Thursday, September 30, 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Blogger PREDATORUS said...

ΠΑΜΕ ...ΜΕ ΛΕΝΑ..... ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ........ΕΩΣ ΠΟΤΕ???
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ....ΟΒΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ???

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΔΕΠΟΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΦΑΝΤΕΣ!!!! ΣΤΟ ITF 50000 ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ????

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΕΞΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ITF!!!

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ??? ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ???? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΩ???

ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΤΟΖΩΕΙ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ??? ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

September 30, 2010 8:38 AM

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΠΛΟ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ 18ΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ!!!

Blogger PREDATORUS said...

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ........ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΙΟ!!!
ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΑ !!!

ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 18ΑΡΙΑ!!!

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΠΛΟ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ 18ΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΤΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ ΛΟΓΩ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!!!!

ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Η ΓΙΔΑ ΚΑΙ......(ΛΑΪΚΟ ΡΗΤΟ)

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 18!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΟΙΩΝΑ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!
ΣΚΟΥΠΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΦΟΑ!!!

Wednesday, September 29, 2010

..........να το διεκδικείς και να μην μπουρδολογείς

Εάν όντως θέλεις να πάρεις χρήματα από τον ΟΠΑΠ πρέπει να κάνεις αυτό που ζητάει ο ΟΠΑΠ από όλους .
Οι εποχές που έστελνες γραμματάκι και έπαιρνε ο Υπουργός και μετά τα μοιραζόμασταν ΕΠΕΡΑΣΕ.
Ας ρωτήσεις τους συναδέλφους σου πως πήραν από τον ΟΠΑΠ τα χρήματα για τα αθλήματα τους για να καταλάβεις κοντέ με την γραβάτα ότι θέλει να καταθέσεις και μια αίτηση που θα την έχεις δουλέψει με τους συνεργάτες σου.
1- Τι θέλεις να κάνεις
2- Γιατί θα το κάνεις
3- Πόσο χρόνο θα κρατήσει
4- Που στοχεύει ?
5- Τι κόστος έχει
6- Κωδικοί ανά κατηγορία που θα δοθούν τα χρήματα

Εάν θέλεις να σου την ετοιμάσω, δωρεάν εννοείτε ,-όχι όπως έκανες για το πακέτο της δημιουργίας κλαμπ το 2003-αλήθεια θα μας πεις πόσο κόστισε στην ΕΦΟΑ ?-στείλε μου μήνυμα στο γνωστό e-mail
taneatoutennis@gmail.com

Απλώς για να ξέρεις ΌΤΑΝ ζητάς κάτι, να ξέρεις να το διεκδικείς και να μην μπουρδολογείς
ΓΠ

Για να μην λέει ότι δεν προβάλουμε τις fan προτάσεις του

Τετάρτη, 17 Μάρτιος 2010 11:44 Θέμα: «Ένταξη των Ολυμπιακών Αθλημάτων σε πρόγραμμα της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.»

Κύριοι,
Με την παρούσα θέλουμε για άλλη μία φορά να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων σας στην Ο.Π.Α.Π. Α.Ε..

Παρακολουθώντας τα δρώμενα, παρατηρούμε πως στις προθέσεις σας είναι η καλύτερη λειτουργία της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., με στόχους την περαιτέρω ανάπτυξή της, με ταυτόχρονη περικοπή δαπανών και την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανταπόδοση ωφέλειας στον Ελληνικό Πολιτισμό και στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά ευρύτερα στην Ελληνική Κοινωνία γενικότερα.

Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, την οποία στηρίζουμε, τόσο σε επίπεδο σωματείων, όσο και σε επίπεδο αθλουμένων, είναι πεποίθησή μας ότι η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. θα πρέπει να στηρίξει όλα τα Ολυμπιακά Αθλήματα, αλλά και τα μη Ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία, ωστόσο, συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Μεσογειακών Αγώνων. Μέχρι σήμερα, η στήριξη αυτή δεν έγινε ποτέ πράξη, αλλά αποσπασματικά, χωρίς να γνωρίζουμε μέσα από ποιες διαδικασίες, υπήρξαν κατά καιρούς χρηματοδοτήσεις που αφορούσαν στην πλειοψηφία τους ελάχιστα αθλήματα.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. να καταγράψει τη δύναμη των Ομοσπονδιών σε αθλούμενους και αναλογικά, με ετήσια προγράμματα, να προβεί σε ελεγχόμενες χρηματοδοτήσεις με την αντίστοιχη προβολή της, έτσι ώστε η ελληνική αθλητική οικογένεια να γίνει ακόμα μεγαλύτερος αρωγός της μεγαλύτερης και κερδοφόρας επιχείρησης της χώρας μας. Σημειώνουμε εδώ ότι όπως ένα παιδί εκπαιδεύεται πλέον σε μία τουλάχιστον ξένη γλώσσα, έτσι εκπαιδεύεται και σε ένα άθλημα.

Για την υλοποίηση της πρότασης μας θα πρέπει κάθε Ομοσπονδία να αποστείλει στην Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. τον αριθμό των σωματείων της, τον αριθμό των αθλουμένων της και η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., μετά από κριτήρια που θα θέσει (προβολή σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους, διασπορά ανά την Επικράτεια, στατιστικά στοιχεία από τους «τζίρους» της αγοράς κλπ), να επιβεβαιώσει τους αριθμούς. Η συνέχεια θα είναι απλή και είμαστε βέβαιοι ότι η ανταποδοτικότητα θα είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερη για την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε..

Συνεχίζοντας, πέραν της παραπάνω πρότασης, το άθλημά μας είναι στα δελτία στοιχήματος της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.. Παρά την παρουσία του τένις, η Ομοσπονδία μας δεν έτυχε καμίας επιχορήγησης ή ενίσχυσης και μάλιστα σε επανειλημμένες κλήσεις και παρακλήσεις μας, για συνάντηση με τον απελθόντα Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο δεν είχαμε καν απάντηση.

Καταλήγοντας, θέλουμε να δηλώσουμε την επιθυμία μας για προγραμματική συνεργασία με την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. για το χρονικό διάστημα 01/04/2010 έως 31/03/2011.

Με την παρούσα ζητάμε συνάντηση μαζί σας για να αναπτύξουμε αναλυτικότερα τις προτάσεις μας.

Με εκτίμηση
Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α.
Σπύρος Ζαννιάς
Πηγή
http://www.tennisforum.gr/

Tuesday, September 28, 2010

Ο νέος εθνικός προπονητής Από το ΣΕΓΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:

Η πρόταση του προέδρου της ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, θα είναι ο κ Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.
Η πρόταση αυτή θα εισαχθεί για επικύρωση στη συνεδρίαση του ΔΣ που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση του ονόματος του τεχνικού διευθυντή που θα αντικαταστήσει τον αείμνηστο Κώστα Σπανίδη, επιλέχθηκε να γίνει πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ που θα επικυρώσει την πρόσληψή του, γιατί είναι απόλυτη ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Έτσι ο νέος τεχνικός διευθυντής, θα παραβρεθεί σήμερα στις 16:00 στην προγραμματισμένη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίαση των προγραμμάτων επιστημονικής υποστήριξης του ΕΚΑΕ.
Αύριο Τρίτη, συνέρχεται η τεχνική επιτροπή της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των επιτελικών τεχνικών του ΣΕΓΑΣ (ΕΠΥΑ, ΕΣΤΑ και επιτροπή Ανάπτυξης), ενώ μεθαύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει σε ολομέλεια η ΕΠΥΑ, ώστε να δρομολογηθεί ο προγραμματισμός της νέας προπονητικής και αγωνιστικής περιόδου.
http://www.segas.gr/segas/NewPage.aspx?pagenb=83378

Για όποιον πιστεύει ότι άδικα συμβουλεύουμε τον κοντό με την γραβάτα για καλλίτερη διοίκηση στο Ελληνικό Τένις

Αληθεύει ότι έπαιζε η Δανιηλίδου και ο κοντός με την γραβάτα δεν πήγε?

Το να σέρνεται σε γήπεδα και ταβέρνες και να ισοπεδώνει ανθρώπους του τένις είναι μάννα. Για να δίνει την υποστήριξη της ΕΦΟΑ σ αθλητές που τον βγάζουν ασπροπρόσωπο Ποιος νοιάζεται?
Μα θα καταλάβει τι εκπροσωπεί?
Δεν κοιτάζει τι κάνουν τα άλλα αθλήματα?
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα του βόλεϊ με γιορτή!
Βράβευσαν ανθρώπους του χώρου τους και ξεκίνησαν.
Δηλαδή Τίμησαν αυτούς που δεν ήρθαν αλεξιπτωτιστές λόγω παιδιών αλλά γιατί γνώριζαν το άθλημα και ήρθαν για να το υπηρετήσουν
Να ξαναβάλουμε την χαρακτηριστική φωτογραφία με την ρακέτα στο χέρι μέσα στα γήπεδα?
Τι γελοίο θέαμα!
P.I

Για περισσότερες πληροφορίες taneatoutennis@gmail.com

We are looking for a qualified tennis instructor/Coach that will handle our newly built tennis school in Weifang,Shandong in the eastern part of China .

The Responsibilities include training,instructing players in the defensive and offensive skills.

Contract Duration: 18 Months liable for upward exntension depending on your commitments and performance to the Academy.

Salary & Benefits: US$15,800 Monthly can be paid to any bank of your choice on every 25th of the Month. Free Accomodation and Car,Flight Coverage,Medical Insurance,Leave rotational 3 Months On and 4 Weeks off.

If you are interested and capable of taking this position. Kindly foward your full detailed C.V for review and urgent consideration.

Monday, September 27, 2010

ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ......ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! ΠΟΥ VOGUE ΠΟΥ ITF ????

Blogger PREDATORUS said...

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ITF ΠΡΩΗΝ VOGUE ATHENS OPEN!!!

ΤΕΡΜΑ Η ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ!!!

ΤΟ ATHENS VOGUE ΕΓΙΝΕ ITF OPEN ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΘΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝ'ΟΨΗΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ Η ΕΦΟΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!

ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!! ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ? ΑΝΤΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ!!!ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΜΕΤΑ!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ!!!ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PRESTIGE KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΤΟΝ ΠΑΤΣΕΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ "ΤΡΕΛΛΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ!!!

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΟΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ 10.000$ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ!!!

September 27, 2010 12:16 PM

Εχει να προσθέσει κάποιος κάτι?

Το Filothei Tennis Open, το τουρνουά που άλλαξε τα δεδομένα στα Ελληνικά Όπεν, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή όπου πλήθος κόσμου γέμισε και φέτος τις κερκίδες στη Φιλοθέη και παρακολούθησε δύο σπουδαίους τελικούς στις κατηγορίες Masters και 30-39 στις οποίες θριάμβευσαν Ροβάς και Χιριστανίδης αντίστοιχα.

Το όραμα του Νίκου Μίχου ("η ψυχή του ομίλου τις τελευταίες δεκαετίες") για ένα τουρνουά στα ιστορικά courts της Φιλοθέης, βρήκε άμεσα ανταπόκριση απ'τον χορηγό του ομίλου, Νικόλα Πατσέα και ο διευθυντής των αγώνων, Παναγιώτης Σεραφόπουλος του έδωσε σάρκα και οστά διοργανώνοντας ένα απ'τα καλύτερα Όπεν τουρνουά στην Ελλάδα.

H 2η έκδοση του Filothei Tennis Open άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση αλλά και σε όσους γέμισαν τα απογεύματά τους παρακολουθώντας τένις υψηλού επιπέδου και στις δύο εβδομάδες διεξαγωγής του θεσμού ο οποίος θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα και ευχάριστα κάθε τέτοια εποχή του χρόνου...

Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις σημαντικότερες κατηγορίες όπως τις κατέγραψε το Tennis24, χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης και μόνιμος θεατής στις εξέδρες του πανέμορφου κλαμπ των βορείων προαστίων.

Masters: Ο αιώνιος... έφηβος
Ο Νίκος Ροβάς είναι σαν το καλό κρασί... Όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται καλύτερος! Ο 33χρονος πρώην πρωταθλητής Ελλάδος και πρώην Νο429 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP (10/02/2003), αναδείχθηκε ο πιο Master απ'όλους στην "επαγγελματική" κατηγορία του Filothei Tennis Open νικώντας τον εξαιρετικό Χάρη Καπόγιαννη με 6-1, 4-6, 6-3 στον συναρπαστικό τελικό της Κυριακής που παρακολούθησαν 500 άτομα στις εξέδρες του ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης στις οποίες δεν έπεφτε... καρφίτσα!

Ο Ροβάς με το φαρμακερό αριστερό χέρι και το εξαιρετικό footwork, κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση του Χάρη Καπόγιαννη με τον 20χρονο αθλητή, να πραγματοποιεί ένα σπουδαίο τουρνουά με αποκορύφωμα την μεγάλη νίκη στα ημιτελικά επί του υπερασπιστή του τίτλου, Αλέξανδρου Γιακούποβιτς με 7-5, 7-5.

Ο Νίκος Ροβάς είχε δείξει τις άγριες διαθέσεις του απ'τα ημιτελικά, όταν έβγαλε εκτός μάχης ίσως τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα τενίστα και πρόσφατο Πανελληνιονίκη, Πάρι Γεμουχίδη με 7-5, 6-1. Έτσι ο προπονητής του ομίλου Αθηνών, έφυγε από τη Φιλοθέη με ένα πανάκριβο ρολόι Girard Perregaux προσφορά του "Master of Jewellery & Watches" και Χρυσού Χορηγού της διοργάνωσης, Νίκου Πατσέα.

