Thursday, April 30, 2009

Γολγοθάς αυτός ο Απρίλιος

Παρακολουθώντας τους αγώνες από την τηλεόραση ,το μόνο που λέμε είναι να μην ξαναζήσει τέτοιο Πάσχα το Ελληνικό τέννις
Το μόνο που θέλουμε να πούμε στους διοργανωτές των 2 επαγγελματικών τουρνουά της χώρας μας είναι

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 48%

Εμείς θ απολαμβάνουμε αυτό που με τόσο κόπο πραγματοποιείται.

Wednesday, April 29, 2009

Κάνουμε και λάθη .

Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Αθήνα 2004 ο ταλαντούχος κος 48%
Φαντάσου να τον είχαν βγάλει και πρόεδρο.........

Το αίμα νερό δεν γίνεται, αλλά τα αίματα γίνονται Οργή!!

http://tennis-sos.blogspot.com/2009/04/blog-post_2328.html
Ενημέρωση από την Αργυρό Γιαννουδάκη

Tuesday, April 28, 2009

Είναι να μην βάλεις 10’ στον 48%.......

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία από αυτό που είδαμε σήμερα στο site της ΕΦΟΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ Αγωνιστικό πρόγραμμα 2009
Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009
Για τους ανθρώπους του αθλητισμού είναι γνωστό ότι τα αγωνιστικά προγράμματα βγαίνουν γύρω στο ΝΟΕΜΒΡΗ.
Όταν όμως έχεις τον αριστούχο πολιτικό μηχανικό που σηγκαιριακα κατασκευάζει έργα αθλητικά ενώ είναι πρόεδρος της εκτελεστικής της Αθήνας 2004 ο Νοέμβρης γίνεται Απρίλιος .
Εδώ ολόκληρη νομική επιτροπή βγαζει ανυπογραφες αποφάσεις
Να δώσουμε λοιπόν άριστα, γιατί το αγωνιστικό πρόγραμμα ελέω ΘΕΟΥ το βγάζουμε ΣΗΜΕΡΑ αφού έχουν γίνει τα μισά πρωταθλήματα της χρονιάς.
Δεν θέλουμε να μας πούνε τσιγκούνηδες …..

Saturday, April 25, 2009

ΤΕΝΙΣ και ΡΟΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 24 Απριλίου 2009

Αγαπητέ κύριε Ζαννιά,

Στις 22 Απριλίου διάβασα με έκπληξη αγανακτισμένη επιστολή σας, με αποδέκτες όλους μας και με κοινοποίηση σε πολλούς Υπουργούς, Προέδρους, Γενικούς Γραμματείς και άλλους επιφανείς παράγοντες. Σε όλους αυτούς και σε σας στέλνω κι εγώ την δική μου αγανακτισμένη επιστολή.

Ένας από τους πολλούς λόγους που το Ελληνικό Τένις δεν έχει χορηγούς, είναι και το με πόση επιπολαιότητα δίνετε την στήριξη σας και με πόση ευκολία την αναιρείτε. Το Aegean Tennis Cup από κορωνίδα των αθλητικών γεγονότων του τόπου, έγινε «μια καθαρά επαγγελματική και επιχειρηματική διοργάνωση». Ο «Πρώην» Ευεργέτης-Μέγας χορηγός, έγινε άτομο «χωρίς ευαισθησίες και αρχές». Είναι δυνατόν, επειδή δεν πήρατε 2 ή 3 κάρτες ελεύθερης συμμετοχής να αλλάζουν όλα ;

Οργανώσατε το Α’ Πανελλαδικό Junior στην Ρόδο, όχι για να στηρίξετε το ακριτικό σωματείο Ροδιακός, αλλά για να κάνετε τεστ στην επερχόμενη οργάνωση του επιχειρηματία. Βεβαίως το τεστ δεν το πλήρωσε αυτός, ούτε εσείς, αλλά οι γονείς. Αντί να στείλετε 32 αθλητές, ταλαιπωρήσατε και καταξοδέψατε 350 οικογένειες από πολλά μέρη της Ελλάδας, που ξόδεψαν πάνω από € 300,000. Παροτρύνατε να χρησιμοποιήσουμε το ταξιδιωτικό γραφείο του «Πρώην». Του προσφέρατε δωρεάν Τεστ, Διαφήμιση και για δώρο €800 ανά παιδί-αθλητή με τον γονέα του.

