α.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Συγκεκριμένα στο...

Πρόγραμμα Ανάπτυξης - Διάδοσης | 7/4/2011

Περισσότερα...

Ε Ένωση: Πρόγραμμα "Tennis 10s" 2011

News image

Ε΄ ΄Ενωση: Πρόγραμμα "Tennis 10s" 2011 Η Ε΄ Ένωση , ήδη από το 2009, με προσωπική πρωτοβουλία του μετέπειτα Tutor, Δημήτρη Παπαδημητρίου και με την αμέριστη συμπαράσταση του Προέδρου και...

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Προπονητών | 3/4/2011

Sunday, April 10, 2011

Ο Πανικός του Ζαννιά....

Αυτή την ομορφιά φαβαται ο Τσοπάνης ...της ΕΦΟΑ

http://www.tennisnews.gr/multimedia/images/5475-status-athens-open-2011-image-gallery

Επί τη ευκαιρία κ Καλοβελώνη –Εθνικό προπονητή- δεν λες σ αυτόν που σε διοικεί ότι κριπτόμενος σε γήπεδα που δεν διαθέτουν στους αγώνες των πανελλαδικών ούτε νερό στους συμμετέχοντες δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δει ανάλογους αθλητές με θέσεις που ήρθαν στην χώρα μας, με την πρωτοβουλία Έλληνα ιδιώτη .

Εσείς να του το πείτε.

Εάν δεν το ακούσει αφορά τον ίδιο……

Και δυστυχώς τους αθλητές μας!

Τ.Τ


ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Τσοπάνη Ζαννιά!!!

«‘Ήταν μοναδικό το συναίσθημα, που ένιωσα παίζοντας στο κεντρικό γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου, μπροστά σε τόσο κόσμο. Τέτοιοι αγώνες, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους θα με βοηθήσουν να ανεβάσω το επίπεδο μου. Και σήμερα θα μπορούσα να παλέψω περισσότερο, αν το γήπεδο δεν ήταν τόσο γρήγορο» δήλωσε ο Καλοβελώνης.

Ώστε είμαστε ισχνή αντιπολίτευση .Τι ανίκανος πρόεδρος αυτός ο Ζαννιάς!

Κατάλαβες αγαπητέ Πινόκιο γιατί είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ στον χώρο του τένις?

Κατάλαβες γιατί ο χώρος του Ολυμπιακού Κέντρου ΑΝΗΚΕΙ στους Έλληνες αθλητές?

Κατάλαβες ότι εάν θέλεις να φύγεις από την πολιτική των οικογενειακών ψήφων πρέπει να δουλέψεις για το άθλημα?

Κατάλαβες ότι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παίζουν σε χώρους που τους δίνει ανταγωνιστικότητα υψηλού επιπέδου και περηφάνια.

Κατάλαβες ότι αναγκάζει τους προπονητές να δουλεύουν και να δίνουν την δυνατότητα στους αθλητές τους ,έχοντας κίνητρο να ξεχωρίζουν σ αυτούς τους υψηλούς αγωνιστικούς χώρους

Κατάλαβες ότι το άθλημα έχει λεφτά ΜΟΝΟ για να τα τρώει ένα σύστημα συντήρησης του εαυτού σου

Κατάλαβες ότι το άθλημα το συντηρεί η Ελληνική οικογένεια

Κατάλαβες ότι η φαυλότητα σου είναι αρνητική για τον σκεφτόμενο φίλαθλο

Κατάλαβες ότι διώχνεις ότι καλό μπορεί να φέρει άνθηση στο άθλημα

Κατάλαβες ότι ΟΥΤΕ το ΚΡΑΤΟΣ που σε συντηρεί σου δίνει την δυνατότητα να δείξεις ως Ομοσπονδία το άθλημα σου

Κατάλαβες ότι ένας νοήμων και τίμιος άνθρωπος θα ένοιωθε ντροπή που ένας Έλληνας επιχειρηματίας έχει προσπεράσει τον επικεφαλής του αθλήματος?

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Τσοπάνη μάζεψε τα πρόβατα σου ( ΔΣ ) και αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε.