30-39: Χιριστανίδης... Reloaded!
O Γιώργος Χιριστανίδης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα ελληνικά courts, έχοντας σαρώσει τους περισσότερους τίτλους της κατηγορίας του σε κάθε τουρνουά που παίρνει μέρος. Ο 36χρονος Σερραίος, μετά από δύο εβδομάδες σπουδαίου τένις στα χωμάτινα courts της Φιλοθέης, υπερασπίστηκε με απόλυτη επιτυχία τον τίτλο του στο FTO νικώντας μάλιστα στον τελικό τον τενίστα που είχε εντυπωσιάσει περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Νεόφυτος Κομνηνός είχε απωλέσει μόλις 9 games στους προηγούμενους αγώνες του, όμως στον τελικό της κατηγορίας, παρόλο που προηγήθηκε με 6-2 του αντιπάλου του, δεν μπόρεσε να τιθασεύσει την ορμή, το πάθος και τη δίψα του Χιριστανίδη ο οποίος στα δύο επόμενα σετς κυριάρχησε απόλυτα του Κομνηνού στο court και έφτασε στο θριαμβευτικό 2-6, 6-1, 6-1 γνωρίζοντας πρωτοφανή αποθέωση απ'τους παρευρισκόμενους.

Ο Χιριστανίδης, μάλιστα, πανηγύρισε το double στη Φιλοθέη καθώς με τον αεικίνητο Κώστα Γεωργούλα κατέκτησαν τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία του διπλού, νικώντας στον τελικό τους Λάσκαρη/Γκοντούζογλου με 6-1, 6-4. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Χιριστανίδης έπαιζε με κράμπες καθώς προερχόταν απ'τον εξαντλητικό ημιτελικό με τον Γιώργο Φασουλά και στην ουσία το κέρδισε μόνος του ο Γεωργούλας, καλύπτοντας άριστα το court τόσο στη βασική γραμμή όσο και κοντά στο φιλέ...
Πλέον ο Χιριστανίδης ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του και στο Intersport Tennis Open που ακολουθεί στις 13 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα.

Υπόλοιπες κατηγορίες
Στην κατηγορία "40-49", ο Νίκος Παππής έμοιαζε με τρένο δίχως φρένα καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, ωστόσο στον τελικό "τράκαρε" μπροστά στη μεγάλη δόξα του ελληνικού τένις, Φώτη Βαζαίο. Ο βεταράνος πρωταθλητής νίκησε με 6-1, 6-2 τον Παππή και κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία του δείχνοντας ότι έχει πολύ τένις, ακόμη, μέσα του...
Στην σημαντικότερη κατηγορία των γυναικών ("14-29"), αναβιώσαμε τον πρόσφατο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά με διαφορετική κατάληξη. Νικήτρια αναδείχθηκε η Εύα Ρούσση καθώς η Άννα Γερασίμου αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και προκειμένου να μην ρισκάρει πιθανή απουσία απ'το διεθνές τουρνουά στο ΟΑΚΑ (ITF Athens Open), αποφάσισε να εγκαταλείψει κι ενώ είχε κατακτήσει το 1ο σετ με 6-4 και βρισκόταν πίσω με 3-1 στο 2ο. Έτσι, η "χρυσή" Ρούσση υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της ενώ έκανε το double, πανηγυρίζοντας και το διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Ελένη Καγκάλου.
Σε περίπατο μετέτρεψε την κατηγορία 30+ η Γκραμπριέλα Πρεκούπ η οποία κυριάρχησε απόλυτα των αντιπάλων της και στον τελικό της Ράνιας Μήτσιου με 6-1, 6-2, προσθέτοντας έναν ακόμη τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της (έχουμε χάσει το μέτρημα).

Αναλυτικά οι νικητές όλων των κατηγοριών

MASTERS: Ν.Ροβάς - Χ.Καπόγιαννης 6-1 4-6 6-3
MEN 30-39: Γ.Χιριστανίδης - N.Kομνηνός 2-6 6-1 6-1
MEN 40-49: Φ.Βαζαίος - Ν.Παππής 6-1 6-2
ΜΕΝ 50-59: Ν.Συριόπουλος - Λ.Λιακόπουλος 6-1 6-1
ΜΕΝ 60+: Ε.Δημητρακάκης - Μ.Παναγιωτίδης 4-6 6-2 10-3
Women 14-29: Ε.Ρούσση - Α.Γερασίμου 4-6 3-1 ret.
Women 30+: Γ.Πρεκούπ - Ρ.Μήτσιου 6-1 6-2
DMEN 49-: Γεωργούλας/Χιριστανίδης - Λάσκαρης/Γκοντούζογλου 6-1 6-4
DMEN 50+: Βασιλείου/Μπαγκλατζής - Πίττας/Πρωνοτάριος 6-2 6-3
DWomen: Καγκάλου/Ρούσση - Καρακέκε/Μακρομαρίδου 6-1 7-5
MIXED 49-39: Καπλάνη/Δημητρόπουλος - Γερασίμου/Ζητρίδης
MIXED 59-49: Φωκάς/Μήτσιου - Λαλιώτης/Αχαρνιώτη 6-4 7-5
Πηγή
http://tennis24.gr/content/view/6582/88/lang,el/

Saturday, September 25, 2010

7 Φωτογραφίες από την Πάτρα … και στην μέση ο ΤΑΡΖΑΝ

Όλοι έχουμε θαυμάσει το τουρνουά της Πάτρας και πολύ περισσότερο γιατί γλυτώσαμε την Καλαμάτα που με τόσο θαυμασμό υποστήριξε ο Ταρζάν για την ποιοτική του και οργανωτική του δομή πριν ένα χρόνο
( Είναι από αυτές τις ψηφοθηρικές του επιλογές…. Που εφαρμόζει )
Αλλά ….Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Να έχουμε 7 φωτογραφίες από το τουρνουά της Πάτρας και στην μέση τον ΤΑΡΖΑΝ ?.
Τελευταίως έχει πάρει σβάρνα και παρουσιάζετε στα τουρνουά ,φρεσκάρει την γεμάτη σήψη μούρη του.
ΜΟΝΟ που το πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών ΕΑΝ θυμάστε είχε 3 φωτο ΜΟΝΟ και καμία φωτο των πρωταθλητών με τον ΤΑΡΖΑΝ
Τι συμβαίνει?
Ξέρουμε ότι οι 4 σοβαρές προτάσεις που βγήκαν στην διαβούλευση μετά την υπενθύμιση μας ότι δεν βλέπουμε τίποτα αναρτημένο παρουσιάσθηκαν μαζεμένες..
Μήπως επειδή το λέμε εμείς δεν εμφανίζουν τους πρωταθλητές?
Ξυπνήστε βρεεεεεεεεε…….
Τι σχέση έχουν τα παιδιά ,?
Το πρόβλημα είναι ο Ζαννιάς και το επιχειρείν του .
Και για την ακρίβεια όχι γιατί βγάζει λεφτά από το άθλημα.

-Αλλά γιατί δεν βάζει τις δυνάμεις του να προβάλει και να πάρει χρήματα από το ΟΠΑΠ (το έκανε εισήγηση στην ΕΟΕ) νομίζει ότι ξεχνάμε?
-Να πάρει από καμιά τράπεζα που τις βλέπουμε στις φανέλες των άλλων αθλημάτων.
-Να τις πάρει από εκεί που παίρνουν για το τέννις όλες οι άλλες χώρες και αυτό γιατί πια οι πολυεθνικές ΗΡΘΑΝ και στην χώρα μας,προτού αυτός γίνει επιχειρείν πρόεδρος της ΕΦΟΑ.
Είσαι ικανός? Απόδειξη…. ( αποδείξτε το τώρα …!)

Είναι θεσμικό.!!!

Είναι γνωστό σ όλους μας ότι στο Ελληνικό τένις έχουμε πολύ καλές υποδομές τα τελευταία χρόνια .Οι περισσότερες έγιναν από επιχειρηματική πρωτοβουλία (Πάτρα ,Κατερίνη, Βάρη κτλ)
Αυτές οι επιχειρήσεις έκαναν ένα σύλλογο και έτσι έχουμε το αφορολόγητο, μια και οι σύλλογοι δεν φορολογούνται, αλλά έχουμε και μια θαυμάσια οργάνωση η οποία μας φέρνει τα γνωστά αποτελέσματα.
Ωραίες ποιοτικές εγκαταστάσεις, οργανωτική δομή, προπονητές άριστα οργανωμένοι, άριστα αθλητικά αποτελέσματα.
Ο προβληματισμός μου είναι.
Τι σχέση έχουν τα σωματεία που κάνουν χρήση των χώρων της πρώην ΓΓΑ και τώρα των Δήμων και τι σχέση έχουν μικροδημιουργίες υποδομών σε δήμους με 1 και 2 γήπεδα? και τις οποίες χρησιμοποιούν σύλλογοι
Μπορούν όλοι αυτοί να κρίνονται ίδια?
Μπορεί όλοι αυτοί να έχουν ίσα αθλητικά δικαιώματα ?
Μπορεί να πιστεύουν οι μικροί ότι κάνουν δουλειά που προβάλει το άθλημα?
Μπορούν ν αφαιρέσουν το κόμπλεξ των παιδιών όταν πάνε στην Πάτρα και παίζουν στις άρτιες εγκαταστάσεις και στην άρτια οργάνωση και μετά να γυρίζουν με τα αυτιά στο δάπεδο ?
Δεν απαριθμώ άλλα ΜΠΟΡΕΙ.

Εδώ πρέπει να δούμε τι μέλει γενέσθαι.
Ο Σπυράκος είναι στο κόσμο του τενιστικού επιχειρείν
Εμείς όμως αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο πρόβλημα.
Συναγωνιζόμαστε επιχειρηματίες και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να πάει το άθλημα μας που είναι τελευταίο στην οργάνωση του δηλ ΕΦΟΑ, να πάμε μπροστά.
ΑΡΑ?
Θα ήθελα να ξέρω τι πιστεύετε?
Το θέμα δεν είναι στην βάση του, οικονομικό .
Είναι θεσμικό.
Ο αθλητισμός είναι μόνο Μπίζνες?
Ας ελπίσουμε ότι η ένταξη στο Υπουργείο Υγείας θα μας ξαναβάλει στην βάση μας.

Tuesday, September 21, 2010

Επιδιαιτητής ο έφορος αγωνιστικού της ΕΦΟΑ?

Είναι συνωνυμία ?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αν όχι είναι κρίμα ένα τέτοιο κλαμπ να μην δίνει χρήματα σ ένα άλλο επιδιαιτητή.
Τι θα κάνουν τότε οι μικρότεροι σύλλογοι.
Δεν αναφέρουμε ένα που έφερε όλο του το σόι για να μην πληρώσει ούτε δραχμή.
Δεν είχε ούτε νερό.
Αγώνες όμως θέλει να πάρει.
Τα χρήματα των αθλητών μπήκαν και αυτά στην τσέπη του.
Πληθαίνουν οι αρπαχτείς.......

Είναι τόσο μεγάλο κακό να γίνονται οι αγώνες σ οργανωμένα κλαμπ?

Ήμουν χθες στα γήπεδα της Πάτρας και πράγματι είναι καλά οργανωμένο το τουρνουά.
Σίγουρα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των Πανελλαδικών και θα πρέπει να γίνονται σε clubs με μεγάλο αριθμό γηπέδων για την διευκόλυνση όλων.

mosquito
Junior Member
http://www.tennisforum.gr
Για τους φίλους που δυσφορούν όταν μιλάμε για τα κλάμπ που έχουν οργάνωση.

Monday, September 20, 2010

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Blogger PREDATORUS said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΗΡΕ ITF 10.000$ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΞΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ITF ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ Η 17ΧΡΟΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ANNA ZAJA ME 2-1 SET!!!

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΕΝΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ SANCHEZ!!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΥΓ: ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!

September 20, 2010 7:47 AM

Στην τριετία που έρχεται θα αλλάξει εντελώς το τοπίο.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_19/09/2010_415345
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Το τέλος του πρωταθλητισμού
Tου Αντωνη Καρπετοπουλου
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στα πρόθυρα της διάλυσης και η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν βρίσκει χρήματα για να εξοφλήσει τους αθλητές και τους βλέπει έναν έναν να την εγκαταλείπουν. Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια σημαντικές ευρωπαϊκές επιτυχίες – πρόκειται για δύο πολύ επιτυχημένες ομάδες. Κι όμως, η επιτυχία δεν αρκεί για να τις κάνει να γλιτώσουν την καταστροφή.
Η κρίση χτυπάει τον ελληνικό αθλητισμό αργά, σταθερά και αμείλικτα. Αυτή τη στιγμή, τα προβλήματα που έχουν τα τμήματα αμειβομένων αθλητών (στο βόλεϊ, στο μπάσκετ, στο πόλο κ. τ. λ.) είναι μεγαλύτερα από αυτά που έχουν τα επαγγελματικά σωματεία. Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες καθυστερούν να πληρώσουν, αλλά πληρώνουν. Oταν το κράτος σοβαρεύεται ενίοτε ρυθμίζουν και τα χρέη τους. Τα τμήματα αμειβομένων αθλητών, όμως, οδηγούνται σε διάλυση. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η συνέπεια στις υποχρεώσεις, αλλά ότι δεν υπάρχουν χρήματα που να διασφαλίζουν την επιβίωση.
Τι αποκαλύπτει η νέα εφιαλτική σε ορισμένες περιπτώσεις πραγματικότητα; Oτι αν ο επαγγελματικός μας αθλητισμός είναι μια τεράστια φούσκα, ο ερασιτεχνικός βάσιζε την ύπαρξή του στην κρατική ενίσχυση και στη φιλανθρωπία διάφορων που επεδίωκαν προβολή – προβολή που στα επαγγελματικά σωματεία στοίχιζε ακριβότερα! Στη πραγματικότητα τα τμήματα του βόλεϊ, του πόλο, ακόμη και του στίβου σε ορισμένες περιπτώσεις, λειτουργούσαν εντελώς επαγγελματικά, υπό τον μανδύα μιας «ερασιτεχνικότητας» που υπήρχε μόνο για το θεαθήναι. Οι αμειβόμενοι βολεϊμπολίστες, πολίστες κ. ά. ήταν κανονικοί επαγγελματίες, που κόστιζαν στις ομάδες πολλά γιατί έφερναν διακρίσεις και επιτυχίες. Μόνο που δεν έφερναν χρήματα κι αυτό είναι μια λεπτομέρεια που αίφνης απέκτησε τεράστια βαρύτητα.
Στην τριετία που έρχεται θα αλλάξει εντελώς το τοπίο. Τα τμήματα αμειβομένων αθλητών ή θα ξαναγίνουν ερασιτεχνικά ή θα σβήσουν.
Αν οι παράγοντες που τα διοικούν στραφούν στην παραγωγή αθλητών, φροντίσουν υποχρεωτικά τις υποδομές και σταματήσουν να ξοδεύουν χρήματα (που δεν έχουν) τα τμήματα αυτά έχουν μια ελπίδα να σωθούν. Θα σταματήσουν πιθανότατα να έχουν μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες γιατί αυτές προϋποθέτουν χρήματα, δηλαδή έσοδα και τέτοια, δυστυχώς, δεν υπάρχουν. Αλλά θα ξαναγίνουν αθλητικές κυψέλες, δίνοντας το δικαίωμα σε παιδιά να αθληθούν, πράγμα που σήμερα δεν συμβαίνει. Όχι μόνο γιατί υπάρχει κρατική αδιαφορία, αλλά και γιατί στόχος είναι οι διακρίσεις, τα πρωταθλήματα, η σπατάλη...