Το σύστημα των Πανελλαδικών τουρνουά είναι πατέντα ΕΦΟΑ. Τόσα χρόνια δεν καταφέρατε να αντιγράψετε κάποιο πετυχημένο σύστημα των προηγμένων τενιστικά χωρών. Για όποιον δεν έχει γνώση του χώρου μας, αναφέρω ότι σε κάθε αγώνα που οργανώνετε (και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα), καταβάλουμε παράβολο συμμετοχής €20. Από αυτά τα €14 πηγαίνουν στο εκάστοτε Ροδιακό, που πληρώνει όμως και όλα τα έξοδα. Όλα πληρώνονται από τους γονείς. Η ομοσπονδία πληρώνει τα ταξίδια των μελών της.

Αναφέρετε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία όρισε το Davis Cup σε ταυτόχρονη ημερομηνία με το Aegean Tennis Cup. Τον Ιούνιο γίνεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κανείς δεν γνωρίζει που θα γίνει, Είμαστε στα τέλη Απριλίου και δεν ορίσατε ακόμα την έδρα των υπόλοιπων Παν-ελλαδικών τουρνουά της χρονιάς. Μέσα σ’ αυτή την προχειρότητα, επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι εσείς δεν λάβατε υπόψη το διεθνές καλεντάρι και τις ημερομηνίες του Davis Cup. Έτσι, οι Έλληνες αθλητές της Εθνικής ομάδας θα είναι απόντες και χαλάσατε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Τελικά, οι γονείς επένδυσαν τα χρήματά τους, για να οργανώσει η Ρόδος ένα καλό τουρνουά για τους ΞΕΝΟΥΣ. Αν θέλατε να βοηθήσετε τους Έλληνες αθλητές, θα οργανώνατε 5 μικρότερα τουρνουά σε προσεγμένες ημερομηνίες, όλα γεμάτα με τους καλύτερους δικούς μας, για να αποκτήσουν τις εμπειρίες που τους λείπουν.

Αγανακτείτε, που επί 20 ημέρες ο «Πρώην» δεν σας απαντά. Σας θυμίζω, ότι εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, στις επιστολές που επί μήνες σας στέλνουμε. Ούτε σε μία από ευγένεια.

Οι ιδεολόγοι «Ερασιτέχνες», εκτός από τον ερασιτεχνισμό τους, ας δείξουν πρώτοι τις αρχές τους, για να ακολουθήσουν οι Εταιρείες.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !

Κώστας Κουτσάφτης
Γονέας δύο 12χρονων αθλητών του Τένις

Αγαπητοί φίλοι γονείς παιδιών αθλητών του ΤΕΝΙΣ,

Ισχύει το ίδιο και μ αυτή την επιστολή

30 Ιανουαρίου 2009

Αγαπητοί φίλοι γονείς παιδιών αθλητών του ΤΕΝΙΣ,

Έχω προβληματιστεί πολύ με την ταλαιπωρία των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ αγώνων. Ο σκοπός τους είναι η αθλητική βελτίωση των παιδιών. Είναι όμως παράλογο να ξεχνιούνται εντελώς οι γονείς, όταν ορίζεται ο τόπος των αγώνων. Η απόσταση πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνεται υπόψη, γιατί διαμορφώνει το κόστος. Θα δείτε παρακάτω, ότι ξοδεύουμε αναίτια τεράστια ποσά, επειδή τα κριτήρια των αρμόδιων στην επιλογή είναι αποκλειστικά άλλα. Σας θυμίζω ότι ο βασικός χρηματοδότης του αθλήματος είμαστε εμείς. Οι υπόλοιποι για τους οποίους ανησυχούν οι αρμόδιοι, συμμετέχουν στον προϋπολογισμό του αθλήματος με πίτουρα. Αυτός που οργανώνει ένα τουρνουά 10.000 ευρώ (που έχει και έσοδα), παίρνει τον τίτλο του ευεργέτη, ενώ δαπανά για το άθλημα όσο ένας γονέας, που πηγαίνει σε όλα τα Πανελλαδικά της χρονιάς.

