Saturday, October 31, 2009

Ουδεμία ευθύνη έχουν ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ» Σπύρος Ζαννιάς

Καταλαβαίνετε τι γίνεται εκεί πάνω στην ΕΟΕ.
Ο Ζαννιας τρέχει να σώσει τον Καπράλο.
Αντι να του πούν πήγαινε αγόρι μου στο σπίτι σου και αφησε μας
να δούμε μι άσπρη μέρα,που δεν κάνουμε τίποτα άλλο από την μέρα που μας έδωσες την βρωμοψήφο σου,
Στημένες επιτροπές Φιλάθλου ιδιοτητας για να σωθείς.Εδω τιμωρησαν τα κοριτσακια του Βολλευ και αφήσαν τον Ζαννια.Να φανταστητε οτι ο πρόεδρος της ΕΦΙ δεν τόλμησε να το υπογράχψη και εβαλε εναν άλλο.

Κύριε Καπράλο,σας είχαμε επισημάνει από την αρχή ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙδΙΑ
Δεν μας ακούσατε.
Σας είπαμε θα πουλήσει την φλόγα
Δεν μας ακούσατε.
Και δεν είδατε ακόμα τίποτα από αυτό που είναι

Ντροπιάσατε την ΕΛλαδα
Δεν έχουμε και τίποτα άλλο να βγάλουμε από αυτή την χώρα
Μια φλόγα είχαμε και την δώσατε σ αυτόν
Καλά να πάθετε.

Μέσα σε 24 ώρες από το site της ΕΟΕ ο Ζαννιας τρέχει και δεν φθάνει

Νέα δήλωσε έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Σπύρος Ζαννιάς, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, για το θέμα της Φανής Χαλκιά, η οποία είναι η εξής:
«Η ομάδα των ανθρώπων που δούλεψε για την Λαμπαδηδρομία του «ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 2010», κατέθεσε ψυχή και χιλιάδες ώρες για την απόλυτα επιτυχημένη Εθνική επιχείρηση και αυτό πρέπει να μείνει. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Δήμοι κλπ αποστέλλουν αριθμούς Λαμπαδηδρόμων και θέσεις. Ο Σ.Ε.Ο., με το Εθνικό απόθεμα που διαθέτει και τον θεσμικό ρόλο του, ανέλαβε, με τον Πρόεδρο του κ. Σιγάλα, την ευθύνη των συμμετεχόντων.
Η παράληψη ελέγχου του καταλόγου Λαμπαδηδρόμων του Σ.Ε.Ο. είναι δική μου, μιας και είμαι επικεφαλής της Επιτροπής.
Το φορτίο των ημερών ήταν μεγάλο και έγινε ανθρώπινο λάθος. Ουδεμία ευθύνη έχουν ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ»
Σπύρος Ζαννιάς
30/10/09 18:10
http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=425%3A2009-10-30-16-23-16&catid=36%3Apress-release&Itemid=98&lang=el

O Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε:
«Η Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας αναφορικά με τη συμμετοχή της Φανής Χαλκιά στη Λαμπαδηδρομία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Βανκούβερ 2010», έκανε λάθος που αποδέχτηκε την πρόταση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να την συμπεριλάβει στη Λαμπαδηδρομία.
Πάγια θέση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που τελούν υπό τιμωρία, να μην έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αθλητική δραστηριότητα και εκδήλωση».
29/10/09 20:11
http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=423%3A2009-10-29-18-09-46&catid=36%3Apress-release&Itemid=98&lang=el

Αφαντη η Χαλκιά, «φωνές» Καναδών κατά ΕΟΕ

Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΕΤΣΗ

Εικόνα ανοργανωσιάς και διάλυσης μαρτυράει το «ανάρμοστο» και «ασυγχώρητο λάθος» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ορίσει λαμπαδηδρόμο την εξοστρακισμένη από τον παγκόσμιο αθλητισμό Φανή Χαλκιά.
Το θέμα πήρε τεράστια έκταση από τον καναδικό αλλά και τον διεθνή Τύπο, ενώ δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά τα πικρόχολα σχόλια.