Αυτά τα παιδιά διανύσαν το δρόμο του πρωταθλητισμού χωρίς να βάλουν οι γονείς τους το χέρι στην τσέπη.
Αυτούς τους θεωρούμε ζήτουλες ?
Απλώς το άθλημα τους είχε την τύχη να διοικηθεί από παράγοντες που αγαπούσαν το άθλημα. Δημιούργησαν τα ετήσια καμπ με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές ,πληρωνε η Ομοσπονδία τους αγώνες για να έχει η ομάδα κατάταξη στις ανάλογες κατηγορίες. Όσο για τους πρωταθλητές μπήκαν και οι χορηγοί ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί είδαν νοικοκυριό και επιτυχίες.
Σε μας ποιός θα έρθει?
Σε μας μόλις τολμήσει ένα παιδί να φανεί θα πέσουν να το φάνε.
Σε μας φεύγουν τα λεφτά από τις τσέπες μας για αμφιβόλου πανελλαδικά.
Σε μας τα Πανελλήνια ανδρών έχουν συμμετοχές γύρω στους 80………
Αυτή η τακτική της παντελής αδιαφορίας εκτός από το να κρατήσω το μαγαζάκι της ΕΦΟΑ ΠΡΕΠΕΙ να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Tennisnews forum - το παιχνίδι στα χέρια σου!

Fri, Sep 17, 2010 at 12:38 PM
To: taneatoutennis@gmail.com

Ήταν 26/3/2010 ώρα 01.32 όταν η διεύθυνση του tennisnews άνοιγε το forum με πρώτο τίτλο θέματος…”το παιχνίδι στα χέρια σου!’’….δηλαδή στα χέρια μας!! Έγραφε στο εναρκτήριο αυτό κείμενο….” Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες αυξάνονται όλο και περισσότερο οι φωνές των ανθρώπων του τένις…. σε ένταση,…. σε ποσότητα, και φτάνουν συνεχώς στο inbox του tennisnews πολύ ενδιαφέροντα και αξιόλογα μηνύματα από γονείς, αθλητές, παράγοντες, απλούς φίλους του τένις….. Σκεφτήκαμε πως αν όλες αυτές οι απόψεις μπορούσαν να προβληθούνε με κάποιον τρόπο, τότε σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του τένις στη χώρα μας….. Η στιγμή πιστεύουμε είναι η πιο κατάλληλη…… Σας περιμένουμε όλους εσάς που έχετε άποψη και θέλετε να τη μοιραστείτε στο tennisnews.gr forum…..”

Την επομένη πρώτος απ’ όλους ο..”χρήστης Predatorus” με το περίεργο ψευδώνυμο …προσυπογράφει γράφοντας…’’ Ωφειλω να εκθειασω αυτην την πρωτοβουλια των παιδιων του tennisnews ( …ένα πράγμα….κάτι σαν τα παιδιά από την Πάτρα…ξέρετε το μουσικό συγκρότημα) η οποια καλυπτει ενα χωρο που τον ειχαμε αναγκη!!!’’ Ο Predatorus πίστεψε στην ειλικρίνεια των προθέσεων των παιδιών του tennisnews, πίστεψε στα παιδιά από την Πάτρα, έδωσε τις μάχες του με αυστηρή κριτική, σε κόσμια πλαίσια, άνοιξε τα περισσότερα θέματα προς συζήτηση, εμπιστεύθηκε το tennisnews,…..και ξαφνικά έξι μήνες μετά, εκρήγνυται με ηφαιστειώδη αντίδραση…..

PREDATORUS said...
« ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ!!!»

September 10, 2010 8:13 AM
Τι έγινε ρε…..καλόπαιδα από την Πάτρα; Την κάνατε …κωλοτούμπα; Μήπως σας έδωσε τα λεφτά που σας χρώσταγε….και όλα «μέλι-γάλα»;Το άσχημο για σας, είναι ότι είστε γνωστοί.
Predatotus…λες να σε’’ δώσουν’’στο Σπυράκο ….σαν τους δοσίλογους της Κατοχής;


Ζητώ συγνώμη για την αργοπορία της ανάρτησης.
Ήμουν εκτός Ελλάδος

Thursday, September 16, 2010

Στο τέλος δεν είμαστε οι μόνοι που πιστεύουμε στους αγώνες της επαρχίας

Νικόλαος Α. Κανελλόπουλος- πατέρας αθλητού 13 ετών και αθλήτριας 10 ετών
Υ.Γ. Οι πανελλαδικοί αγώνες της Νάουσας ήταν μία θαυμάσια εμπειρία και πέραν του μοναδικού σε ομορφιά φυσικού περιβάλλοντος, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους υπευθύνους για την άψογη από πάσης πλευράς διοργάνωση. Θα σας ήμουν υπόχρεος εάν και του χρόνου τα 14άρια λάμβαναν χώρα στην Νάουσα!!
Κάτι ανάλογο γράφτηκε για τις Σέρρες και το Κιλκίς
http://taneatoutennis.blogspot.com/2010/08/blog-post_18.html
Δεν ξέρω γιατί ενοχληθήκανε .
Α.Π

TENNISNEWS....ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.

Επειδή, πολλές φορές η ’’έλλειψη αποδείξεων’’ οδηγεί σε αμφιβολίες για την ορθότητα απόψεων που λέγονται και γράφονται,…σχετικά με το τελευταίο θέμα που ανέκυψε, με την λογοκρισία που επέβαλαν στους χρήστες ’’τα παιδιά του tennisnews, και τον παραλληλισμό που έκανα ’’με τα παιδιά από την Πάτρα’’, είμαι υποχρεομένος…’’δια του λόγου το αληθές’’ η μάλλον….’’δια του ηλεκρονικού λόγου το αληθές’’, να παραθέσω την παρακάτω ’’απόδειξη’’.
Νέα ιστοσελίδα της ΕΦΟΑ
Σήμερα γίνεται μία μεγάλη καινοτομία στον χώρο του τέννις.
Μετά από πολύ δουλειά και μεράκι άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα, μετά από έγκριση του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, δημιούργησαν ένα χρήσιμο εργαλείο για την Ελληνική Αντισφαίριση.
Ο πρόεδρος της Νίκης Πατρών και αν. γεν γραμματέας και έφορος αγωνιστικού της ΕΦΟΑ, κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, πολιτικός μηχανικός, είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο του σχεδιασμού και του συντονισμού και είναι σήμερα ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.
Πολύτιμη ήταν όμως η βοήθεια του Σπύρου Συρμακέση, καθηγητού στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αθλητή της αντισφαίρισης και όλων των συνεργατών του καθώς και του Βασίλη Καλογιάννη, παίκτη του τέννις, που ασχολείται χρόνια με το διαδίκτυο και στην περίπτωσή μας ανέλαβε το δύσκολο έργο του προγραμματισμού και των βάσεων δεδομένων.
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών με ότι νεώτερο υπάρχει στην τεχνολογία του internet.
Περισσότερα όταν ανέβει η νέα σελίδα.

06/07/2005

www.patratennis.gr/Νέα από την ΕΦΟΑ/Νέα ιστοσελίδα της ΕΦΟΑ/Περισσότερα...

Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για την ιστοσελίδα του κου Θεοδωρόπουλου, απ’ όπου ψαρέψαμε το πιο πάνω κείμενο. Και μην ισχυρισθεί ο έφορος, ότι ο καθηγητής δεν έχει (σήμερα)σχέση με την ιστοσελίδα…….μπορεί και να μην έχει….οι συνεργάτες του όμως;
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης ο Βασίλης Καλογιάννης δεν έχει σχέση……με την Πάτρα.
http://tennisvoice.blogspot.com/2010/09/tennisnews.html

Θέλεις να μας το αξιολογήσεις?

Blogger DAVE said...

Το τυράκι το είδες την φάκα πότε θα την δείς.το "εισαγγελέας" πως γράφεται.ε ρε γλεντια που θα γίνουν
αλήθεια το "κουγιας" π[ως γράφεται

September 15, 2010 1:15 PM
Blogger DAVE said...

Γι αυτό έφαγες ΒΑΝΝ από τα άλλα site επειδή δεν σεβόσουν την φιλοξενεια τους η επειδη έβριζες η επειδή σικοφαντούσες ;για πες μας.
Πρωτα ησασταν "κολλητοί" τώρα που έπεσε απαγορευτικό τους βρίζεις.
και μη νομίζεις ότι πρέπει να είναι σε βαθμό κακουργήματος για να κινηθούν οι διαδηκασίες (ρώτα για να μάθεις).ε ρε γλεντια

September 16, 2010 12:21 AM

Wednesday, September 15, 2010

Μέχρι και ο Λυμπέρης τον έχει βάλει στην θέση του

www. itfathensopen.gr.
Οπως βλέπετε στο αναλογο site του τουρνουά ο εργολάβος πρόεδρος Ζαννιάς δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ
Ετσι για να μην πουλάει ψέμματα για μεταξωτές κορδέλες

Ο εργολάβος του άναψε ενα κερί του Λυμπέρη?

OΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΤF ATHENS OPEN 2010
Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2010 06:59
Απο site ΕΦΟΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η αφρόκρεμα του ελληνικού τένις θα πάρει μέρος στο διεθνές επαγγελματικό τουρνουά γυναικών, «ITF Athens Open 2010» 50.000$, το οποίο για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν ο Όμιλος Εκδόσεις Λυμπέρη και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από 25 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι και φιλοδοξεί να χαρίσει στους φίλους του αθλήματος όμορφες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις.

Στο ITF Athens Open 2010 η Λένα Δανιηλίδου και η Ειρήνη Γεωργάτου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μετά από ένα χρόνο ξανά μπροστά στο ελληνικό κοινό ενώ η Άννα Γερασίμου για τελευταία, καθώς έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αυτόν τον μήνα οι Δανιηλίδου και Γεωργάτου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο US Open, όπου αποκλείστηκαν στα προκριματικά ενώ η Γερασίμου πρόσθεσε άλλον ένα τίτλο (τον 4ο) πρωταθλήτριας Ελλάδας στο παλμαρέ της.
..........................................................................
..........................................................................
Πληροφορίες και όλα τα τελευταία νέα για το τουρνουά θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα www. itfathensopen.gr.

Εάν τον Λυμπέρη τον είχε φέρει στο τένις ο εργολάβος Ζαννιάς κανένας δεν θα είχε να πει κουβέντα και ας έχει κακοδιαχειριστεί τα χρήματα του Ελληνικού λαού όπως λέει και ο Dave (Εννοώ για τους γονείς που τους φωνάζει για τις απαιτήσεις μας)
Δυστυχώς το μόνο που κάνει είναι να του βάζει τρικλοποδιές και να μην τον αφήνει ήσυχο με τις ραδιουργίες του.
Έχει και το θράσος να το βάζει και να μην ντρέπεται με κεφαλαία στο sait της ΕΦΟΑ σαν έργο δικό του.
Θυμάστε το Πανελλήνιο Ανδρών ?
Ακόμα να βάλει φωτογραφία που δίνει το χέρι στον πρωταθλητή Ελλάδος
Ε…ρε…. κακομοίρη βρεμένη σανίδα που σου χρειάζεται.
Και φυσικά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εκδόσεις Λυμπέρη που μας δίνει λίγη χαρά.

Dias.G

Tuesday, September 14, 2010

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, πέρυσι τον Απρίλιο είχε χαρακτηρίσει τον Νο 1 σήμερα αθλητή του «άσχετο».

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ COURTS Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

Ο Θοδωρής με ένα προσωπικό κείμενο που ανάρτησε στο blog του, μας γνωστοποιεί την….
Επιστροφή στα γήπεδα
Συντάχθηκε από τον Ted Angelinos
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 16:40
«Καλησπέρα και πάλι......Ύστερα από σχεδόν 3 μήνες πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στα court για αγώνες…Κάπου στο Μαρόκο, νομίζω στις 23 Ιουνίου, άμα θυμάμαι καλά στο 2ο γύρο σε ένα Future στο 2o game σε ένα drive αποφάσισε να κολλήσει το πόδι μου στο χώμα και να διαλυθεί ο αστράγαλος μου... Ήμουν στο τρέξιμο, οπότε όλο το βάρος του σώματος έπεσε στον αστράγαλο... Πολύ βαρύ διάστρεμμα 3ου βαθμού...»

Αφού εξιστορεί την περιπέτειά του αυτούς τους τρεις μήνες μας δίνει την ευχάριστη είδηση…..