Σας παρουσιάζω με αριθμούς, αυτά που γνωρίζετε. Ελπίζω να βοηθήσω να εξελιχτεί μια συζήτηση, που θα μειώσει την αδιαφορία των φορέων απέναντι μας. Θα μοιράσω τα στοιχεία που μάζεψα, σε γονείς ή προπονητές, αρχικά από κάθε σύλλογο της Αθήνας και θα παρακαλέσω όποιος νομίζει ότι θα ενδιαφερόταν κάποιος φίλος του (που βράζει στο ίδιο καζάνι), να του δώσει ένα αντίγραφο. Πιστεύω ότι και κάθε άλλη Ένωση θα διαβάσει με ενδιαφέρον τους πίνακες. Έτσι όπως πάμε, χωρίς τεχνοκρατικά κριτήρια, είμαι βέβαιος ότι είναι όλοι χαμένοι.

Είναι υποχρεωτικό τα παιδιά να δίνουν αγώνες. Προπονούνται για τους αγώνες τους. Η βαθμολογία, ο τρόπος κλήρωσης του ταμπλό, όλα είναι κανόνες του παιχνιδιού παγκοσμίως. Οι αγώνες δεν είναι προαιρετικοί, δεν ισχύει διοργανώνω αγώνες στη Ρόδο και όποιος θέλει ας έρθει. Εκτός αν δεν έχουν βαθμολογία.

Πέρα όμως από την Ρόδο ή αύριο την Αλεξανδρούπολη, σε επίπεδο μήνα, τα έξοδα που κάνουμε για αγώνες των παιδιών είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δίνουμε για την προπόνηση τους. Πόσο λογικό είναι, οι προπονητές να είναι κάθε μέρα στο γήπεδο, με κρύο και καύσωνα, ώρες ατελείωτες και ένα διήμερο αγώνων να μας στοιχίζει περισσότερο; Και τι κόστος … βενζίνη, διόδια, εισιτήρια, ξενοδοχεία. Τίποτα για το άθλημα, μόνο τα 12 ευρώ της συμμετοχής.

Οι αθλητές στους πίνακες της ΕΦΟΑ 12 ως 18, είναι 1.855.
Δίπλα σε κάθε αθλητή έχει τον σύλλογο του. Όλοι οι σύλλογοι είναι 164. Μπορεί και περισσότεροι, αλλά να μην έχουν αθλητή στην βαθμολογία.
Για τους υπολογισμούς μου αντιστοίχησα κάθε σωματείο σε κάποια μεγάλη πόλη και όχι σε κάποια ένωση. Συγκέντρωσα τις αποστάσεις των πόλεων αυτών, από τις πόλεις που έγιναν πέρσι Πανελλαδικά: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καλαμάτα, Ηγουμενίτσα, Ξάνθη, Ηράκλειο. Η Σαλαμίνα κοστίζει λίγο πάνω από την Αθήνα. Το Λιτόχωρο λίγο περισσότερο από την Λάρισα.

Τελικά, (το πλήθος των αθλητών κάθε πόλης) Χ (τα χιλιόμετρα πήγαινε-έλα) Χ (κόστος χιλιομέτρου) δίνει ένα κόστος. Αν χρειάζεται και αεροπλάνο ή πλοίο, το κόστος προστίθεται στα μεταφορικά. Μαζί με Ξενοδοχείο για 2 ημέρες κατά μέσο όρο (αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 50 χιλ.), προκύπτει το κόστος, που θα δείτε στον πίνακα που ακολουθεί. ΔΕΝ έχω συμπεριλάβει καθόλου το φαγητό. Εννοείται ότι δεν λαμβάνουν μέρος όλοι οι αθλητές, άρα τα πραγματικά περσινά κόστη, είναι ποσοστό αυτών που παρουσιάζονται. Το πλαφόν, ήταν οι γονείς να πληρώσουμε 6.700.000 ευρώ για τα Πανελλαδικά. Μισοί ενεργοί αθλητές, 3.350.000 ευρώ, μόνο μετακίνηση και ύπνος.

Ο γονέας της Κρήτης, του Ιόνιου, της Ρόδου και της Αλεξανδρούπολης, δαπανά ανά αθλητή τα πιο πολλά. Όμως είναι λίγοι. Μπορεί να πρέπει να βοηθηθούν από όλους μας, αλλά όχι κάνοντας ένα τουρνουά στα 4 αυτά μέρη κάθε χρόνο, γιατί αυξάνει απίστευτα το συνολικό κόστος. Η Λαμία, για το γενικό συμφέρον, δείχνει τόπος καλύτερος από την Σαλαμίνα, που είναι μεν στο Λεκανοπέδιο, αλλά πολύ μακριά και σε χρόνο και σε χιλιόμετρα, ακόμα και για τους Αθηναίους. Τονίζω ότι οι επιλογές πρέπει να έχουν ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ: Το συνολικά δαπανώμενο ποσό και να ψάξουμε πως θα το μοιραστούμε.