Όσα τερτίπια και να κάνετε είστε ΕΞΩ από το άθλημα

Κατακαημένη στάνη προβάτων δηλ ΕΦΟΑ !!!!

Τ.Α

Saturday, April 9, 2011

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ”STATUS”;

Όταν οι διοργανωτές ενός τουρνουά μπορούν να γίνουν το άλλοθι σε λαμόγικες συμπεριφορές, τότε το ποιος πραγματικά διοργανώνει το τουρνουά αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ώστε να κατανοήσει κανείς τις υπόγειες διαδρομές των διαπλεκόμενων. Το ζητούμενο είναι, ποιοί είναι οι διοργανωτές και ποιοι οι διαπλεκόμενοι; Η ΑΤP γνωρίζει, και αναγνωρίζει ως διοργανωτή το Λυμπέρη και τις εκδόσεις του. Τρία πετυχημένα τουρνουά STATUS έγιναν τα τελευταία χρόνια, και τα εύσημα, δικαίως στον Λυμπέρη. Όμως η χορηγία της Εθνικής τελείωσε (λένε για 500.00 ευρώ για τρία χρόνια), εν μέσω ΔΝΤ, επιμήκυνσης χρέους και ελεγχόμενης χρεωκοπίας. Και τώρα τι κάνουμε χωρίς χορηγό; Μία είναι η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και ονομάζεται ΟΠΑΠ. Γιατί νομίζετε, έδωσε μάχη ο Γερουλάνος να κρατήσει τον ΟΠΑΠ στο Υπουργείο Πολιτισμού; Έτσι προέκυψαν οι συναντήσεις Γερουλάνου-Λυμπέρη και η ένταξη του «STATUS ATHENS OPEN» στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού «Athens Every Week και η εβδομάδα από 11έως 17 Απριλίου ονομάστηκε Athens Tennis Week. Επίσημος λοιπόν χορηγός και συνδιοργανωτής του «STATUS» το κράτος με τα χρήματα του ΟΠΑΠ. Ο Ζαννιάς δεν χάνει την ευκαιρία, καθώς τα χρήματα προέρχονται από τον δημόσιο κουρβανά, να διεκδικήσει ρόλο οργανωτή, και ανακοινώνει :

Status Athens Open 2011: Με Λου και Μπέκερ





Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 09:41

Φεύγοντας από την Αθήνα με τον τίτλο του Status Athens Open 2010, o Γεν Χσουν Λου είχε υποσχεθεί ότι θα ξανάρθει του χρόνου. Ο Νοτιοκορεάτης κράτησε την υπόσχεσή του και δήλωσε συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης από τις 9 έως τις 17 Απρίλιου 2011, με συνδιοργανωτές τον Όμιλο "Εκδόσεις Λυμπέρη" και την ΕΦΟΑ. www.efoa.org.gr

Ένα καλό μαγείρεμα θέλει πάντα τον μα’ι’ντανό του. Τζάμπα προβολή χωρίς καμιά προσφορά. Πέστε μας κε Ζαννιά τι ακριβώς θα προσφέρεται σ’ αυτή την διοργάνωση; Θετικό εννοούμε, γιατί την αρνητική προσφορά σας την προσφέρατε ήδη με τις wild cards. Για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια αποκλείσατε από τις W.C. τον 3ο καλύτερο Έλληνα τενίστα, και ουσιαστικά δεύτερο σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του Αγγελίνου, μέλος της Εθνικής ομάδας του Davis Cup και πρωταθλητή Ελλάδας στο Πανελληνιο πρωτάθλημα ανδρών το 2010. Ο λόγος;…….μιλάει πολύ και ενοχλεί. Αποκλείσατε ένα 17χρονο φέρελπι αθλητή πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία του. Ο λόγος;…..ο πρόεδρος του ομίλου του, μιλάει πολύ και ενοχλεί. Η μικροψυχία σε όλο το μεγαλείο της. Η εμπάθεια έχει γίνει εμμονή.