«…..Εδώ και περίπου 3 βδομάδες έχω αρχίσει και προπονήσεις στο γήπεδο, έχω κάποιες μικροενοχλήσεις ακόμα αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά το πόδι και η όλη αποκατάσταση...Ανάλογα σε τι κατάσταση είναι το πόδι και το πως νιώθω στο γήπεδο ίσως το επόμενο σαββατοκύριακο να κάνω το πρώτο test παίζοντας προκριματικά σε ένα challenger στην Σμύρνη και μετά Futures σε σκληρές επιφάνειες... Θα αποφασίσω μαζί με τον προπονητή μου το Σταύρο για το υπόλοιπο πρόγραμμά μου.»

Σιδερένιος Θοδωρή…ακόμα πιο δυνατός, με την ευχή να κατέβεις στο ranking της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη χρονιά, τόσες θέσεις, όσες κατέβηκες την προηγούμενη. Και τελειώνει το κείμενό του, με την στοιχειώδη ευγένεια, που πρέπει να διαθέτει ο καθένας που σέβεται το εαυτόν του, δηλαδή να ευχαριστήσει όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν.

«……Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου που μου στάθηκαν διπλα και με στήριξαν με το παραπάνω όλο αυτόν το καιρό που ήμουν εκτος, ψυχολογικά και οικονομικά καθώς όλα τα έξοδα βγήκαν από την τσέπη μας και δεν ήταν λίγα... Το γιατρό μου το Κύριο Κατσιφαράκη, τους φυσιοθεραπευτές μου, τον Κύριο Πάνο Σοφιανό και Κύριο Λευτέρη Παυλίδη, όλο το προσωπικό στο κέντρο αποκατάστασης Λαέρτιον στον Πειραιά και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν κοντά μου και μου δίναν κουράγιο αυτούς τους δύσκολους μήνες...Εύχομαι να μην επηρεάζεστε και πολύ με την κρίση και να ξεκουραστήκατε και λίγο το καλοκαίρι και να είστε όλοι καλά Καλό Χειμώνα
Θοδωρής»

Για όλους όσους, είναι λιγότερο σχετικοί με το ολυμπιακό άθλημα της αντισφαίρισης, όπως ο γγΑ κος Παναγιώτης Μπιτσαξής, πρέπει να τους γνωρίσουμε ότι, ο Θοδωρής Αγγελίνος είναι από πέρυσι ο Νο 1 αθλητής του τέννις στην Ελλάδα, κάνοντας μια καταπληκτική χρονιά. Αυτός και δύο-τρεις άλλοι συναθλητές του, κρατούν ακόμα ζωντανό το ανδρικό τέννις στην Ελλάδα. Στις πλάτες του στηρίχθηκε η Εθνική Ομάδα στο Davis Cup, πριν λίγους μήνες όταν ανέβηκε κατηγορία, από την τελευταία που βρίσκονταν, εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί με την Ανδόρα, το Σαν Μαρίνο, την Μάλτα και τις άλλες ….μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου τέννις. Είναι ο αθλητής που μετά από κάθε αγώνα του, κατά την διάρκεια του Davis Cup, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Ζαννιάς, έτρεχε να αγκαλιάσει και να φιλήσει, για τις επιτυχίες του.

Βλέπετε πουθενά στο κείμενο του Θοδωρή να ευχαριστεί την ΕΦΟΑ και τον Ζαννιά για την στήριξη που του παρείχε; Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο Αγγελίνος είναι αχάριστος. Εσείς κε Μπιτσαξή, αν παρ΄ ελπίδα τύχει να διαβάσετε αυτό το κείμενο, τι γνώμη θα σχηματίσετε για τον προστατευόμενό σας; Πάντως κε Γενικέ δεν είστε ο μόνος που δεν γνωρίζετε πολλά από τέννις.Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, πέρυσι τον Απρίλιο είχε χαρακτηρίσει τον Νο 1 σήμερα αθλητή του «άσχετο».
Σιδερένιος Θοδωρή
Πηγη: tennisvoice

ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ......Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ

Blogger PREDATORUS said...

Το πρώτο αθλητικό νηπιαγωγείο, είναι γεγονός και ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό προσφέροντας μια διαφορετική κατεύθυνση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με επίκεντρο την άθληση και την υγεία.

Στα πρότυπα του εξωτερικού και με στόχο την πρώτη σοβαρή γνωριμία με το άθλημα του τένις, θα λειτουργήσει το πρώτο αθλητικό νηπιαγωγείο.

Το νηπιαγωγείο λειτουργεί από τις 06:30 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και μαζί με τις παραδοσιακές υπηρεσίες νηπιαγωγείου παρέχονται και υπηρεσίες άθλησης με επίκεντρο το τένις ενώ βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών με λεωφορείο από και προς τον σταθμό.

Εξειδικευμένη ομάδα προπονητών αντισφαίρισης θα έχουν υπό την επίβλεψη τα παιδιά τα οποία μέσα απ'τη χαρά του παιχνιδιού θα αναπτύξουν πολύ σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητάς τους με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το άθλημα........

Δανεισμενο απο το tennis 24

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ!!! Ε ΤΙ ΛΕΤΕ???
Αναρτήθηκε από PREDATORUS στις 10:07 π.μ.

September 14, 2010 12:43 PM

Tennisnews forum - το παιχνίδι στα χέρια σου!

Ήταν 26/3/2010 ώρα 01.32 όταν η διεύθυνση του tennisnews άνοιγε το forum με πρώτο τίτλο θέματος…”το παιχνίδι στα χέρια σου!’’….δηλαδή στα χέρια μας!! Έγραφε στο εναρκτήριο αυτό κείμενο….” Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες αυξάνονται όλο και περισσότερο οι φωνές των ανθρώπων του τένις…. σε ένταση,…. σε ποσότητα, και φτάνουν συνεχώς στο inbox του tennisnews πολύ ενδιαφέροντα και αξιόλογα μηνύματα από γονείς, αθλητές, παράγοντες, απλούς φίλους του τένις….. Σκεφτήκαμε πως αν όλες αυτές οι απόψεις μπορούσαν να προβληθούνε με κάποιον τρόπο, τότε σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του τένις στη χώρα μας….. Η στιγμή πιστεύουμε είναι η πιο κατάλληλη…… Σας περιμένουμε όλους εσάς που έχετε άποψη και θέλετε να τη μοιραστείτε στο tennisnews.gr forum…..”

Την επομένη πρώτος απ’ όλους ο..”χρήστης Predatorus” με το περίεργο ψευδώνυμο …προσυπογράφει γράφοντας…’’ Ωφειλω να εκθειασω αυτην την πρωτοβουλια των παιδιων του tennisnews ( …ένα πράγμα….κάτι σαν τα παιδιά από την Πάτρα…ξέρετε το μουσικό συγκρότημα) η οποια καλυπτει ενα χωρο που τον ειχαμε αναγκη!!!’’
Ο Predatorus πίστεψε στην ειλικρίνεια των προθέσεων των παιδιών του tennisnews, πίστεψε στα παιδιά από την Πάτρα, έδωσε τις μάχες του με αυστηρή κριτική, σε κόσμια πλαίσια, άνοιξε τα περισσότερα θέματα προς συζήτηση, εμπιστεύθηκε το tennisnews,…..και ξαφνικά έξι μήνες μετά, εκρήγνυται με ηφαιστειώδη αντίδραση…..

PREDATORUS said...

« ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ!!!»

September 10, 2010 8:13 AM

Τι έγινε ρε…..καλόπαιδα από την Πάτρα; Την κάνατε …κωλοτούμπα; Μήπως σας έδωσε τα λεφτά που σας χρώσταγε….και όλα «μέλι-γάλα»;Το άσχημο για σας, είναι ότι είστε γνωστοί.

Predatotus…λες να σε’’ δώσουν’’στο Σπυράκο ….σαν τους δοσίλογους της Κατοχής;


Πηγη tennisvoice.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ?? ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!

Blogger PREDATORUS said...

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΡΑ!!

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΕΦΟΑ-ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ)ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ(ΓΓΑ-ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΥΦ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ).!! Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΙΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!

ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ 10-12-14!!!ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!!ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΖΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΡΟΕΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 17-18 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ!! ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΒΛΕΠΕ ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ-ΚΛΕΦΤΑΚΟΣ-ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!!!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΑΛ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!!!

September 14, 2010 9:59 AM

Monday, September 13, 2010

Μήπως μιλάμε διαφορετική γλώσσα?

DAVE said...
ΑΕπειδή ο θοδωρής ο Αγγελίνος είναι διαμάντι παιδί αξιοπρεπέστατο καί όχι ζήτουλας καί ποτέ δεν έχει απαιτήσει οικονομική στήρηξη από κανέναν μην τον πιάνεται ούτε στο στόμα σας ούτε στα γραπτά σας γιατί τον λερώνεται.Τόσα χρόνια στην Αμερική δεν ζήτησε από κανέναν σας τίποτα, άλλο ο άντρας Αγγελίνος καί άλλο οι ζήτουλες #600. MΑΚΡΥΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑς ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΝΟ (δεν σας ζήτησε ούτε ούτε βοήθεια ούτε συμπαράσταση).
September 13, 2010 3:31 PM

Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον Αγγελίνο?

Αναφερόμαστε για τον αθλητή που η Ελλάδα θα τον χρειασθεί στην Εθνική ομάδα και εμείς δεν έχουμε ενδιαφερθεί να τον ρωτήσουμε στοιχειωδώς τι κάνει?
Εκτός και εάν πιστεύουμε ότι οι Έλληνες αθλητές είναι τα σκουπίδια που τα μαζεύουμε με το φαράσι όταν τα χρειαζόμαστε.
Πάντως πιστεύω ότι διαφορετικά σκεφτόμαστε.
Κανείς δεν θέλει το κράτος να πληρώνει για τα παιδιά μας Και δει στο άθλημα μας που είναι επαγγελματικό από τα 14.
Απλά θέλουμε αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού μας για να βγάζουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά στο εξωτερικό και να προκόβουν όπως όλοι οι αθλητές του τένις στο κόσμο.
Και ας έχει ο εργολάβος τα 900.000 και ας τα λούζεται.
Ποιοτική αξιολόγηση ΜΠΟΡΕΙ να κάνει?
Ράφαελ Ναδάλ

Που είναι ο εργολάβος?Βλέπετε πουθενά την ΕΦΟΑ?

Καλησπέρα και πάλι...

Ύστερα από σχεδόν 3 μήνες πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στα court για αγώνες…Κάπου στο Μαρόκο, νομίζω στις 23 Ιουνίου, άμα θυμάμαι καλά στο 2ο γύρο σε ένα Future στο 2o game σε ένα drive αποφάσισε να κολλήσει το πόδι μου στο χώμα και να διαλυθεί ο αστράγαλος μου... Ήμουν στο τρέξιμο, οπότε όλο το βάρος του σώματος έπεσε στον αστράγαλο... Πολύ βαρύ διάστρεμμα 3ου βαθμού...

Φρικτός πόνος πήγα να λιποθυμήσω από το πόνο και το σοκ, και κάπου εκεί άλλαξαν όλα τα σχέδιά που είχα γι το καλοκαίρι και το υπόλοιπο της χρονιάς...

Το χειρότερο όλων ήταν η επιστροφή από το Μαρόκο, νομίζω ότι θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή… Μόνος 2 ώρες στο taxi μέχρι να φτάσω Casablanca και μετά Αθήνα μέσω Ρώμης και όλα αυτά με γύψο στο πόδι, φρικτούς πόνους καθώς ήταν ακόμα φρέσκο το τραύμα και με καροτσάκια και αμαξάκια να μετακινούμαι μέσα στα αεροδρόμια... Κακώς μπήκε ο γύψος - με πήγε αρκετά πίσω και το ήξερα αλλά δε μπορούσα να συνεννοηθώ και να βγάλω άκρη με τους γιατρούς στο Μαρόκο που επέμεναν να μου βάλουν το γύψο και να ταξιδέψω οπότε μπήκε και ο γύψος...
Με το που έφτασα Αθηνα πήγα κατευθείαν στο γιατρό μου, τον κύριο Κατσιφαράκη να δω τι ακριβώς συμβαίνει και με το που βγήκε ο γύψο πήγα να ξαναλιποθυμήσω, καθώς το πόδι μου είχε γίνει κάτι σαν πόδι ενός ελέφαντα και με το που το βλέπει ο γιατρός μου λέει ετοιμάσου για χειρουργείο, οπότε φαντάζεστε τώρα με το που φτάνω μετά από 12 ώρες ταξίδι και βάλε μονο πρώτο πράμα που ακούω ότι μάλλον χρειάζεται χειρουργείο για να φτιάξει το πόδι… σοκ... Ευτυχώς η μαγνητική κάτι έδειξε και μας έδωσε το περιθώριο να κάνουμε συντηρητική αγωγή, και έτσι ευτυχώς απέφυγα το χειρουργείο στο τσακ... Οποτε όπως καταλαβαίνετε δε πέρασα και το καλύτερο καλοκαίρι τις ζωής μου ατέλειωτες ώρες για θεραπείες κλπ και τις τελευταίες εβδομάδες ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και στο φυσιοθεραπευτήριο για να ξαναδυναμώσουμε.
Εδώ και περίπου 3 βδομάδες έχω αρχίσει και προπονήσεις στο γήπεδο, έχω κάποιες μικροενοχλήσεις ακόμα αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά το πόδι και η όλη αποκατάσταση...
Ανάλογα σε τι κατάσταση είναι το πόδι και το πως νιώθω στο γήπεδο ίσως το επόμενο σαββατοκύριακο να κάνω το πρώτο test παίζοντας προκριματικά σε ένα challenger στην Σμύρνη και μετά Futures σε σκληρές επιφάνειες... Θα αποφασίσω μαζί με τον προπονητή μου το Σταύρο για το υπόλοιπο πρόγραμμά μου.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου που μου στάθηκαν διπλα και με στήριξαν με το παραπάνω όλο αυτόν το καιρό που ήμουν εκτος, ψυχολογικά και οικονομικά καθώς όλα τα έξοδα βγήκαν από την τσέπη μας και δεν ήταν λίγα... Το γιατρό μου το Κύριο Κατσιφαράκη, τους φυσιοθεραπευτές μου, τον Κύριο Πάνο Σοφιανό και Κύριο Λευτέρη Παυλίδη, όλο το προσωπικό στο κέντρο αποκατάστασης Λαέρτιον στον Πειραιά και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν κοντά μου και μου δίναν κουράγιο αυτούς τους δύσκολους μήνες...
Εύχομαι να μην επηρεάζεστε και πολύ με την κρίση και να ξεκουραστήκατε και λίγο το καλοκαίρι και να είστε όλοι καλά
Καλό Χειμώνα
Θοδωρής
http://www.tennisnews.gr/

taneatoutennis@gmail.com |

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του blog ότι μπορούν να στέλνουν το θέμα που θέλουν να παρουσιάσουν στο taneatoutennis@gmail.com |
G.G.B

Στον 32ο Ανακριτή βρίσκεται σε εξέλιξη η παραπομπή για ΑΠΙΣΤΙΑ του Σ. Ζαννιά από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από Μηνυτήρια Αναφορά.