Ας προσπαθήσουμε οι γονείς να είμαστε κοντά μεταξύ μας, να μην γκρινιάζουμε μόνο, να ρίχνουμε και ιδέες για δράση.

Όποιος πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, ας μου στείλει ιδέες και τρόπο επικοινωνίας στα στοιχεία που δίνω παρακάτω. Ακόμα καλύτερα, ας γραφτεί στο Facebook και μετά στο group «ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΕΝΙΣ», που πολύ πρόσφατα δημιούργησα γι’ αυτό τον λόγο. Έτσι ότι γράφει κάποιος, θα το βλέπουν όλοι. Αν δεν θέλετε ιδιαίτερη απασχόληση, στείλτε μια επιστολή στην ΕΦΟΑ, με όποιο παράπονο έχετε. Δεν φτάνει να τα λέμε μεταξύ μας. Τελειώνει ο Ιανουάριος και δεν γνωρίζουμε τον προγραμματισμό όχι του 2009, αλλά ούτε καν του Φεβρουαρίου.

Τα ποσά είναι ιλιγγιώδη και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας βάζει να τα καταθέτουμε, για οποιαδήποτε σκοπιμότητα.

Πολύ φιλικά

Κώστας Κουτσάφτης
Email: kk@tricom.gr
Τηλέφωνο: 6946 501122

Υπόψη: κου Ζαννιά (πρόεδρος), κου θεοδωρόπουλου

Μας ήρθε αργά αλλά αξίζει να το διαβάσετε

9 Φεβρουαρίου 2009

Υπόψη: κου Ζαννιά (πρόεδρος), κου θεοδωρόπουλου (έφορος αγωνιστικού) και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου.

Αγαπητοί κύριοι,

Την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώσατε ότι το 1ο Πανελλαδικό Open Junior (Φεβρουάριος 2009) θα γίνει στην Ρόδο.

Οι αριθμοί που σας παρουσιάζω είναι ενδεικτικοί και βασίζονται στην απλή παραδοχή, ότι θα ταξιδέψουν στην Ρόδο, όσοι πήγαν το 2008 στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αν υπάρξει αύξηση μετακίνησης, λόγω του ότι είναι το 1ο πανελλαδικό, πολύ σημαντικό για την βαθμολογία του έτους, ότι ακολουθεί αυξάνεται ανάλογα.
Όταν ανακοινώσετε το ταμπλό, θα σας παρουσιάσω ακριβή ποσά.

409 αθλητές θα ταξιδέψουν (ακριβώς όσοι στην Κρήτη)
27 στην κατηγορία 18άρια, που ενδεχομένως κάποια ταξιδεύουν μόνα τους, έστω κάθε 2 παιδιά 1 συνοδός
382 στις κατώτερες κατηγορίες, που χρειάζονται γονέα συνοδό

σύνολο ατόμων ( 27 + 13 ) + ( 382 x 2 ) = 40 + 764 = 804 άτομα

Άλλα θα πληρώσουν 395 ευρώ για το πακέτο, άλλοι 450 ευρώ (βόρειος Ελλάδα), έστω 410 ευρώ μέσος όρος

804 x 410 = 330.000 ευρώ περίπου

Ο μεγάλος χορηγός του τένις, που θα διοργανώσει το τουρνουά των 125.000 $ στην Ρόδο (που είναι 96.000 ευρώ), αφού τον παρουσιάσατε κε Ζαννιά, είπε ότι θα βρει χορηγούς, για την προσπάθεια του αυτή. Όμως αφού ο επιχειρηματίας είναι και ιδιοκτήτης του πρακτορείου που ανέλαβε το πακέτο, αν εργάζεται με ένα θεμιτό εμπορικό κέρδος της τάξεως του 20%, τότε

330.000 x 20% = 66.000 ευρώ.

Άρα, από τα 96.000 ευρώ ήδη καλύφθηκαν τα 66.000 ευρώ. Μένουν μόνο 30,000 για να καλύψουν οι άλλοι χορηγοί.
Τους χορηγούς-γονείς τους συνεισφέρατε εσείς. Ευχαριστούμε και συγχαρητήρια.