Κε Ζαννιά, με το να αυτοανακηρυχτείς διοργανωτής του , Status Athens Open 2011 χάνεις το άλλοθι ότι άλλοι ευθύνονται για τις W.C. Και επειδή τους άλλους, που θα επικαλεστεί ο κος Ζαννιάς, είστε εσείς κε Λυμπέρη, καλό θα είναι όταν θα μας πείτε για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του αθλητή στο περσινό STATUS, να μας πείτε και τους λόγους. Μήπως του συμπεριφερθήκατε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πέρση; Δούλοι δεν υπάρχουν πια κε Λυμπέρη.

Κύριε Λυμπέρη, ο κόσμος του τένις είναι μικρός. Καλό είναι να κρατάτε «αποστάσεις» από κάτι τύπους σαν τον Ζαννιά. Είναι κρίμα ένα καλό όνομα που έχετε φτιάξει στο χώρο του τένις τα τελευταία χρόνια, να το χαλάσετε μέσα σε λίγες ώρες.

Όλοι οι συνδιοργανωτές του Status Athens Open 2011, διαπράξατε μια αδικία στο θέμα των wild cards, ή μάλλον το ποιο σωστό είναι ότι……….διαπράξατε μια αλητεία.

Ο ΑΝΤΙ-σφαιριστής

ΜΟΝΟ το tennisnews.gr ΣΥΝΕΧΩΣ ενημερώνει .Η ΕΦΟΑ?

tennisnews.gr
Όσοι μπορείτε απλά πηγαίνετε σήμερα στο ΟΑΚΑ, όσοι δεν μπορείτε παρακολουθείστε το LIVE του tennisnews.gr

LIVE από το ΟΑΚΑ

www.tennisnews.gr

Το Τένις στην Ελλάδα

Πουθενά φωτογραφίες από το Athens Status στο site της ΕΦΟΑ

Άρχισε το Athens Status.

Ανακοινώσεις από το site συνεχώς.

Φανταστείτε να είχε την διοργάνωση η ΕΦΟΑ Τι θα μας παρουσίαζε.

Έλα όμως που οι φωτογραφίες έχουν το Ηράκλειο.

Οι αγάπες δεν προσπερνιούνται έστω και αν η χώρα αυτή τη στιγμή πρέπει να προβληθεί. Από το Ηράκλειο έχουμε ψωμί. Κάποια δουλειά θα μας βγάλει.

Το Ολυμπιακό Στάδιο και το Athens Status θα μας δώσει κανένα κοψίδι?

Όχι

Οπότε άστο

Εδώ ολόκληρο υπουργείο μ έγραψε στα παπούτσια του

Εγώ θα τους προβάλω?

Εάν μου τα έδιναν εμένα θα το συζητούσα.

Αυτές είναι οι σκέψεις του Ζαννιά.

Και το μόνο που κάνει είναι να βάζει το logo του Athens Status για να έχει την πόρτα ανοιχτεί με το Ζιτρίδη

Αυτός είναι ο Ζαννιάς Δεν θέλει να φαίνετε το Ολυμπιακό Στάδιο. Γιατί ΟΛΟΙ θα τον ρωτούν γιατί δεν είναι εκεί μέσα.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ !!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ”STATUS”;