Εάν με καλούσε η Ανακρίτρια θα έτρεχα σαν παλαβός να καταθέσω, για να φύγει μια ώρα γρηγορότερα από επάνω μου η κακοπιστία της ισχνής αντιπολίτευσης..
Για μένα, για τα παιδιά μου, για την δουλειά μου.
http://efta7.blogspot.com/2010/01/mary.html
Όπως είδες όμως έχει ζητήσει 2 φορές αναβολή.
Τυχαίο ?
Δεν νομίζω.!
Φυσικά αυτό που σου στέλνω είναι απλώς η αρχή του κουβαριού.
Εάν θέλετε παραπάνω στοιχεία ανακαλύψτε τα ,αν θέλετε μόνοι σας.
Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν και άλλοι άσοι στο μανίκι
Και αφού θέλεις όνομα
Ράφαελ Ναδάλ

Sunday, September 12, 2010

.....ότι είμαι ο πάπας της Ρώμης για τισ επόμενες 10 γενεές.

Είναι προτιμότερο να είσαι πάπας της Ρώμης παρά Ζαννιάς.......
Συμφωνείς με τα δεδομένα της κακοδιαχείρισης στην ΕΦΟΑ?
Διοικητικά και οικονομικά ?
Θέλεις να πεις ότι λέμε παραμύθια?
Το θέμα είναι ΜΟΝΟ αυτό.
Λέμε την αλήθεια?

Tα 50€ της ντροπής! Για να μην ξεχνάμε.........

Πρόσφατα αναρτήθηκε από την ΕΦΟΑ η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης και για μια ακόμη φορά, σε πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ, εντύπωση προκάλεσαν τα χρηματικά έπαθλα.

Πρόκειται για το πιο σημαντικό εγχώριο πρωτάθλημα σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών που ειδικά, όμως, τα τελευταία χρόνια γνωρίζει την απαξίωση της Ομοσπονδίας τόσο σε οργανωτικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο...

Στην προκήρυξη, λοιπόν, του Πανελληνίου πρωταθλήματος, υπάρχουν και τα χρηματικά έπαθλα που θα πάρουν οι νικητές και παρόλο που τα 900€ θεωρούνται πολύ λίγα για τον 1ο/η Πανελληνιονίκη, περισσότερο αρνητική εντύπωση προκαλεί το χρηματικό έπαθλο του 5ου/ης το οποίο ανέρχεται στα 50€!

Δηλαδή ο 5ος/η καλύτερος/η τενίστας στην Ελλάδα αξίζει 50 ολόκληρα (!) ευρώ!

Όταν, λοιπόν, η ΕΦΟΑ με αποκλειστική της ευθύνη, αποτιμάει με 50€ τον 5ο/η καλύτερο/η στην Ελλάδα, τότε δεν χρειάζεται να ψάξουμε βαθύτερα τους λόγους για τους οποίους δεν έχουμε κάποιον τενίστα ή τενίστρια να μας εκπροσωπεί στις μεγάλες σκηνές του παγκοσμίου τένις ή γιατί η Άννα Γερασίμου αποφάσισε να σταματήσει το τένις μόλις στα 22 της χρόνια...

Θυμηθείτε ότι οτι το 1ο Ενωσιακό που διοργανώθηκε αρχές του χρόνου από τον Όμιλο Αγίας Παρασκευής, πλήρωσε με 70€ τον 5ο νικητή (προκήρυξη εδώ).

Αλήθεια... τα 900.000 ευρώ επιχορήγησης από την ΓΓΑ προς την ΕΦΟΑ, που ακριβώς πηγαίνουν; Μήπως ο κ.Μπιτσαξής θα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να αναρωτιέται;

Αποτελεί ντροπή για το άθλημα η αντιμετώπιση που έχει από την Ομοσπονδία... Όλοι όσοι συντηρούν αυτή την κατάσταση είναι υπεύθυνοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους ίδιους τους αθλητές που ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα χωρίς αντίκρισμα και στους Έλληνες φορολογούμενους τα λεφτά των οποίων μόνο στο τένις δεν επενδύονται...
Πηγή http://tennis24.gr/content/view/6157/116/lang,el/

Πολύ καλό!!!!!!

Είναι από τα λίγα που άκουσα ολο αυτό τον καιρό που προβληματιζόμαστε με τα της ΕΦΟΑ
Είμαι σίγουρος οτι ο Κελαιδής θα μας έγραφε στα παπούτσια του.
Πέρασε μια φάση από την ΕΦΟΑ.
Καί σίγουρα εχω να φάω και να πιώ και να ζήσουν 10 γεννιές μετά από μένα ,χωρίς να τα μαγκώνω από τους χώρους εθελοντισμού.
Πολύ καλό !!
Θα το θυμάμαι.

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό κουβεντιάζουμε τόσο καιρό.

DAVE said...

Καλά είστε παντελώς άσχετοι;
Δείξτε μας μία χρονιά στο παρελθόν
που στο έβδομο πανελλαδικό είχαν δηλώσει περισσότερα παιδιά στα 18αρια.έλεος πιά σε ποιούς νομίζετε ότι απευθύνεστε σε μαο-μαο

September 12, 2010 12:40 AM

Είναι δυνατό να βάζουμε τους γονείς να πληρώνουν για τουρνουά που δεν έχουν να δώσουν ΤΙΠΟΤΑ στους αθλητές ?
ΠΑΡΑ σπατάλη χρημάτων και στόχευση βαθμών που λόγω της έλλειψης των αθλητών θα τους ανεβάσουν λίγους βαθμούς.
Και την επόμενη χρονιά πάλι από την αρχή μια και θα χάσουν από το πρώτο τουρνουά στον πρώτο γύρω.
Άρα που καταλήγουμε? Σε αγωνιστικό πρόγραμμα που εγινε για να εξυπηρετεί ψηφοθηρική ιστορία.
Το θέμα του αθλήματος μας είναι οι ψήφοι και όχι το άθλημα?
Βάλτε πλάτες να βάλουμε ένα άνθρωπο που γνωρίζει και θέλει να πάει το τένις μπροστά.
Σίγουρα δεν θα γίνουμε Ισπανία.
Μα να μην είμαστε Ουγκάντα?
Ο Κελαιδής πήγε στην Κύπρο.
Ρωτήστε την Ομοσπονδία της , γιατί τον άκουσαν και σήμερα -δεν αναφέρω τον Μπαγδατή-αναφέρω την οργάνωση και τις προϋποθέσεις. Εάν βγει το ταλέντο να μπορεί η χώρα του να υπερηφανευτεί ότι του έδωσε τις δυνατότητες να τίμηση τα χρώματα της .
Αυτό ζητάμε τόσο καιρό.
Σοβαρό, αθλητικό, υπεύθυνο προγραμματισμό.
-Όχι σκόρπισμα των χρημάτων για προσωπικές επαγγελματικές παράτες
-Όχι κάθε γήπεδο ( ψήφος) και σύλλογος
- Όχι αγώνες στου διαόλου την μάννα για να πάρουμε ψήφο
-Όχι Πανελλήνιο πρωτάθλημα που το εξαφανίσαμε από το site
-Όχι παρουσίαση της βαθμολογίας των Ανδρών λίγη ώρα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών για να δείξουμε ότι είναι τρίτος ο πρωταθλητής στην βαθμολογία….
-Όχι γραφεία πίσω από τα νεκροταφεία –το γιατί το ξέρουμε όλοι-
-Όχι να είσαι αντιπρόεδρος στο ΟΑΚΑ χρόνια και χρόνια και να μην έχεις τις αθλητικές προϋποθέσεις που δίνουν κύρος ,ποιότητα στο άθλημα σου.
Κ.λ.π

Saturday, September 11, 2010

Θυμάστε το 6ο Πανελλαδικό?

Δεν ήρθαν ούτε 8 κορίτσια.
Ένας δε προπονητής έδωσε εντολή να μην παίξουν ούτε φιλικά τα 4 κορίτσια που παρουσιάσθηκαν.
Προτίμησαν να κάνουν τουρισμό στην πόλη και πέριξ.
Τα δε αγόρια δεν το κουβεντιάζουμε.
Περιμένουμε τον κ Κουτσάφτη να μας παρουσιάσει την στατιστική εικόνα του αθλήματος, για να μην λέει ο καθ ένας ότι μιλάμε άσχημα για το επιτυχημένο έργο της ΕΦΟΑ.
Βλέπεις οι αριθμοί δεν είναι βρισιές.
Δεν είναι συκοφαντίες.
Δεν λένε ψέματα.
Δεν είναι απατεώνες και εργολάβοι
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!!!

7o ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Blogger PREDATORUS said...

11 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ 8 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 18ΑΡΙΑ!!!

ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ!! 2,50 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΤΩΧΕΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ!!!

ΤΙ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?? ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΤΑ 18ΑΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ!!! Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΑΣ!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ ΚΟΜΠΙΝΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΩΣ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ!!! ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!!!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΑ!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΟΝ ΕΡΙΦΙΟΝ!!!!

Friday, September 10, 2010

Διαθεσόπουλος και εργολάβος Ζαννιάς .Εχουν τίποτα κοινό και δεν το βλέπουμε?

Πόσο περήφανος πρέπει να ένοιωσε ο Διαθεσόπουλος παρακολουθώντας την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ .Όταν έβλεπε την Ελληνική δική του ομάδα να κατακτά το αργυρό μετάλλιο
Να συγκρίνουμε τον εργολάβο?
Τυχαίο ? Δεν νομίζω?
Η ανικανότητα στο μεγαλείο της
Κρίμα!!!!!!!!!

Filothei Tennis Open 2010 και Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών

Στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης ξεκινά το μεγαλύτερο Open τουρνουά. Από τις 11 ως τις 26 Σεπτεμβρίου 2010 αθλητές και club players από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο 'Filothei Tennis Open 2010' με δώρα συνολικής αξίας 22.000 € του Χρυσού χορηγού του τουρνουά Νίκου Πατσέα.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και στο ταμπλό θα δείτε ονόματα που κοσμούν το ελληνικό τένις.


Οι τελικοί Αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, ενώ ο τελικός αγώνας της κατηγορίας Masters θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη NOVA Sports. Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τέσσερις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και η κλήρωση των δώρων θα γίνει μετά τις απονομές των επάθλων του τουρνουά.
Πηγή www.tennisnews.gr

Όλοι αυτοί οι παίχτες που δήλωσαν στο τουρνουά του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης έπρεπε να βρίσκονται ΚΑΙ στο Πανελλήνιο Άντρων Γυναικών που πραγματοποίησε η ΕΦΟΑ
Αντ αυτού παίζουν και απολαμβάνουν το παιχνίδι που αγαπούν ΜΑΚΡΙΑ από την ΜΙΖΕΡΙΑ του εργολάβου Σπυράκου.
Δεν σας κάνει εντύπωση?
Πανελλήνιο Άντρων Γυναικών – συμμετοχές
Ανδρες 87 Γυναίκες 47


Blogger DAVE said...
σοβαρευτείται

Αλήθεια ποιος να σοβαρευθεί?

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Blogger PREDATORUS said...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΙΟΛΟΓΙΕΣ !!!
Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ!!!!

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ" ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ "ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ"

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ!!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΟΔΕΨΕ Η ΕΦΟΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟ 2007 ΠΧ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 60.000 ΕΥΡΩ!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ???

ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΚΛΠ!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ???

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ!!!ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!!!ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

September 9, 2010 3:46 PM

Wednesday, September 8, 2010

Τι φοβερό μένος έχει ο εργολάβος για τον Πρωταθλητή Ελλάδος

Την Κυριακή τελείωσε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με νικητή τον Παρι Γεμουχίδη.
Περάσαν τόσες μέρες και δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία από τους αγώνες από την απονομή,από την παρουσίαση του μοναδικού χορηγού που εμφανίστηκε στα ελληνικά γήπεδα τα χρόνια διοίκησης εργολάβου.
Εχει κάποιος να προσθέσει κάτι γι αυτό?
Είναι άνθρωπος αυτός που υπηρετεί τον αθλητισμό?
Είναι άνθρωπος αυτός που του δίνουμε το μέλλον των παιδιών μας?
Δεν μπορώ να καταλάβω.
Ας βγάζει λεφτά από το άθλημα εφ όσον του δίνουμε το δικαίωμα.
Τουλάχιστον ας κάνει σωστά τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος.

Δεν έχω χαρακτηρισμό δυστηχώς……..
Μην πάει και τις βάλει τώρα.
Δεν αντέχω γέρους να τρέχουν με τα σάλια έξω να προλάβουν αυτό που έπρεπε να έχουν κάνει.