Αν τώρα το πακέτο δεν είναι πράγματι φτηνό, αλλά προτείνεται από την Ομοσπονδία σαν φτηνό, οπότε όσοι το ερευνήσουν ακολουθήσουν άλλο τρόπο μετάβασης, τότε δεν θα αγοράσει το πακέτο το σύνολο. Σε αυτή την περίπτωση 2 φορές ευχαριστούμε και συγχαρητήρια.

Κώστας Κουτσάφτης

Friday, April 24, 2009

Αναλυτικα τα Πασχαλινά καμώματα του 48

Και όλα αυτά μέσα στο Πάσχα
http://tennis-sos.blogspot.com/2009/04/blog-post_22.html

Κυνηγώντας φαντάσματα

Είδε ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τους επιτυχημένους επαγγελματίες, και άρχισε να κυνηγά τους διαιτητές και τους αθλητές να μην πάρουν μέρος στους αγώνες
Εκβιασμοί πήραν και έδωσαν κατά την προσφιλή πάγια τακτική ΖΑΝΝΙΑ.
Μόνο που το τουρνουά θα γίνει.
Και μια ακόμα φορά θα απολαμβάνουμε τα εξαιρετικά κείμενα φιλάθλου που τον ζωγραφίζουν αλλά πίνακα Νταλί
Καημένε 48
ΚΑΗΜΈΝΕ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΕΧΑΣΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ

Τι ήταν πάλι κι αυτό......

Μα καλά δεν θα μας αφήσει ούτε Πάσχα να κάνουμε….
Είχαμε τα Χριστούγεννα να παίρνει μόνος του αποφάσεις και στέλνει το ελληνικό τέννις στην ΡΟΔΟ
Να έχει παραμυθιάσει τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι η ανάπτυξη των πάντων είναι κομπολόι με μπλε χάνδρες. ΓΙ ΑΥΤΌΝ
Θυμάστε τα περί αθλητικού τουρισμού.
Και οι άνθρωποι τον πίστεψαν.
Επαγγελματίες, κάνανε περιουσία δουλεύοντας όχι σαν αυτόν που ξεσκονίζοντας κ…. υπουργών περίμενε να του ρίξουν κανένα μεζέ .
Το κακό με τον μεζέ ήταν ότι ήθελε μετά φιλέτο…. και από εκεί και πέρα άρχισε ο Γολγοθάς του ελληνικού τένις
Τον ξεφορτώθηκε η Ολυμπιακή Αεροπορία ,αφού έβαλε και αυτός ένα χεράκι ελέω Αλευρά ,στην διάλυση, θυμάστε το γεγονός του αεροπλάνου που πήγε στο Σινδευ στους Ολυμπιακούς.
Που τα θυμηθήκαμε θα μου πείτε.
Αχ τι επάθαμε…….

ΛΟΙΠΌΝ ΚΎΡΙΟΙ Της Ρόδου
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ........
Δεν αξίζει το κόπο να χαλάσετε τον κόπο σας, την δημιουργία σας, την επιτυχία σας .
Απολαύστε αυτό που δημιουργείτε . Αυτή την στιγμή πραγματοποιείτε ένα θαυμάσιο τουρνουά στο όμορφο νησί της χώρας μας.
Εμείς που αγαπάμε το χώρο νοιώθουμε περήφανοι που νέοι επιχειρηματίες ήρθαν κοντά μας δίνοντας στο άθλημα μας προβολή.
Κάτι που ‘έπρεπε να κάνει αυτός αντί μαζί με το γραμματέα του να στήνουν εταιρείες για να αποδομούν το άθλημα.

Wednesday, April 15, 2009

Tennis Symbol…. Ο 48%

Ποιος νομίζατε έγινε ΣΥΜΒΟΛΟ του τέννις, ανάμεσα στο ATP, Roland Garros, Tennis Europe, Davis Cup, κτλ ?

Ο κ 48%.