Δημοσιογράφος της «Βανκούβερ Σαν» είδε την Τετάρτη το βράδυ «σ' ένα σκοτεινό δρομάκι κάτω από την Ακρόπολη» την τιμωρημένη από τη ΔΟΕ με διετή αποκλεισμό Χαλκιά να τρέχει μεταφέροντας τη Φλόγα, λίγο πριν αυτή περάσει στα χέρια του ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Βασίλη Πολύμερου, ο οποίος άναψε τον βωμό. Χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή ο Καναδός δημοσιοποίησε το γεγονός, το οποίο αρχικά στην Αθήνα έγινε προσπάθεια να μείνει κρυφό. Εις μάτην βεβαίως, γιατί ήδη ο ντόρος στο εξωτερικό ήταν μεγάλος. Η πέτρα του σκανδάλου, η Χαλκιά, ήταν χθες άφαντη από προσώπου γης. Ο κόσμος ζητούσε επίμονα εξηγήσεις, αλλά οι πρωταγωνιστές του «λάθους» κρύβονταν.

Για «ένα ολόκληρο σύστημα που καλύπτει επιμελώς εδώ και δυόμισι χρόνια τον εργολάβο αθλητικών έργων Σπύρο Ζαννιά» μίλησε η κ. Λίτσα Σαρατζίδου, πρώην μέλος της Ομοσπονδίας τένις και του σωματείου «Αιολική» της Θεσσαλονίκης, που έχει καταγγείλει δημοσίως τον πρόεδρο της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας για το ασυμβίβαστο αλλά και για κακοδιαχείριση. «Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κ. Ζαννιάς είναι σε βαθμό κακουργήματος και η υπόθεση έχει ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή», επέμεινε η κ. Σαρατζίδου, προσθέτοντας πως «ο νόμος ισχύει για όλους».

Σημεία προχειρότητας φανέρωσε προχθές στο Παναθηναϊκό Στάδιο και το απαράδεκτο θέαμα των άδειων κερκίδων στην πιο ιερή στιγμή, της παράδοσης του συμβόλου του ολυμπισμού και της ειρήνης. «Με διάφορους τρόπους έπρεπε να εξασφαλιστεί η σχετική πληρότητα του Καλλιμάρμαρου», επισήμανε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μέλος της ΕΟΕ και πρόεδρος της FIBA Europe. «Δεν μπορούσαμε να φέρουμε σχολεία, ώστε να είχαμε 10-15.000 κόσμο και να αποφεύγαμε την πολύ άσχημη εικόνα με τα άδεια μάρμαρα, που πέρασε μέσω της τηλεόρασης παγκοσμίως;» αναρωτήθηκε, ζητώντας πάλι καταλογισμό ευθυνών: «Αυτοί που έχουν ευθύνες ας τις αναλάβουν». Με όλα αυτά η γιορτή του ολυμπιακού πνεύματος πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

«Ηταν λάθος»
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, παλιός διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Σιγάλας, ανέλαβε χθες αργά την ευθύνη για την επιλογή της Χαλκιά ως λαμπαδηδρόμου. Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters τόνισε: «Ηταν ένα ανθρώπινο λάθος και τίποτε άλλο. Ηταν λάθος μου, που δεν κοίταξα τα ονόματα της λίστας που στάλθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή. Ούτε η ΕΟΕ εντόπισε το λάθος, αλλά από τη στιγμή που έφυγε από εμάς η λίστα, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».
Ελευθεροτυπία 31-10-09

Εβαλε τον Σιγάλα να ζητά συγνώμη και ο Ζανιας εγινε σουπιά -εριξε μελάνι-

Φυσικά και κάνατε λάθος κ Σιγάλα….

Μόνο που δεν είναι δική σας η Τελική απόφαση για το ποιοι θα συμμετέχουν .
Ο κ Ζαννιας που θέλει να κόφτετε μέγας, ήταν στην δική μας Ολυμπιάδα ,ήταν και στο Πεκίνο με μεγάλους τίτλους.
Ήξερε τι σημαίνει να σε βρίσκουν με ντόπινγκ.
Προτίμησε την αποποίηση ευθυνών να την πει στον Δουβη, Ορφανό, Ιωαννιδη, Λινο, Καπράλο ,και σε λίγο στον άνδρα της προέδρου της Ν Δημοκρατίας.
Όλη αυτή η φάρα δεν έχουν χρόνο για Ολυμπιακές Φλόγες.
Έχουν χρόνο ΜΟΝΟ για έργα του Δημοσίου.