Tuesday, September 7, 2010

Τμήμα της Πρότασης του Συλλόγου Αριδαίας

……… Στις αναθέσεις των πρωταθλημάτων να λαμβάνονται υπόψη οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, οι βοηθητικές εγκαταστάσεις (π.χ. έχουμε δει γήπεδα χωρίς μία θέση ή καρέκλα για τους θεατές), η ξενοδοχειακή εξυπηρέτηση και το κόστος της, το κόστος μετάβασης των αθλητών και των συνοδών τους, η αποτίμηση προηγούμενης διοργάνωση και οι προηγούμενες συμμετοχές σε συνάρτηση με την χρονική περίοδο.
Απο το site της Εφοα - Διαβούλευση

Οταν τα λέμε εμείς, ο εργολάβος λέει ότι του κάνουμε αντιπολίτευση.
Δεν βλέπει που κάνει Πανελληνίους αγώνες Ανδρών -Γυναικών,τους βλέπει η Ελλάδα και οι αθλητές στα ημιτελικά μαζεύουν μόνοι τους τις μπάλες.
Εργολάβος, τι περιμένεις.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - Πρόταση διαλόγου Αγων. Σχεδιασμού 2011

Καλά τι έγινε ?
Στο ντουλάπι τις κρατούσαν και τις έβγαλαν από την ναφθαλίνη όλες μαζί?
Δηλαδη πρεπει να γκρινιάζουμε για να κάνουν αυτά που ίδιοι προτείνουν?
Τι διχασμός προσωπικότητας βρε παιδί μου αυτή η ΕΦΟΑ του εργολάβου........

Μπορείτε να το ζητήσετε? Γιατι εμείς τον έχουμε με 4 ποινικά

Να λοιπόν που όλη αυτή η συζήτηση φέρνει αποτέλεσμα.Μπορούμε με εντολή εισαγγελέα (εάν δεν τα δίνει η εφοα αυθόρμητα)
να έχουμε τη λίστα με τις επιχορηγήσεις.
Τώρα όσον αφορά τις μικρές ηλικίες στα junior αυτά συντηρούνται οικονομικά από το βαλάντιο των γονιών καί την τρέλλα ορισμενων παραγόντων, κατά γενική ομολογία αλλά και βάση των αριθμων τους καλύτερους μικρούς (10-14) juniors αθλητές έχουν (στην Αττική ) η Βουλιαγμένη η Βάρη ο μαραθώνας και ο καλοβελώνης κανείς από αυτούς δεν παίρνει επιχορήγηση από την εφοα (η Βάρη παίρνει κάτι ψίχουλα ο δε Κοντονής τους έχει στείλει επιστολή ότι δεν δέχεται επιχορηγήσεις ).Αυτό και μόνο φίλε μου δείχνει ότι δεν χρειάζονται επιχορηγήσεις του δημοσίου για να βγούν καλλοί μικροί juniors αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται καλή διαχείρηση , οργάνωση και καλοί σύλλογοι. (στους παραπάνω συλλόγους δεν ανέφερα την Ηλιούπολη παρότι εχει καλούς μικρούς αθλητές διότι συντηρήται από την εφοα και έχει την αβάντα του ζανιά).
Από http://www.tennisforum

Για να μην είμαστε ΜΟΝΟ εμείς η *μικρή μειοψηφία* όπως λέει ο εργολάβος του τέννις
Ζητήστε το.
θα φρίξετε.

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!

PREDATORUS said...
ΚΑΙ ΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ!!!

ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !!!

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΓΥΑΤΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗΣ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΥΠΕΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΤΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΚ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!!!

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΑΡΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ !!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!!

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ !!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙ ΛΕΞΗ!!!" ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ "


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ"

Monday, September 6, 2010

Υπουργείο Υγείας-Σερκεδάκης -και τελευταίος ο εργολάβος του τένις

Καλά τι παθαίνει αυτός ο εργολάβος του Τέννις.
Μαζεμένα του έρχονται.
Θα τον κυνηγά για πολύ καιρό η ημερίδα στα Τιτάνια που πραγματοποίησε ο Όμιλος της Αγίας Παρασκευή με πρόεδρο τον κ Σερκεδάκη.
Βλέποντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την μεταφορά του αθλητισμού στο Υγείας θυμήθηκα την παρουσίαση του θέματος στην ημερίδα.
Καλά ο πρόεδρος των 15 ετών στο άθλημα μας μόνο εργολαβικά παρακολουθεί ?
Δεν είδε την πολιτική του αθλητισμού ώστε να κατευθύνει το άθλημα στον καινούργιο προσανατολισμό.
Είπαμε ότι είναι εργολάβος ,δεν είπαμε ότι θα κοιμάται και θα ξυπναει μ αυτό.
Άλλωστε οι μεσογειακοί μπήκαν στην σωστή τους βάσει.
Πιστεύουμε ότι και να κάνει ο Κούβελος τώρα, το τραίνο τους έβγαλε έξω από τις εργολαβίες.
Ας κοιτάξει επιτέλους να τιμά τους αθλητές του και μετά να άνοιξη τα μάτια του για το μέλλον μας.
Αρκεί βέβαια ν αναφέρει ποιος μας ενημέρωσε πρώτος

Sunday, September 5, 2010

Είναι δυνατόν να μην υπάρχει Ένας άνθρωπος να πει ένα καλό λόγο γι αυτόν?

Μετά τους αγώνες μια παρέα 20 ατόμων βρεθήκαμε στην Κηφισιά .
Θέμα το τένις και η πορεία του.
Ένας πρόεδρος που λαμόγιο τον ανεβάζει και το κατεβάζει η αθλητική οικογένεια.
Όχι μόνο το τένις .Δυστυχώς τον ξέρουν ΟΛΟΙ
Η φάρα των μηχανικών έχουν να λένε για την πολυτάλαντη οικονομική ιστορία του.
Μια διοίκηση που ταλανίζεται από μέλη που το καθ ένα κουβαλάει αλισβερίσια πάσης φύσεως μαζί του.
Μια οικονομική διοίκηση στην ΕΦΟΑ που τον κυνηγάν 4 ποινικά
Εκατομμύρια χάθηκαν για χαρές και πανηγύρια ,
Στόχος, η παραμονή του στο τέννις
Η θλίψη ήταν να μην ειπωθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΞΗ
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει Ένας άνθρωπος να πει ένα καλό λόγο γι αυτόν?

Μικρόψυχος ο Ζαννιάς απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος

Τι φέρνει η ζωή !!

Χρόνια και χρόνια κυνηγάει τον Γεμουχίδη ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ.
Του στέρησε την υποτροφία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής,τον κατασυκοφαντούσε για τις αθλητικές του δυνατότητες ,του στέρησε τα αυτονόητα ψίχουλα που έδινε απλόχερα στους αθλητές που τον αέριζαν.
Και όπως λέει η παροιμία –η εκδίκηση τρώγετε κρύα –
Σήμερα πρωταθλητής Ελλάδος είναι ο Γεμουχίδης.
Ενας πρόεδρος που δεν συγχαίρει τον αθλητή του.....
-Ενώ ένας ξένος ,ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ήταν βασικός χορηγός του Πανελληνίου, Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ζήτησε από τους αρμόδιους να επαναφέρουν τον Γεμουχίδη στην Εθνική Ομάδα Davis Cup-.
Ο πρόεδρος πράγματι ξέρει το άθλημα και τους αθλητές του.
Τον Κλεφτάκο τον εβρηζε και αυτός τον έγραψε στα παπούτσια του και έφυγε.
Τον Γεμουχίδη με την συμπεριφορά του, τον ανάγκασε ν αγωνίζετε στους πέντε ηπείρους .
Μόνο που Σπυράκο ο νέος σήμερα σε π---ξε
Είμαστε σίγουροι ότι θα έπαθες έμφραγμα Ελλάδος.
Δυστυχώς όμως δεν σε λυπάται ΚΑΝΕΝΑΣ .

Η κακή αντιγραφή του Ζαννιά στις προτάσεις Σερκεδάκη

Μετά την ημερίδα στα Τιτάνια που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Αγίας Παρασκευή κ Σερκεδάκης ,όπου συζητήθηκε και προβλημάτισε ουσιαστικά τους ανθρώπους του τένις, ο Σπυράκος όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν μιλούσε για τις μαλακιές που ειπώθηκαν εκεί.
Βλέποντας δε ότι είναι έξω από το δημιουργικό περιβάλλον, ΚΑΙ με την πίεση που δημιουργήθηκε μετά από τα Τιτάνια, πρότεινε τη διαβούλευση στο site της ΕΦΟΑ (μέχρι στιγμής δεν κατατέθηκε καμιά πρόταση)
Έλα όμως που δεν άντεξε άλλο.
Και στην συνέντευξη του Μαμουζέλου ..οοοοοο.. τι φαεινή πρόταση ΕΚΑΝΕ
Εμφανίστηκε η αντιγραφή όσων πρότεινε ο Σερκεδάκης
Τένις και σχολείο είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο αθλητής ΚΑΙ στην Ελλάδα αν…. κτλ

Εάν ήταν στο σχολείο όπως θυμάστε, θα έπαιρνε Ο
Ο αντιγραφέας εφ όσον ανακαλυφθεί μηδενίζεται
Δεν το ήξερε αυτό ο Σπυράκος όταν το ξεστόμιζε?
Η μήπως νομίζει ότι όλοι εμείς έχουμε ασθενή μνήμη……..
Μάλλον τον γελάσανε οι αρπαχτές που κάνει στο άθλημα και πιστεύει ότι το ίδιο μπορεί να κάνει και στις προτάσεις των άλλων.
Σπυράκο είσαι Ο .
Γιατί θέλησες να γίνεις και στην νιοστή 0 όπως λένε και στα μαθηματικά!

Και επειδή αυτά είναι σοβαρά πράγματα ας τα εφαρμόσει αυτός που έχει όραμα και σχέδιο για το τένις και κυρίως διαθέτει την θέληση,την τόλμη και τις εκτελεστικές ικανότητες που απαιτούνται

Μια αληθινή ιστορία ..............?


Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝ ....ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΠΥΡΟΣ
Η ιστορία της Μεταπολίτευσης