Βάζει φάτσα κάρτα την μούρη του από την απονομή του ξένου τουρνουά ,που άλλος κόπιασε, άλλος έδωσε χρήματα , αλλά ο δικός μας μπαίνει στα σύμβολα του Παγκόσμιου Τένις.
Στο site της ΕΦΟΑ στο κάτω μέρος έχει το Tennis Symbol και βγαίνουν τα logo των τουρνουά όλου του κόσμου. Εκεί έβαλε και την ΜΟΥΡΗ του
Τραγικό
Καλά , δεν μπορεί να μαζευτεί αυτός.
Δεν μπορεί να τον μαζέψει ο Ιωάννιδης και ο Δουβής?
Τουλάχιστον να μην γινόμαστε ρεζίλη διεθνώς….

Monday, April 13, 2009

Οικονομικός έλεγχος ξανά στην ΕΦΟΑ !!!!!!!!

Αληθεύει ότι στο τελευταίο συμβούλιο της ΕΦΟΑ ο 48% πρότεινε να απολύσει προσωπικό για να λύσει το πρόβλημα της ΕΦΟΑ ?
Και είναι ν απορείς
Έπρεπε να φύγουν τόσα εκατομμύρια για να καταλάβει ο ιθύνων νους ότι τα χρήματα του ελληνικού λαού είναι για να παράγουν έργο οι Ομοσπονδίες και όχι να βολεύουν ημετέρους που παρακολουθούν τα σωματεία για τις εκλογικές μαφίες.
Όλα αυτά τα χρόνια ζητούσαν οι αποχωρήσαντες σύμβουλοι να δοθούν στους αθλητές όλα αυτά τα λεφτά και όχι στους κηφήνες των Ενώσεων και των βαλκανικών γραφείων .
Αλλά για να καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει δουλέψει στην ζωή του και να μην τρέχει στις αυλές των πολιτικών γραφείων για να είναι πρόσωπο των εκδουλεύσεων και εξυπηρετήσεων για να βγάζει τα προς τα ζει. Αλήθεια τι γίνεται ο οδηγός που τον κυκλοφορούσε μ έξοδα της ΕΦΟΑ.

Ήθελε και μπράβο για να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας ο κ 48%

Αυτό το ήξερε ο κ Γ Γραμματέας κ Δουβής Τι έκανε ?
Γιατί τον κάλυψε ?

Τι περιμένει να δείξει ο έλεγχος που πραγματοποιείται σήμερα στα γραφεία της ΕΦΟΑ?

ATHENS STATUS ‘CLOSED’ AL TSIBOURI NEWS…

Το μεγάλο τουρνουά τένις έλαβε τέλος.

Παρακολούθησα με προσοχή την καθημερινή ενημέρωση από το επίσημο site του τουρνουά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την πληρότητα την αμεσότητα και το καλαίσθητο της παρουσίασης των τεκταινόμενων στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.
Πιστεύω ότι το τουρνουά ήταν πετυχημένο, αλλά θα μου επιτρέψετε να σταθώ και να σχολιάσω δυο φωτογραφίες:
Η πρώτη φωτογραφία, μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί σ’αυτήν απεικονίζεται ο κ.Λυμπέρης, με έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, με μεγάλη προσφορά στα κοινά του τόπου μας και αναφέρομαι στον κ.Λαζόπουλο.
Η δεύτερη φωτογραφία, μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, γιατί εκτός από τον κ.Λυμπέρη και τους καθ’όλα άξιους αθλητές που συμμετείχαν στον τελικό, στο ίδιο κάδρο υπήρχε και ένα Τσιμπούρι. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τον λόγο της ύπαρξής του και να δικαιολογήσουμε την παρουσία του στο ίδιο κάδρο.Λόγω της περίεργης εμφάνισής του με κοστούμι και μουστάκι, ανατρέξαμε στην εγκυκλοπαίδεια Paradox Creatures και συναντήσαμε το παρακάτω λήμμα:
Tsiburius Thesmikus = Θεσμικό Τσιμπούρι η αλλιώς Τσιμπούρι που εκλέγεται.
􀂾
Λόγω της παρασιτικής και ασήμαντης φύσης του, επιδιώκει την φωτογράφηση του, με αναγνωρίσιμα στην κοινή γνώμη πρόσωπα, για την δικαιολόγηση της ύπαρξής του.
􀂾
Το Τσιμπούρι με μουστάκι κοστούμι και ενίοτε γραβάτα ανήκει στην υποκατηγορία Tsiburius Regal Thesmikus Dimoshesitius= Θεσμικό Βασιλικό Τσιμπούρι Δημοσίων Σχέσεων:
􀂾
Αυτό το είδος συναντάται σε φωτογραφήσεις με Πρίγκιπες,Υπουργούς, Βολευτές,Γενικούς Γραμματείς, Νομαρχαίους,Δημαρχαίους και άλλα είδη Βασιλικής προέλευσης.
􀂾
Ευδοκιμεί σε κοινωνίες με μερική αλλά συνήθως ολική αφασία.
􀂾
Είναι άκρως επικίνδυνο, ιδιαίτερα μετά από πολύχρονη επαφή μαζί του (συνήθη συμπτώματα η σταδιακή μαλάκυνση του εγκεφάλου, με τελικό στάδιο, τον διχασμό προσωπικότητας: το βρίζουν και παράλληλα το ψηφίζουν)
􀂾
Τρέφεται από την βλακεία και την αδιαφορία των ανθρώπων
􀂾
Καταπολεμάτε αποκλειστικά και μόνο από σκεπτόμενους ανθρώπους (είδος προς εξαφάνιση) και γι’αυτό το λόγο είναι ανθεκτικό.
Έτσι ομολογώ ότι μας λύθηκε μία απορία,αυτή της παρουσίας του στο ίδιο κάδρο.Μια άλλη απορία όμως παραμένει, γιατί ο κ. Λυμπέρης είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και θα μπορούσε να δράσει διαφορετικά.
Ευχόμαστε στον κ.Λυμπέρη τα καλύτερα και του χρόνου ένα δυνατό STATUS OPEN και προπαντός χωρίς τσιμπούρια…
Φ.Γ