Υπάλληλος της ΕΦΟΑ η κόρη του κ Αμουτζόγλου = ξεσκόνισμα


Είναι φυσικό ο κ Αμουτζόγλου να ξεσκονίζει -και όχι μόνο- τον Ζαννιά.

Η κόρη του παίρνει 1500 ευρώ το μήνα για να ξύνει τα νύχια της όταν….βρίσκεται στα γραφεία της πάλαι ποτέ Βαλκανικής Ένωσης.
Είναι αυτά τα παραμύθια που λέει στο Λινό πρόεδρο της ΕΦΙ ότι έχει την αποδοχή του Ελληνικού τέννις.
Μόνο που ο Λινός δεν είδε ότι στον απολογισμό της ΕΦΟΑ οι μισθοί των εργαζομένων από το χάος των Ενώσεων είναι ένα ολόκληρο αναπτυξιακό πρόγραμμα.
Όλοι είμαστε πονετικοί στους ανθρώπους που θέλουν να βρουν εργασία.
Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.
Από το να λες ότι είσαι άρχοντας του αθλήματος μέχρι να βάζεις και να λές ότι δουλεύουν ανύπαρκτοι άνθρωποι σε ανύπαρκτες Ενώσεις ( όλοι την δουλειά την βγάζουν τα κορίτσια της ΕΦΟΑ )μόνο και μόνο για να έχεις λιβάνισμα -δηλ ψήφους- είναι μια άλλη ιστορία, που την ξέρει ο αδέκαστος Ξανθός και το τελευταίο πολιτικό σόι που ανέβηκε στην Γ.Γραμματεία τα τελευταία χρόνια.
Γι αυτό δεν το νοιάζει εάν η Β Ελλάδα δεν έχει γήπεδα.
Πρώτα η οικογένεια!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ….

Από την ’’Ελευθεροτυπία’’ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2009 με τίτλο ’’Γκαρδιακός’’ διαβάζουμε:
‘Την εποχή που Λιάνης και Βασιλακόπουλος <κυβερνούσαν> στον αθλητισμό (ως υφυπουργός ο πρώτος, ως γ.γ.Α. ο δεύτερος), οι καβγάδες τους ήταν στην ημερήσια διάταξη. ‘Άσπρο’ έλεγε ο ένας Γιώργης, ‘Mαύρο’ απαντούσε ο έτερος!
Ακόμα και να συμφώνησαν τότε σε κάποια πράγματα, ελάχιστοι το πρόσεξαν….
Σήμερα, όμως, ο Λιάνης παραδέχεται πως….δεύτερος Βασιλακόπουλος δεν υπάρχει στον τόπο μας!
<Είναι ο κορυφαίος παράγοντας>, δήλωσε στην ΕΡΑ-Σπορ, <και μάλιστα είναι γκαρδιακός μου φίλος πια> Η.Δ.
Να υποθέσουμε λοιπόν, κ.Λιάνη ότι σήμερα, συμφωνείτε με τις θέσεις και τα λεγόμενα του εγκάρδιου φίλου σας, ειδικά, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στην ’’Ελευθεροτυπία’’ της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου 2009 με τίτλο ‘Σιχαμένος’ του Α.Μπ.
Οι πρόεδροι των αθλητικών ομοσπονδιών συνεδριάζουν υπό την επιστασία του τομεάρχη Κώστα Παταβούκα με θέμα τις εκλογές της ΕΟΕ και ο Σπύρος Ζαννιάς (τένις) μπαινοβγαίνει κάθε τρία λεπτά μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.
Κάποια στιγμή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ενοχλείται.
-Τι παριστάνεις; Δεν σέβεσαι τίποτα; Τι κάνεις; Πας έξω και δίνεις αναφορά στους αντιπάλους;
Ο Ζαννιάς παρεξηγείται και ζητάει τον λόγο, οπότε ο Βασιλακόπουλος επιτίθεται με όλα τα...όπλα του: <<Ρε λαμόγιο, ρε σιχαμένε, απατεώνα, τυχάρπαστε, τρωκτικό!>>. Οι πιο ψύχραιμοι επεμβαίνουν και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ ο Βασιλακόπουλος…ρίχνει ό,τι του έχει απομείνει. <<Αφήστε τον να φύγει, μας ταλαιπωρεί τόσα χρόνια>>.’’
Εσάς, ειδικά, κ.Λιάνη σας ταλαιπωρεί και κατά την γνώμη μου σας εκθέτει, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια. Εσείς δεν είσθε που δώσατε ως υφυπουργός Αθλητισμού τα χρήματα (πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ) λίγο πριν φύγετε το 2004, στο Ζαννιά για την κατασκευή του Κέντρου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης; Όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ως βουλευτής Μακεδόνας, για την Θεσσαλονίκη, που ανδρωθήκατε και ζήσατε, δεν αισθανθήκατε την υποχρέωση να μάθετε, κάνοντας έστω μια επερώτηση στη Βουλή, τι έγιναν εκείνα τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων;
Γιατί δεν έγινε το έργο;
Ποίος ευθύνεται;
Πόσο νομότυπα είναι όλα αυτά που έγιναν η δεν έγιναν;
Και επειδή, ποτέ δεν είναι αργά, ακόμη και τώρα κ.Λιάνη είσθε υποχρεωμένος, το οφείλετε στη Θεσσαλονίκη, στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και γενικά στους Έλληνες φορολογούμενους να διερευνήσετε το θέμα. Και αν οι πιθανότητες, να υπάρχουν τα χρήματα για το σκοπό για τον οποίο δόθηκαν είναι ελάχιστες, μήπως τουλάχιστον μπορείτε να μας απαλλάξετε από τον άνθρωπο που κακοδιαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και ιδεολογίες;