Στα μέσα του 1970, μετά την επαναδημοκράτιση, είδα τον Σπύρο να
σουλατσάρει από καφενείο σε καφενείο με δυο τρεις εφημερίδες στη
μασχάλη. Όλες στο πρωτοσέλιδο είχαν τη φωτογραφία του '"εθνάρχη" με τα
ατάσθαλα φρύδια. Κοτλέ καμπάνα παντελόνι, πουκαμισάκι ξεκούμπωτο με
την τρίχα βιτρίνα και τον παχύ σταυρό απ' τα βαπτίσια του. Έλεγε
ιστορίες στους θαμώνες για την εξορία που τον έστειλε η χούντα.
'Αυτοεξορισμένος' κι αυτός στη Σουηδία. Δεν ήταν κι άσχημα τελικά.
Έλεγε και ξανάλεγε την ιστορία για τα κορόιδα τους σουηδούς που του
αγοράσανε αμάξι επειδή είχε κάνε δήλωση πως το δικό του κάηκε. Κρατική
ασφάλεια, κοινωνικό κράτος εκεί. Ένα πλαστό χαρτί απώλειας και να σου
ο λαζός με το καινούριο volvo. Mε το volvo ήρθε στην Ελλάδα το 1976
και με την ιδιότητα του αντιστασιακού, αυτοεξόριστου, κατατρεγμένου
αντιφρονούντα, κι αμέσως έπιασε δουλειά. Ένας κολλητός του δούλευε στη
νομαρχία... τμήμα πολεοδομίας. Κάτι μαγειρέψανε με ένα οικόπεδο, κάτι
άδειες πλαστογραφήσανε και με μια αντιπαροχή βρέθηκε με δυο τρία
διαμερίσματα στην κατοχή του. Νοίκιασε τα τρία σε φοιτητές της σχολής
που άνοιξε στην πόλη και κάαααθονταν. Τώρα είχε χρόνο να σώσει τους
συμπολίτες του από την κατάρα της αντιπαροχής που τσιμέντωσε τα πάντα.
Στις αρχές του 1980 το... σχέδιο των κυβερνόντων πήγαινε καλά.
Μαζέψανε όλο τον πληθυσμό στις πόλεις, τον ένα πάνω στον άλλο. Φθηνά
εργατικά χέρια. Το Σπύρο τον συνάντησα τότε πάλι στην Αθήνα. Δεν
κρατούσε πια 'δεξιές' εφημερίδες αλλά κάτι αφίσες με τον πράσινο ήλιο.
Μόλις είχε κερδίσει τις εκλογές ο μεσιέ με το ζιβάγκο και η χώρα
έμπαινε στη νέα εποχή. Ο Σπύρος ήταν πια πρόεδρος πολιτιστικού
συλλόγου στα Πατήσια, αλλά και παράγοντας σε ποδοσφαιρική ομάδα. Έδωσε
το volvo και πήρε μια 318, Μπεμβέ με καθίσματα από δερματίνη,
χαμηλωμένη. Τα λεφτά έρχονταν μόνα τους α πό τότε που οργανώθηκε στο
κόμμα. Τον χώσανε οι κολητοί σε κάτι επιτροπές, και ρούφαγε το μερίδιό
του από τα πακέτα που έρχονταν από την Ευρώπη. Ο "μεγάλος", ο Ανδρέας,
δεν γούσταρε την Ευρώπη, αλλά μια χαρά τα πήγε μαζί τους τελικά. Το
σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο" ήταν καλή ατάκα για τα
αντανακλαστικά του λαού, αλλά μέχρι εκεί. Ο Ανδρέας ήταν όσο Ευρωπαίος
ήταν κι ο Κωνσταντίνος. Όσο ο λαός στην Ελλάδα είχε χούντα, αυτοί και
οι κουστωδία τους ήταν 'εξορία'... όχι... όχι Μακρόνησο... πιο
δύσκολη, στην ξενιτειά. Παρίσια, Στοκχόλμες, Τορόντα, Μανχάταν... όπου
υπήρχαν αμερικάνικες και αγγλικές πρεσβείες, ακριβώς δίπλα κάνανε τα
σπίτια τους.
Ο Ανδρέας λοιπόν έφερε λεφτά από την Ευρώπη με το σύνθημα 'αλλαγή'.
Πακέτα Ντελόρ. Λεφτά, πολλά λεφτά. Από αυτά τα λεφτά ο Σπύρος ζούσε
καλά. Συνδικαλίζονταν στα πράσινα στέκια μαζεύοντας ψήφους για το
κόμμα. Με το πακέτο μάλμπορο να εξέχει απ την κωλοτσέπη, τα κλειδιά
της μπέμπας σε ρόλο κομπολογιού, το μαλλί μπούκλα μπριγιαντομένο,
έτρεχε από σύναξη σε σύναξη πρασινίζοντας τον τόπο. Τα βράδια συνήθως
άφηνε στο σπίτι την κυρά, και πήγαινε να 'σηκώσει' το το κοινωνικό του
προφίλ με κολλητούς από κάτι υπουργεία. Παραλιακή, σκυλάδικο, πρώτο
τραπέζι, άσπρη κάλτσα, καφέ λουστρίνι εισαγωγής. ΛεΠά,
Χριστοδουλόπουλος, ουίσκι και σαμπάνια μαζί, πιάτα και γαρύφαλα,
γκόμενες να κωλοτρίβονται στις γραβάτες, τσιφτετέλια στην πίστα με το
χέρι στον αέρα να μοστράρει το μακρύ νύχι του μικρού δακτύλου με το
δαχτυλίδι. Παχύς χρυσός με πράσινη πέτρα πάνω. Ξημερώματα για πατσά
στη Συγγρού, δίπλα στις πουτάνες. Αρχές δεκαετίας του 1990. Ο γιος του
Σπύρου μεγάλωσε και ήταν πια στο Λύκειο. Από το Γυμνάσιο όμως ήταν
'ενεργός' πολίτης. Πρόεδρος του 15μελούς που 'κατέβαινε' στις σχολικές
εκλογές με το κόμμα. Το κόμμα ήταν παντο ύ. Όχι στα νηπιαγωγεία ακόμα,
αλλά από το γυμνάσιο μπορούσες να διαλέξεις το κοπάδι σου. Ο γιος ήταν
άξιο τέκνο του Σπύρου. Είχε μάθει τα κόλπα πως να βγάζει λεφτά από τις
μίζες στις εκδρομές στήνοντας την κατάσταση ανάμεσα στους λεοφωρτζήδες
και τους καθηγητές. Όλοι κάτι βάζανε στην τσεπούλα κι όλοι μια χαρά. Ο
γιος είχε εξαντλήσει το όριο των απουσιών αλλά κανένα πρόβλημα, όλα με
λίγο λάδωμα από τον μπαμπά κυλάνε καλύτερα. Ο διευθυντής του σχολείου
άλλωστε είχε βλέψεις για προϊστάμενος δευτεροβάθμιας και χρειαζόταν
πλάτες στο κόμμα. Ο Σπύρος είχε καημό ο γιος του να πάει στο Κολέγιο
Αθηνών αλλά δεν του κάτσε. Ήταν σημαντικό να είσαι συμμαθητής με τον
γόνο του εφοπλιστή, του εφημεριδά και του μεγαλέμπορου... αργότερα οι
μπίζνες με ποιους θα γίνονταν άλλωστε... με άγνωστους; Με τους
συμμαθητές φυσικά! Αλλά κι έτσι όλα τακτοποιήθηκαν. Στις αρχές του
1990 ο γιος του Σπύρου αφού πήγε δυο χρόνια διακοπές στην Αμερική και
γύρισε με πτυχίο μάρκετινγκ. Έμαθε απ' έξω όλα τα καφέ του Γιέιλ και
τις μαζορέτες των αδελφάτων, αλλά τα αγγλικούλια του ήταν επιπέδου
Ελεμέντρι, ίδια μ αυτά του Καραμανλή του νεωτέρου που κι αυτός στο
Αμέρικα έφαγε τα νιάτα του σπουδάζοντας ...πρωθυπουργός. Γύρισε στην
Ελλάδα λοιπόν πτυχιούχος κι άνοιξε με κάτι μαγειρεμένες επιδοτήσεις
διαφημιστική εταιρία, ξήγα του μπαμπά. Το μαγαζί πήγε καλά από την
αρχή καθώς έπαιρνε 'αβέρτα' δημόσια έργα. Τουριστική προβολή Νομού
τάδε 150.000, οργάνωση εκθέσεως Υπ. Τουρισμού 900.000, έντυπα
Περιφέρειας 1.200.000, κονκάρδες για το Δήμο 500.000 ... ... και πάει
λέγοντας. Πουλούσε και μίντια στα κανάλια που γέμισαν τον τόπο...
ελεύθερη τηλεόραση γαρ. Είχε κάνει κολλητούς μερικούς Νομάρχες και
Δημάρχους και έπαιρνε τη δουλειά. Με διαγωνισμό πάντα. Διαφανέστατα.
Ήξερε καλά πως αν δεν χώσεις μαύρα, δεν θα πάρει ς τη δουλειά. Έτσι,
ένας δούλευε, δέκα πληρώνονταν. Ένας έσκαβε (κι αυτός με stage
επιδοτήσεις) και δέκα κονομάγανε. Η πιο κερδοφόρα δουλειά στην Ελλάδα
έγινε ο αέρας.
Χρυσοπληρωμένοι αεριτζήδες, πετυχημένοι και κονομημένοι. Έτσι κι ο
γιος του Σπύρου. Άλλαξε το φοιτητικό κόκκινο celica με το μπουρί από
πίσω και πήρε μια καγιέν μαύρη. Την τούρμπο με φιμέ τζάμια επίσης.
Αριθμός κυκλοφορίας ΑΜΡ-7777. Ήθελε να τον καταλαβαίνουν όλοι και ένας
κολλητός στο συγκοινωνιών του έδωσε το νούμερο. Δεν ήθελε όμως να
φαίνεται στην εφορία, γι αυτό και το καγιέν το 'έβαλε' στην οφ-σορ του
που είχε έδρα την Κύπρο. Εταιρικό το αμάξι, όπως και η γκαρσονιέρα που
αγόρασε για γαμηστρώνα στο Κολωνάκι κοντά στου Σημίτη για να τον
χαιρετάνε οι μπάτσοι της φρουράς. Στις γκόμενες που ξεμονάχιαζε εκεί
έλεγε πως ήταν σύμβουλος του ΥΠ.ΠΟ, έτσι για φιγούρα. Ψέματα βεβαίως,
δεν ήταν σύμβουλος, πελάτη τον είχε. Ο μπαρμπα Σπύρος ήταν περήφανος
για το βλαστάρι του. Είχε βγει στη σύνταξη από τα πενήντα του
"δουλεύοντας" το ΤΕΒΕ με πλαστά παραστατικά εργασίας από τη Σουηδία,
αλλά έβγαζε χοντρά φράγκα από τότε που το κόμμα τον έβαλε σύμβουλο στο
κρατικό κανάλι. Πολλά λεφτά! Και δεν πατούσε και το πόδι του εκεί. Από
τη Μύκονο τηλεφωνικώς οι πολύτιμες συμβουλές του μέσα από την πισίνα ή
το τζακούζι που φερε απ´ τη Σουηδία να του θυμίζει την ξενιτειά. Έφερε
και μια σάουνα αλλά την πήγε στο άλλο εξοχικό στην Αράχοβα. Από τη
Μύκονο ερχόταν στην Αθήνα μόνο για τα συμβούλια με Υπουργούς, για να
ζεσταθεί το κονέ. Έτσι κι αλλιώς με το σκάφος μια ώρα ήταν η Γλυφάδα
από τη Μύκονο και τρως και καμιά αστακομακαρονάδα στο διάμεσο να
διαπιστευτεί το στάτους. Και τα σκυλάδικα κοντά, λίγο αλλάξαν από το
ηρωικό 80. Το κόλπο του χρηματιστηρίου τους άφησε πόλλλλλλλά κέρδη.
Ήταν μέσα στις κομπίνες που φούσκωναν ανύπαρκτες εταιρίες πιο γρήγορα
κι από φαρίνα γιώτης. Όταν δόθηκε το σύνθημα, τα φράγκα μεταφέρθηκαν
στην Ελβετία με τσουβάλια και είναι εκεί για τα γεράματα. Ο μπάρμπα
Σπύρος έμαθε πως ο καλύτερος φίλος του στο πατρικό του δίπλα
αυτοκτόνησε από την απόγνωση. Έχασε τα πάντα... ο Σημίτη που είχε
ψηφίσει τον είχε διαβεβαιώσει πως το χρηματιστήριο θα τον κάνει
πλούσιο και εκσυγχρονισμένο. Ο Σπύρος έστειλε στεφάνι μια που δεν
μπόρεσε να πάει στην κηδεία, είχε επιτροπή.
Στα μέσα του 2000 μπήκε πατέρας και γιος στο μεγαλύτερο φαγοπότι όλων
των εποχών. Αρμέγανε από παντού, ήταν πια κολλητοί με τους πάντες και
διαχειρίζονταν μίζες και λάδια. Σι Φορ Άι, Αντίρια, Ολυμπιακά Έργα,
κατασκευές... ότι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Η
Ολυμπιακή φλόγα έφερε πολύ χρήμα. Ο Σπύρος έχει ακόμα τη δάδα της
φλόγας, την μετέφερε κι αυτός για 50 μέτρα... αλλά οι φωτογραφίες
βγήκαν 'καμένες' επειδή γυάλισε στον ήλιο το ολόχρυσο ρόλεξ και το
δαχτυλίδι με την πράσινη πέτρα στο μικρό δάχτυλο με το μακρύ νύχι.
Κάπου σ' αυτή την εποχή έχασα τα ίχνη του Σπύρου και του γιου του.
Είχα κι εγώ τα δικά μου προβλήματα επιβίωσης. Έμαθα πως αγόρασαν
σπίτια στο Σαν Φραντζίσκο και στο Λονδίνο για τις δύσκολες ώρες.
Μάλλον είχαν την πληροφορία πως η Ελλάδα θα γίνει επικίνδυνος τόπος
για την κάστα τους και έφυγαν νωρίς. Όπως οι καλοί κλέφτες, μια καλή
μπάζα κι εξαφανιζόλ. Οι κολλητοί τους όμως είναι ακόμα εδώ, άπληστοι,
αδίστακτοι, ψεύτες απέναντι σε εκατομμύρια φτωχών πια Ελλήνων. Στις
αρχές του 2010 ο τελευταίος της δυναστείας Παπανδρέου αποφάσισε να
ποντάρει σε λάθος άλογο, και να κερδίσει τις εκλογές πέφτοντας στην
παγίδα που έστησε ο ελληνικός λαός. Σπύρος και γιος ΑΕ ίσως τη
γλυτώσουνε. Ίσως αποφύγουν αυτό που δεν απέφυγαν οι Λουδοβίκοι του
παρελθόντος.
Στην Ελλάδα μπορεί το 95% να κοιμάται νανουρισμένο από το σκυλάδικο,
τους πληρωμένους τελάληδες της δημοσιογραφίας, και τη χαζομάρα του
μεσημεριού, αλλά το 5% είναι γνήσιο τέκνο του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή
και του Αλεξάνδρου. Πιο γνήσιο δεν γίνεται. Καλή σου τύχη Σπύρο.
Χαιρετίσματα στο γιο και στην κυρά".

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

http://tennispointgreece-predatorus.blogspot.com/2010/09/blog-post_1644.html

ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ....ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΟΥ

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ???

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΣ ΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΟΣΥΡΟΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ???

ΚΟΜΙΣΕ ΓΛΑΥΚΑΝ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΝΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΥΤΟ!!!

ΕΦΕΡΕ ΔΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΟΝΕΩΣ ΕΚ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΜΑΘΗΣΗΣ!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΑΚΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ??? ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΕΝΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΡΑΧΝΑΣ!!!ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ??? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝ ΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΞΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧ...Σ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΝ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΝΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 16-17 ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ!!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΩΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΡΤΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ!!

Πηγή http://tennispointgreece-predatorus.blogspot.com/

Διαφήμιση και τηλεόραση

Γύρω γύρω από τα γήπεδα της Φιλοθέης που πραγματοποιεί το Πανελλήνιο υπάρχει μια διαφήμιση.
Σ αυτή την εταιρεία δούλευε-δουλεύει ο φίλος του Σπυράκου που τον ΕΣΩΣΕ γιατί δεν είχε μελετήσει το θέμα όταν έγινε η πρόταση αποπομπής του Ζαννιά από την θέση του στο ΔΣ της ΕΦΟΑ από τα μέλη του ΔΣ.
Σήμερα ΘΕΛΟΥΜΕ να ξέρουμε ποιος πήρε τα λεφτά –είναι γνωστό το κόστος της διαφήμισης στην ΕΡΤ- και να μας πουν που θα πάνε.
Γιατί όπως όλοι έχουμε συζητήσει το τελευταίο διάστημα τα μπόνους των αθλητών στο Πανελλήνιο έφτασαν στα 50 ευρώ………….
Να περιμένουμε απάντηση ?
Και όπως λέει η διαφήμιση
Τυχαίο ?Δεν νομίζω?
Ζη….ης –Ζα….άς εννοούμε

Saturday, September 4, 2010

ΕΡΤ και κατάντια

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει την ευθύνη της ΕΡΤ.
Παρακολουθούσα τα τεκταινόμενα και έτσι γνωρίζω πολύ καλά ότι ΚΑΙ και το άθλημα του τένις μπήκε στο αθλητικό πρόγραμμα της.
Τα αναφέρω για να μην μας βγει ήρωας ο ανύπαρκτος πρόεδρος που εμφανίστηκε στο γυαλί για να μιλήσει για το άθλημα του.
Το ότι πραγματοποιούσε ημιτελικούς Πανελληνίου Ανδρών –Γυναικών και άφηνε τις μπάλες να τις μαζεύουν οι αθλητές δεν το ανέφερε.
Ποιος άνθρωπος του αθλήματος βλέποντας την κατάντια αυτή δεν θα μας έλεγε ΚΑΦΡΟΥΣ?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν θα τον βάλει κάποιος να καταπιεί την γλώσσα του !
Είναι τόσο ανίκανος που ούτε τα βασικά του αθλήματος του ξέρει να υπηρετεί ………

Friday, September 3, 2010

Αγαπητέ Dave,

Είναι λυπηρό εκεί που έχετε φτάσει το ελληνικό τενις όλοι σας. Εσείς που βρίζετε γιατί το κάνετε , θα σας πω εγώ για να γίνετε
μαυρογιαλούροι στη θέση του μαυρογιαλούρου και για να πάρουν τα παιδιά σας επιχορηγήσεις απο τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου (τα αστέρια σας ούτε στο φτωχό πανελλήνιο Α/Γ δεν μπορουν να κάνουν κάτι άσε που στα διεθνή της πλάκας φευγουν από τον 1ο η 2ο γύρο η τραυματίζονται στο 6-2 5-1).Ρε άθλιοι είδατε ποτέ τον καπόγιανη να παρακαλάει , όχι βέβαια , ξέρετε
γιατί , γιατί η οικογένειά του έχει αξιοπρέπεια και δεν είναι ζήτουλες. Είστε σηχάματα της ελληνικής κοινωνίας και καρκινώματα του αισχρού παρελθόντος.
Από http://www.tennisforum.gr/showthread.php?2437

Αγαπητέ Dave,
Αληθινά πιστεύετε ότι όλη αυτή η κουβέντα γίνεται για να μοιρασθούν τα ανύπαρκτα εκατομμύρια του Ελληνικού Λαού που διαθέτει η ΓΓΑ στους αθλητές?
Μάλλον μιλάμε σε διαφορετική γλώσσα

Ας αρχίσουμε από την αρχή.