Sunday, April 5, 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΟΕ

Είμαστε λάτρεις του αθλητισμού.
Είναι ένα τομέας της κοινωνίας που αφορά την υγεία των πολιτών και το μέλλον των παιδιών μας.
Αυτός είναι ο λόγος που επαινούμε και θαυμάζουμε πρωτοβουλίες άλλων αθλημάτων
Χθες στις θέσεις των επισήμων που παρακολουθούσαν τον τελικό του κυπέλλου στο βόλεϊ ,στο Ολυμπιακό σπίτι του, είδαμε τον Πρόεδρο κ Προυσαλίκα, τον πρόεδρο της ΕΟΕ κ Καπράλλο, τον κ Κούβελα και πολλούς άλλους ανάμεσα στους φιλάθλους του αθλήματος.
Και αναρωτηθήκαμε..
Θα φροντίσουν να προστατεύσουν το Ολυμπιακό κίνημα από τον 48% ?
Έχουν και αυτοί ευθύνες πέραν των συλλόγων που τον ψήφισαν .
Ο νόμος είναι ξεκάθαρος.
Ας φροντίσουν να δουν τα χαρτιά τους στο πρωτόκολλο της ΕΟΕ.
Οληγόρησε ο κ Κυριακού.
Ας φροντίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοικτά και να μη γίνει η ΕΟΕ γραφείο τεχνικών έργων των Μεσογειακών αγώνων.
Το έργο το έχουμε δει στους Ολυμπιακούς 2004.
Ρωτήστε την επιτροπή της Γ Γραμματείας φ.χ.ψ που ο κ Γενικός Γραμματέας δεν είχε τα κότσια να υπογράψει ως όφειλε βάσει του νόμου την απάντηση που κατέθεσαν στον κ ρακιτζή.
Ευτυχώς αυτός έστειλε τον φάκελο στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος.
Μόνο που οι θέσεις του κράτους είναι για άνδρες που φορούν παντελόνια
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΟΕ

Άνεμοι του Πολέμου στην Β' "διάλυση"



Φοβερό το Ντοκουμέντο, που πήραμε χθες από την αγανακτισμένη κ. Χρύσα Χαματίδου, Έφορο Αγωνιστικού της Β΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής-Κιλκίς, που τα λέει ΟΛΑ και είναι φως στο τούνελ της τοπικής μαϊμουτζογλοκρατίας, που μάλλον πνέει τα λοίσθια σε συνδυασμό με το διαζύγιο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως και του "ψηλού" "πιεσμένου" πάτρωνός της, ο οποίος διώκεται από το Κόμμα, που ξευτελίζει παραμένοντας στις τάξεις του, αλλά και την Δικαιοσύνη για Αξιόποινες Πράξεις Εγγράφοις και Ομολογίαις Επιτροπών "Συμπαράστασης" της Γ.Γ.Α.
http://tennis-sos.blogspot.com/