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ...

Επιτέλους έγινε διάσημος...
Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα...
Βγήκε στα δελτία ειδήσεων...δεν έχει σημασία ότι γελοιοποιήθηκε...αρκεί που βγήκε.
Είναι ικανοποιημένος...
Είναι κάποιος...
Δεν πειράζει που ρεζίλεψε μια ολόκληρη χώρα...who cares...
ΑΥΤΟΣ είναι εκεί...γνήσιος και αυθεντικός...εκπρόσωπος της γνωστής Ελλάδας των τρωκτικών...
Η άλλη Ελλάδα όμως περιμένει...
Περιμένει να απαλλαγεί από τους γελοίους που την πληγώνουν...
Περιμένει μια άλλη μέρα...
Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να ξημερώσει...η σιωπή είναι ενοχή...

Ηταν δυνατό να πάρει κάτι στα χέρια του και να μην το μολύνει?

Διεθνές ρεζίλι με την (ντοπέ) λαμπαδηδρόμο Φανή Χαλκιά

Εξηγήσεις από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζητεί η ΔΟΕ για τη συμμετοχή της τιμωρημένης αθλήτριας στη μεταφορά της ολυμπιακής φλόγας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ι. ΤΖΟΥΣΤΑΣ | Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Σκάνδαλο διεθνών διαστάσεων που άναψε... φωτιές στην ολυμπιακή λαμπαδηδρομία για τους χειμερινούς Αγώνες του Βανκούβερ 2010 αποτέλεσε η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να συμπεριλάβει στους λαμπαδηδρόμους την τιμωρημένη λόγω ντόπινγκ Φανή Χαλκιά. Μάλιστα η αθλήτρια των 400 μ. με εμπόδια έτρεξε προχθές αργά το απόγευμα σε ένα από τα πιο προβεβλημένα κομμάτια της διαδρομής, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Η εικόνα της Χαλκιά με την ολυμπιακή δάδα έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε την οργή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που «αποδοκίμασε την απόφαση των ελλήνων αξιωματούχων» όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το Αssociated Ρress. Η αντίδραση της ΔΟΕ ήταν άμεση και η εκπρόσωπός της κυρία Εμανουέλ Μορό χαρακτήρισε την εν λόγω ενέγεια «αδικαιολόγητο και ασυγχώρητο λάθος» !

« Στις οδηγίες που αφορούν τη λαμπαδηδρομία σημειώνεται πολύ καθαρά ότι η επιλογή των λαμπαδηδρόμων πρέπει να γίνεται με σεβασμό στον ολυμπιακό χάρτη και στις αρχές του» σημειώνει η κυρία Μορό σε email που απέστειλε στο Αssociated Ρress και προσθέτει: «Για παράδειγμα σε όσους έχει αφαιρεθεί η ολυμπιακή διαπίστευση ή έχουν τιμωρηθεί για παραβίαση των κανονισμών περί ντόπινγκ δεν πρέπει να επιτρέπεται να τρέχουν ως λαμπαδηδρόμοι». Η εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ αφού ξεκαθάρισε ότι υπεύθυνη για την επιλογή των λαμπαδηδρόμων στο ελληνικό έδαφος είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τόνισε ότι «η ΔΟΕ θα επικοινωνήσει με την ΕΟΕ για το θέμα».