Όταν οι διοργανωτές ενός τουρνουά μπορούν να γίνουν το άλλοθι σε λαμόγικες συμπεριφορές, τότε το ποιος πραγματικά διοργανώνει το τουρνουά αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ώστε να κατανοήσει κανείς τις υπόγειες διαδρομές των διαπλεκόμενων. Το ζητούμενο είναι, ποιοί είναι οι διοργανωτές και ποιοι οι διαπλεκόμενοι; Η ΑΤP γνωρίζει, και αναγνωρίζει ως διοργανωτή το Λυμπέρη και τις εκδόσεις του. Τρία πετυχημένα τουρνουά STATUS έγιναν τα τελευταία χρόνια, και τα εύσημα, δικαίως στον Λυμπέρη. Όμως η χορηγία της Εθνικής τελείωσε (λένε για 500.00 ευρώ για τρία χρόνια), εν μέσω ΔΝΤ, επιμήκυνσης χρέους και ελεγχόμενης χρεωκοπίας. Και τώρα τι κάνουμε χωρίς χορηγό; Μία είναι η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και ονομάζεται ΟΠΑΠ. Γιατί νομίζετε, έδωσε μάχη ο Γερουλάνος να κρατήσει τον ΟΠΑΠ στο Υπουργείο Πολιτισμού; Έτσι προέκυψαν οι συναντήσεις Γερουλάνου-Λυμπέρη και η ένταξη του «STATUS ATHENS OPEN» στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού «Athens Every Week και η εβδομάδα από 11έως 17 Απριλίου ονομάστηκε Athens Tennis Week. Επίσημος λοιπόν χορηγός και συνδιοργανωτής του «STATUS» το κράτος με τα χρήματα του ΟΠΑΠ. Ο Ζαννιάς δεν χάνει την ευκαιρία, καθώς τα χρήματα προέρχονται από τον δημόσιο κουρβανά, να διεκδικήσει ρόλο οργανωτή, και ανακοινώνει :

Status Athens Open 2011: Με Λου και Μπέκερ





Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 09:41

Φεύγοντας από την Αθήνα με τον τίτλο του Status Athens Open 2010, o Γεν Χσουν Λου είχε υποσχεθεί ότι θα ξανάρθει του χρόνου. Ο Νοτιοκορεάτης κράτησε την υπόσχεσή του και δήλωσε συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης από τις 9 έως τις 17 Απρίλιου 2011, με συνδιοργανωτές τον Όμιλο "Εκδόσεις Λυμπέρη" και την ΕΦΟΑ. www.efoa.org.gr

Ένα καλό μαγείρεμα θέλει πάντα τον μα’ι’ντανό του. Τζάμπα προβολή χωρίς καμιά προσφορά. Πέστε μας κε Ζαννιά τι ακριβώς θα προσφέρεται σ’ αυτή την διοργάνωση; Θετικό εννοούμε, γιατί την αρνητική προσφορά σας την προσφέρατε ήδη με τις wild cards. Για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια αποκλείσατε από τις W.C. τον 3ο καλύτερο Έλληνα τενίστα, και ουσιαστικά δεύτερο σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό του Αγγελίνου, μέλος της Εθνικής ομάδας του Davis Cup και πρωταθλητή Ελλάδας στο Πανελληνιο πρωτάθλημα ανδρών το 2010. Ο λόγος;…….μιλάει πολύ και ενοχλεί. Αποκλείσατε ένα 17χρονο φέρελπι αθλητή πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία του. Ο λόγος;…..ο πρόεδρος του ομίλου του, μιλάει πολύ και ενοχλεί. Η μικροψυχία σε όλο το μεγαλείο της. Η εμπάθεια έχει γίνει εμμονή.

Κε Ζαννιά, με το να αυτοανακηρυχτείς διοργανωτής του , Status Athens Open 2011 χάνεις το άλλοθι ότι άλλοι ευθύνονται για τις W.C. Και επειδή τους άλλους, που θα επικαλεστεί ο κος Ζαννιάς, είστε εσείς κε Λυμπέρη, καλό θα είναι όταν θα μας πείτε για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του αθλητή στο περσινό STATUS, να μας πείτε και τους λόγους. Μήπως του συμπεριφερθήκατε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πέρση; Δούλοι δεν υπάρχουν πια κε Λυμπέρη.

Κύριε Λυμπέρη, ο κόσμος του τένις είναι μικρός. Καλό είναι να κρατάτε «αποστάσεις» από κάτι τύπους σαν τον Ζαννιά. Είναι κρίμα ένα καλό όνομα που έχετε φτιάξει στο χώρο του τένις τα τελευταία χρόνια, να το χαλάσετε μέσα σε λίγες ώρες.

Όλοι οι συνδιοργανωτές του Status Athens Open 2011, διαπράξατε μια αδικία στο θέμα των wild cards, ή μάλλον το ποιο σωστό είναι ότι……….διαπράξατε μια αλητεία.

Ο ΑΝΤΙ-σφαιριστής