= Όπως είδατε η Εθνική Μπάσκετ έχει μπροστά στην μπλούζα των αθλητών την χορηγία της…
Είναι υπερβολικό να ζητάει το Νο 2 άθλημα στον κόσμο μια χορηγία από μια εταιρεία της Ελλάδος?
= Είναι υπερβολικό να αποκτήσει η ΕΦΟΑ ένα τουρνουά με υψηλό μπατζετ για να αποκτήσει ο έλληνας αθλητής ένα όραμα για να μοιάσει στον Federer ?
= Είναι παράλογο να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό κέντρο με την ποιοτική αισθητική και λειτουργικότητα του Ρολάν Γκαρός και του Γουίμπλετον για να έχει χορηγίες το άθλημα που θα τις επενδύει στο άθλημα = αθλητές?
= Είναι υπερβολικό να έχει Ομοσπονδιακό προπονητή με γιατρό φυσιοθεραπευτή, ψυχολόγο (αντέδρασε ένας φίλος) ?
= είναι φυσικό να θέλει το άθλημα μας να έχει την οικονομική δύναμη για να στηρίξει το μέλλον του, γιατί είναι γνωστό ότι ο δημόσιος κουρβανάς δεν θα συντηρεί τον αθλητισμό.
=Ακριβώς γιατί αυτό ήταν γνωστό εδώ και 6 χρόνια ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με τον Σπυρακο.
=Γιατί ήξερε πολύ καλά ότι φεύγοντας το 2004 θα έχουμε από την πολιτεία αυτή την πολιτική.

=Ήξερε πολύ καλά ότι, ότι έκανε μέχρι τότε ήταν για να συνεχίσει την ιστορία του το άθλημα και να στηριχθεί στην βάσει που έβαλε προ του 2004
Το κακό για τον Σπυρακο ήταν ότι αντί να δουλέψει στην μετά εποχή του 2004 έκανε την δουλειά του με υπεργολάβους με τον Δουβή και την παρέα της ΓΓΑ.
Το γιατί το έκανε ρωτήστε τον ίδιο.
Το γιατί τον συντηρούν τα γνωστά σωματεία φαίνεται από τους υπαλλήλους, τους αγώνες, τα καινούργια γήπεδα.
Για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ φαίνεται από τα λαμόγια του αθλήματος.

Wednesday, September 1, 2010

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων στη Σιγκαπούρη -ΤΟ ΤΕΝΙΣ ?

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής υποδέχθηκε σήμερα το πρωί, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την ελληνική αποστολή, η οποία έλαβε μέρος στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Σιγκαπούρη που έγιναν από 14-26 Αυγούστου 2010. Οι 28 αθλητές μας μετείχαν σε 9 από τα 26 αθλήματα που περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα και συγκέντρωσαν πέντε μετάλλια, δύο ασημένια και τρία χάλκινα.
Τα ασημένια πήραν οι κωπηλάτες Μιχάλης Ναστόπουλος και Απόστολος Λαμπρίδης στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου και η Ζωή Παρασκευοπούλου στο διπλό μικτό της τοξοβολίας, μαζί με τον Σλοβένο Ράι. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν η Λυδία Νταλαμάγκα και η Ελένη Διαμαντή στην κωπηλασία, ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 4.95 και η Εθνική ομάδα μπάσκετ με τους Παναγιωταρά, Τσιλούλη, Τσελεντάκη και Βλάχο που κέρδισε στον μικρό τελικό τις ΗΠΑ με 34-25.
Η άκρως επιτυχημένη ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε από τις συμμετοχές πολλών αθλητών μας σε τελικούς

Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι φταίνε τα παιδιά?
Οποιος βρεί Ομοσπονδιακό κέντρο Αντισφαίρισης της ΕΦΟΑ θ αμειφτεί με
μία Μπάλα

800.000 ευρώ ΠΟΥ πάνε κ Γ.Γ.Α Αθλητισμού?

Τώρα ποιός φταίει?
Πάλι η ισχνή αντιπολίτευση?
Περιμένουμε την αξιολόγηση του 1ου εξαμήνου.
Όλα τα τουρνουά έγιναν με τα χρήματα των ομίλων και των γονέων.
Δηλαδή όλα αυτά τα λεφτά πάνε για τα Πανευρωπαϊκά των Junior Davis,Fed?
Ας γελάσουμε?
Φυσικά πρέπει να πληρώσουμε τα χρέη των προηγουμένων ετών ,
Όταν ταΐζαμε τον Ορφανό, Ιωαννίδη, Δουβή κτλ
Για να κατασκευάζουμε την αθλητική υποδομή ανά την Ελλάδα

Δεν πάει να δει ο γύφτος που παίρνουμε επιχορηγήσει 500 ευρώ .
Δεν πάει να δει που δεν έφερε ΕΝΑ χορηγό όλα αυτά τα χρόνια.
Προεδρία Ομοσπονδίας θέλει
Άντε Χ α σ ο υ ….( Λαζόπουλε ΟΛΕ)

Ολο αυτό το ΧΑΟΣ το ΞΕΡEI ο Γ.Γ.Α κ Πάνος Μπιτσαξής?

Πριν από ένα χρόνο και μετά από έντονες διαμαρτυρίες από γονείς και αθλητές σχετικά με τις συνθήκες διαξαγωγής του Πανελλαδικού τουρνουά Juniors στην Καλαμάτα, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς είχε υπεραμυνθεί τότε της διοργάνωσης του Όπεν της ΕΦΟΑ, ενώ μας διαβεβαίωνε πως το 2010 οι εγκαταστάσεις του Α.Ο. Καλαμάτας θα είχαν υλοποιηθεί στο σύνολό τους και πως ο χώρος θα αποτελούσε σημαντικό τενιστικό κέντρο για όλη την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας το Δήμο Καλαμάτας και τη Νομαρχία Μεσσηνίας ως πρωτεργάτες αυτής της τεράστιας επένδυσης.

Με σημερινό Δελτίο Τύπου της ΕΦΟΑ, ο πρόεδρός της κάνει στροφή 180 μοιρών και παραδέχεται πως οι εγκαταστάσεις αυτές φέτος δεν είναι δυνατόν να φιλοξενήσουν το Πανελλαδικό πρωτάθλημα Juniors, το οποίο μετατίθεται πλέον στην Πάτρα και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Α.Ε.Τ. «Νίκη Πατρών», που έχει και στο παρελθόν φιλοξενήσει σημαντικά τουρνουά όπως το $50.000 ITF Γυναικών το 2008.

Ο κ. Ζαννιάς συμπλήρωσε 'οι εγκαταστάσεις προχώρησαν αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν για να δεχτούν διοργανώσεις', εγείρωντας εύλογα ερωτήματα για το πως ήταν δυνατή η διεξαγωγή του τουρνουά πριν ένα χρόνο, ενώ φέτος δεν είναι, δικαιώνοντας στην ουσία όσους τότε διαμαρτύρονταν...

Παράλληλα το σημερινό Δελτίο Τύπου αφού κατηγορεί το Δήμο Καλαμάτας και τη Νομαρχία Μεσσηνίας για ολιγωρία, εκφράζει την πεποίθεση πως του χρόνου θα ξαναανατεθούν διοργανώσεις στον Α.Ο. Καλαμάτας.

Οι γονείς και αθλητές θα πρέπει μάλλον να αισθάνονται ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι μετά την εξέλιξη αυτή, αφού η Πάτρα είναι σαφώς πιο προσιτός προορισμός αλλά διαθέτει και καλύτερες υποδομές για να τους αθλητές...

Το σημερινό Δελτίο Τύπου της ΕΦΟΑ αναφέρει αναλυτικά:

Μετά από αίτημα του Δ.Σ. του Ο. Α. Καλαμάτας και την σύμφωνη γνώμη της ΣΤ΄ ¨Ένωσης Αντισφαίρισης, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. αποφάσισε να μεταφέρει την διοργάνωση του 7ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος “junior’s” στον Όμιλο Αντισφαίρισης Α.Ε.Τ. «Νίκη Πατρών». Ο λόγος της αλλαγής της έδρας του Πρωταθλήματος είναι η ολιγωρία της Νομαρχίας Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας έτσι ώστε να είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ο.Α. Καλαμάτας, για να φιλοξενήσουν αξιοπρεπώς την διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση; «Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., με αναθέσεις μεγάλων διοργανώσεων στην πόλη της Καλαμάτας, που διαχρονικά ζήτησαν το Δ.Σ. του τοπικού σωματείου και οι Πρόεδροί του, Κώστας Μακρής και Γεράσιμος Κουνάδης, στήριξε επί 14 χρόνια την πόλη της Καλαμάτας με όλες του τις δυνάμεις. Οι εγκαταστάσεις προχώρησαν αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν για να δεχτούν διοργανώσεις. Πιστεύω ότι η Νομαρχία Μεσσηνίας και ο Δήμος Καλαμάτας θα πράξουν ότι είναι δυνατό για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων, για να ανατεθούν διοργανώσεις από τον επόμενο χρόνο.»
http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/regional/4482-kalamata

3o Πανελλήνιο Τennis Camp “ EPsilon 2010” σε συνεργασία με την BRUGUERA Tennis Academy

Για Τρίτη φορά το ΕPsilon Tennis με την επιμέλεια και οργάνωση της κας Εύης Παντελέων και του κου Σταύρου Ξενικού πραγματοποίησε με επιτυχία τον Αύγουστο μήνα 2010 επταήμερο Τennis Camp. Το camp πραγματοποιήθηκε στο Larissa Sports Center και αυτή τη φορά είχε την τιμή σε αυτό να διδάξει ο κορυφαίος παγκόσμιος προπονητής τένις Luis Bruguera.

Στο camp, με δεδομένη την μεγάλη αξία του εισηγητή, συμμετείχαν αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου τόσο απ΄ όλη την Ελλάδα (από Σέρρες-Πτολεμαίδα-Θεσσαλονίκη μέχρι Αθήνα και Πελοπόννησο) όσο και από το εξωτερικό (Μόσχα).
Head Coach ήταν ο Lluís Bruguera, Ισπανός Ομοσπονδιακός προπονητής, πρωταθλητής στην χώρα του, αρχηγός της ισπανικής ομάδας Davis Cup, ιδρυτής και codirector της Βruguera Tennis Academy Top Team.
Μαζί του είχε ως βοηθούς προπονητές τους:
1) FERNADO LUNA παγκόσμιο πρωταθλητή επί 13 συνεχόμενα χρόνια στην 100άδα (ΑΤP), No 25 (ATP) ως καλλίτερη κατάταξη, παγκόσμιο πρωταθλητή βετεράνων Νο 1 μέχρι 50 ετών και προπονητή της Bruguera Tennis Academy
2) YOANN VILLAR, προπονητή της Bruguera Tennis Academy.

Οι τρεις προπονητές δίδαξαν τα μυστικά και τη φιλοσοφία της τενιστικής τους σχολής στο camp.
Μιας σχολής με διαχρονική επιτυχία όπως αποδεικνύουν τα ranking των αθλητών της σε υψηλές θέσεις των ΑΤP και WTA. Από τους πιο παλιούς Sergi Bruguera 2 φορές νικητή του Roland Garros (No 2 ΑΤP), Juam Aguilera (No 7 ATP), Albert Portas ( No 19 ATP), Jordi Arrese (No 23 ATP), κ.α., έως τους σύγχρονους Maria Antonia Sanchez ( No 33 WTA), Arantza Parra (No 52 WTA) κ.α. Μιας σχολής που επιλέγουν για Stage μεγάλα αστέρια του σύγχρονου τένις όπως ο Andy Murray (Νο 3 ΑΤP).

Σκοπός του Τennis Camp ήταν:
- Η επαφή των αθλητών με τα προπονητικά προγράμματα και μεθόδους της
τενιστικής σχολής του Ισπανού προπονητή Lluís Bruguera
- Η παρακολούθηση από τους Campers μιας διάσημης τενιστικής σχολής του εξωτερικού
- Η πιστοποίηση ταλέντων και η ανάδειξη της κατεύθυνσης βελτίωσής τους
Παράλληλα με το camp διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία διήμερο Clinic για περιορισμένο αριθμό προπονητών τένις, στο οποίο δίδαξε ο Luis Bruguera, εντυπωσιάζοντας και κατακτώντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του, την απόλυτη εκτίμηση των προπονητών που συμμετείχαν.

Οι μπάλες του camp ήταν μια ευγενική προσφορά της εταιρίας Willson.

Περισσότερες πληροφορίες για το 3o ΕPsilon Tennis Camp
στο www.epsilontennis.blogspot.com