Από την πλευρά της η ΕΟΕ επιχείρησε να απαντήσει χθες με δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και προέδρου της ομοσπονδίας τένις κ. Σπύρου Ζαννιά ο οποίος προσπάθησε να μεταθέσει το βάρος της ευθύνης στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών αναφέροντας σε δήλωση ότι: «Η Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας αναφορικά με τη συμμετοχή της Φανής Χαλκιά στη Λαμπαδηδρομία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “Βανκούβερ 2010”, έκανε λάθος που αποδέχτηκε την πρόταση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να τη συμπεριλάβει στη Λαμπαδηδρομία.Πάγια θέση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες που τελούν υπό τιμωρίανα μην έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αθλητική δραστηριότητα και εκδήλωση».

Σ ύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η λίστα που εστάλη από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών διαμορφώθηκε ύστερα από συννενόηση με την ΕΟΕ η οποία ζήτησε από τον ΣΕΟ τα ονόματα των μελών του ΔΣ του που επιθυμούσαν να τρέξουν όπως και ορισμένα μέλη του συλλόγου που δεν μπορούσαν να είναι περισσότερα από 20. Υστερα από αυτό ο ΣΕΟ έστειλε τη λίστα που περιλάμβανε και το όνομα της Χαλκιά η οποία παραμένει μέλος του ΔΣ του συλλόγου. Μάλιστα η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί και για την ολυμπιακή λαμπαδηδρομία του Πεκίνου 2008 όταν ο ΣΕΟ στα ονόματα των μελών του ΔΣ είχε συμπεριλάβει και τον κ. Λάμπρο Παπακώστα , ο οποίος όμως «κόπηκε» από την ΕΟΕ, που έχει τον τελευταίο λόγο για τους λαμπαδηδρόμους, καθώς ήταν τιμωρημένος με στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας.

Η τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στους καναδούς διοργανωτές πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και της Γενικής Κυβερνήτη του Καναδά, κυρίας Μικαέλ Ζαν. Τελευταία λαμπαδηδρόμος ήταν η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Νίκη Γεωργιάδου που ζει και προπονείται στο Τορόντο.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=296488&dt=30/10/2009

Wednesday, October 28, 2009

H τσίτα του Ταρζάν γυρνάει με την Ολυμπιακή φλόγα

...και στο Ολυμπιακό κέντρο ένας ιδιωτικός φορέας δουλεύει για το Ελληνικό Τέννις.......

“ΟΠΑΠ Tennis Masters 2009”, 4-7 Νοεμβρίου, ΟΑΚΑ
Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2009 11:10

Η Athens Tennis Academy ανακοινώνει την διεξαγωγή του “ΟΠΑΠ Tennis Masters 2009”, 4-7 Νοεμβρίου, ΟΑΚΑ.

Συνεχίζοντας τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις η μεγαλύτερη ακαδημία τένις στην Ελλάδα, με την ευγενική χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε., που στηρίζει αισθητά τον αθλητισμό, έρχεται να προσθέσει άλλο ένα σημαντικό γεγονός για το ελληνικό τένις.

Οι 16 καλύτεροι Έλληνες αντισφαιριστές θα αναμετρηθούν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης για το στέμμα του καλύτερου αθλητή για το 2009, το οποίο θα συνοδευτεί από μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η επιλογή των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο Tennis Masters θα γίνει με κύριο κριτήριο την παγκόσμια κατάταξη τους, καθώς και την εθνική κατάταξη στην βαθμολογία της ΕΦΟΑ με ημερομηνία 19/10/2009.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα tie break σετ των 6 games.
Ελάτε στην Athens Tennis Academy και θαυμάστε από κοντά την ελίτ του ελληνικού τένις!

Που είστε λαλίστατε Δουβή?
Νόμιζες ότι θα είσαι μια ζωή στην Γραμματεία?
Δεν ήταν υποχρέωση σου να μην προσβάλλεις την χώρα σου δίνοντας την φλόγα στην τσίτα του Ταρζάν

ΝΤΡΟΠΗ σου και φυσικά όλο το ΔΣ της ΕΦΟΑ που αφήνει το Athens Tennis Academy
να δουλεύει γι αυτό!

Πότε ανοίγει η περίοδος μεταγραφών για προέδρους Ομοσπονδιών;

Άχρηστοι οι Κύπριοι!!

Καταπληκτικό άρθρο από το
http://tennis24.gr/content/view/4392/61/lang,el/

Monday, October 26, 2009

Ο τραγικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ

O.A. Θεσσαλονίκης: Δελτίο τύπου
Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2009 17:44
site της ΕΦΟΑ

Η Πολωνέζα Olga Brozda ήταν η νικήτρια του Διεθνούς Τουρνουά Γυναικών που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία από 17-25 Οκτωβρίου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (I.T.F.) και με τη χορηγία της Ε.Φ.Ο.Α., του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΟΤΕ. Το Τουρνουά, κατά γενική ομολογία, υπήρξε άψογο από κάθε άποψη, πλην ίσως του γεγονότος του πρόωρου αποκλεισμού όλων των ελληνίδων αθλητριών που μετείχαν σ’ αυτό.

Από το δελτίο τύπου του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Και φυσικά δεν ντρέπεται ο γραμματέας της ΕΦΟΑ για το ότι καμία Ελληνίδα δεν είναι τουλάχιστον στις 4.
Κατά τα άλλα παίρνει το γυναικάκι του παρέα στα συμβούλια της ΕΦΟΑ και αλλού.
Τζάμπα.
Να δώσει τα έξοδα της γυναίκας του σε καμιά μικρή αθλήτρια ν απόκτηση εμπειρία δεν περνάει από το μυαλό του.
Φυσικά ότι κάνει η κεφαλή -48%-κάνουν και τα πόδια
Κακόμοιρο ελληνικό τέννις……….

Υ.Γ Τα λεφτά του τουρνουά τα έδωσε η ΕΦΟΑ

Sunday, October 25, 2009

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ του Ζαννια

Συνειδητά ο Ζαννιάς όπου σταθεί και βρεθεί μιλά για τα ψέματα που του σέρνουν οι λιγοστή μειοψηφία.

Όλη την τραγική ιστορία του, που κατέστρεψε το ελληνικό τέννις αν θέλετε διαβάστε την στο http://tennis-sos.blogspot.com/.

Είχαν την υπομονή να την γράψουν για να την παρακολουθήσουμε όλοι όσοι σέβονται τον χώρο που υπηρετούν.

Wednesday, October 21, 2009

Σας θυμήζει τον 48% ?

Eνημέρωση 21/10/2009 16:00
Αναβλήθηκε για 5η φορά...
Στις 5 Νοεμβρίου η δίκη του Γκαγκάτση και των έξι στελεχών της ΕΠΟ

Την Πέμπτη στις 5 Νοεμβρίου θα γίνει τελικά η δίκη του Βασίλη Γκαγκάτση και των έξι στελεχών της ΕΠΟ (Σταθόπουλος, Οικονομίδης, Γκιρτζίκης, Χατζηαποστόλου, Παπαγιάννης, Φαρφαρέλης) που κατηγορούνται για απιστία εις βάρος του δημοσίου και πλαστογραφία αφού υπήρξε νέα διακοπή στη δίκη της Τετάρτης.

Ο λόγος της νέας διακοπής ήταν η απουσία του δικηγόρου του πρώην προέδρου της ΕΠΟ και της απουσίας του βασικού, μάρτυρα της υπόθεσης και πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ Θανάση Κανελλόπουλου λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Παρά την διακοπή όπως έγινε γνωστό δεν υπάρχει θέμα παραγραφής των αδικημάτων, αφού υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 5 Ιουνίου του 2011, ενώ η τελευταία πράξη παραγράφεται στις 24 Δεκεμβρίου 2011.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δικαστήριο βρέθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι πλην του Κανελλόπουλου που προαναφέραμε, του Βίκτωρα Μητρόπουλου που είναι και ο μηνυτής, του πρώην υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Λιάνη και του πρώην ταμία της ΕΠΟ Δημήτρη Κούκη.
Newsroom ΔΟΛ

Sunday, October 18, 2009

Στο λογαριασμό της Ένωσής μας στην ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα: 754/74274174 . ?

Τον κ Παπαχατζή της ΤΕ της ΕΦΟΑ τον εκτιμούμε γιατί η παρουσία του στο Ελληνικό Τενις είναι μακρά και προπαντός χωρίς κορόνες.
Επέλεξε να φύγει από την Αθήνα και να δουλέψει στην Πάτρα σ ένα σωματείο επαγγελματικό .Όχι ερασιτεχνικό.
Καταλαβαίνετε γιατί είναι αυτός ο απαλός χαρακτηρισμός.
Βρέθηκε μαζί με τον κ Μάνο Μουλιανιτάκη να κάνουν παρουσίες στην ελληνική αγορά για τα στοιχειώδη βήματα που πρέπει να κάνουν οι επαγγελματικοί σύλλογοι της Ελλάδος. Τα ΤΕΦΑΑ της χώρας έχουν βγάλει ατελείωτα φυντάνια που έπεσαν με τα μούτρα στο άνοιγμα της άγρας ψήφου του 48%.
Σήμερα είδαμε ότι είχε και συμμετοχή στο σεμινάριο της Λάρισας.
50 ευρώ.
Ο Κουραμάς τά πήρε?
Γιατί αν θυμάμαι καλά μιλούσε για άλλο πρόσωπο ότι πρέπει να έχει η κάθε Ομοσπονδία. Τι έγινε και άλλαξε τώρα?
Το κριμένο χρήμα των Μεσογειακών ?
Η ανυπαρξία του ως εκπρόσωπος ερασιτεχνικού σωματίου.?
Είπαμε να βγάζει λεφτά ένα επαγγελματικό σωματείο αλλά η ΕΦΟΑ τι σχέση έχει?
Αλλά ξέχασα .
Έχουμε τον 48% που βγαίνει από την επαγγελματική κάστα του αθλήματος.
Καημένοι γονείς !!!!!!!!!!!!

Thursday, October 15, 2009

48%, Κούγιας, Μητρόπουλος.

Ποιον είδα να φιγουράρει στο τουρνουά του Ηρακλείου?

Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού.
Το ποδόσφαιρο με το τένις χεράκι χεράκι.
Ένας μεγάλος έρωτας ξεκίνησε έχοντας ένα τουρνουά τένις για να σφραγιστεί η αρχή του. Όπως κάνουν δώρο δαχτυλίδι, σταυρουδάκι κ.τ.λ, έτσι εμείς δίνουμε τουρνουά.
Καταλαβαίνεται βέβαια ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά
48%, Κούγιας, Μητρόπουλος. Πάλαι ποτέ άνθρωπος του ποδοσφαίρου.
Μέγας πολέμιος του Γκαγκάτση.
Τι σας λέει αυτό το πάθος?
Η εξέλιξη στην οθόνη του τένις.
Άλλο ένα έργο διαχείρισης ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσα από το έρωτα….

Saturday, October 10, 2009

Οικονομίδης και ποκοπίκος

Στο site της ΕΦΟΑ διαβάζουμε

Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2009 19:17
Η τεχνική διεύθυνση της ΕΦΟΑ μετά την παρουσία της στο Συνέδριο της Tennis Europe στο Παρίσι σας παρουσιάζει όλα τα θέματα του συνεδρίου.
http://www.efoa.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=378:tennis-europe-conference-2009-paris&catid=25:program-coaching&Itemid=106

Είδατε πουθενά κάποια παρουσίαση του Ελληνικού τένις?
Όταν μια Ομοσπονδία δίνει 100.000 ευρώ για υπαλλήλους των Ενώσεων σημαίνει ότι δίνει 1.000.000. ευρώ για την ανάπτυξη.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει ν αποδίδουν 10 φορές περισσότερο. Για να λέμε ότι δικαίως δίνονται αυτά τα χρήματα.
Είδατε ανάπτυξη που δεν την βλέπουν οι μίζεροι μειοψηφία του τένις?
Είναι μειοψηφία επειδή ζητά τα χρήματα του κράτους να πηγαίνουν στα παιδιά?
Είναι μειοψηφία επειδή δεν θέλουν τα λεφτά του κράτους δηλαδή τα δικά μας να τα τρώει ο 48% και ο ποκοπίκος που άφησε το Νο 1 της Ελλάδος να είναι στα γήπεδα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και όχι του Ομίλου του?
Τι σημαίνει αυτό ?
Ότι ΚΑΙ αυτός είναι μίζερη μειοψηφία?
Μα είναι δυνατό να συνεργασθεί ένας τίμιος άνθρωπος μ αυτούς?
Μπράβο Οικονομίδη.
Έδωσες το χειρότερο ράπισμα στους ανθρώπους που γλείφουν αντί να πράττουν.

Thursday, October 8, 2009

Πες αλεύρι ? ο Αλευράς σε γυρεύει......

Ήταν γνωστό για τους Αθηναίους ότι έχανε η Ν.Δ.
Τι έκανε ο 48% για να προετοιμάσει το έδαφος για την άλλη μέρα?
Ετοιμάστηκε για βουλευτής.
Το κουστούμι όμως ήταν βαρύ και τον βούλιαξε το σύστημα που χρόνια εκμεταλλευόταν.

Σκέφθηκε,σκέφθηκε πήρε τον Αλευρά και τσούπ στο γραφείο του 1ου στην τάξη.
Κλάφτηκε ,χτυπήθηκε ,για το όνομα του που τον κυνηγά αδίκως η μειοψηφία του ελληνικού τένις και όλοι οι άλλοι που ανακάτεψε στην ζωή του.
Μόνο που για κακή του μοίρα τον ήξερε προσωπικά εδώ και 2 χρόνια από προσωπική ιστορία που είχε παρακολουθήσει.
Έτσι έφυγε σαν πληγωμένη χήρα.
Ποιος άλλος έχει σειρά?
Μόλις μάθω θα σας το ανακοινώσω.

Εκλογές και 48%

Όταν περνάς λίγο χρόνο έξω από την πατρίδα καταλαβαίνεις τι χάνεις.
Καταρχήν τις εκλογές ,που αυτή τη φορά τα αποτελέσματα της ,ελπίζω να μας ξεκουμπίσουν τον 48%

Θυμάστε τον προηγούμενο που μιλούσε για νταβατζήδες του δημοσίου βίου.
Του ηρθαν στο κεφάλι του όμως,με τον Δουβάκο και τον 48%και φυσικά οχι μόνο.
Απλώς εμείς μιλάμε για τον χώρο μας.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναδούμε το ίδιο έργο.

Thursday, October 1, 2009

Ε Φ Ο Α τ ακούς?

Από τη διοργανώτρια αρχή του Vogue Athens Open 2009 βγήκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Θέλοντας να στηρίξει ακόμη πιο πολύ τις προσπάθειές τους, στο τουρνουά – και όχι μόνο- ο κ. Αντώνης Λυμπέρης, ιδρυτής και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Vogue Athens Open 2009, αφού έλαβε την σχετική έγκριση της ITF, αποφάσισε να προσφέρει στις Ελληνίδες τενίστριες πριμ συμμετοχής στον τελικό του απλού. Το ύψος του πριμ ανέρχεται σε 15.000 ευρώ και δεν έχει καμία σχέση με το prize money, το χρηματικό έπαθλο, δηλαδή, που θα δοθεί σε κάθε φιναλίστ και το οποίο ανέρχεται σε 5.700 ευρώ ( 7.936 δολάρια)."
Από τη διοργανώτρια αρχή του Vogue Athens Open 2009 βγήκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Θέλοντας να στηρίξει ακόμη πιο πολύ τις προσπάθειές τους, στο τουρνουά – και όχι μόνο- ο κ. Αντώνης Λυμπέρης, ιδρυτής και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Vogue Athens Open 2009, αφού έλαβε την σχετική έγκριση της ITF, αποφάσισε να προσφέρει στις Ελληνίδες τενίστριες πριμ συμμετοχής στον τελικό του απλού. Το ύψος του πριμ ανέρχεται σε 15.000 ευρώ και δεν έχει καμία σχέση με το prize money, το χρηματικό έπαθλο, δηλαδή, που θα δοθεί σε κάθε φιναλίστ και το οποίο ανέρχεται σε 5.700 ευρώ ( 7.936 δολάρια)."

http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/regional/2850-athletes-vogue-athensEfoa

Γιατί ο 48% να τα δώσει στις Ελληνίδες αθλήτριες όταν το περιβάλλον του πρέπει να ζήσει?