Friday, December 26, 2008

Το είδαμε κι αυτό.

Αλλαγή στο site της ΕΦΟΑ
Αληθεύει ότι δεν το διαχειρίζεται ο Θεοδωρόπουλος?
Πίστευε ότι δίνει μπόνους σε κάποιον η συντήρηση του site.
Φοβούμενος ,άρχισε να ξηλώνει ένα ένα ότι έχει δημιουργήσει ο Πατρινός
Μόνο που τον Πατρινό Πρόεδρε, δεν τον κουνάς ούτε πόντο.
Κανόνισε την ζωή του να την ορίζει μόνος και με επιτυχία.
Κοίτα εσύ που χρόνια ξεσκονίζεις τον ένα και τον άλλο για να υπάρξεις
Θυμήσου την Γενική Συνέλευση της Λάρισας που για απολογισμό ανέφερες μόνο το τουρνουά της Αθήνας. Αυτό που κάνει ο Λιμπέρης, -ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ-
Εκείνη την ώρα θυμηθήκαμε τον ερχομό σου στο άθλημα.
Δεν ήξερες ούτε τους κανονισμούς του αθλήματος.
Τι κρίμα .
Τουλάχιστον δεν ήξερες .δεν έμαθες…..

Νοιώθει κυνηγημένος!!!!!!!!

Τι πανικός και αυτός!
Μια η εκλογές !
Και τώρα η Γενική Συνέλευση για την Ε.Ο.Α
Και δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από το να φεύγεις από την Ε.Ο.Α καταζητούμενος από την Ελληνική δικαιοσύνη.
Άλλο είναι να είσαι ένας πρόεδρος ενός ανύπαρκτου αθλήματος και άλλο να σε κυνηγούν για διασπάθιση του ελληνικού χρήματος.
Και ένα θρυλούμενο Κέντρο Β Ελλάδος να χτυπιέται από τα κύματα του Θερμαϊκού και να μην γίνεται λόγω κλιματολογικών αλλαγών. Μάλλον πρέπει να φωνάξουμε το Ευρωπαίο επίτροποι να κάνει κάτι, ώστε ν αλλάξει το κλίμα και ν αποκτήσει η Θεσσαλονίκη τις Ολυμπιακές της εγκαταστάσεις στο τέννις.
Όταν κάποιος έχει την εμπειρία,την δύναμη,την αγάπη γι αυτό που υπηρετεί πετυχαίνει και έχει ,μια και ανήκει στο ΔΣ του Ολυμιακού Κέντρου,να έχει την εθνική του ομάδα στο Ολυμπιακό Κέντρο της Αθήνας που με τόσο κόπο έχει προσπαθήσει να διαχειριστεί προς όφελος του αθλήματος του.
Καταλαβαίνει και ο ποιο αδαείς γιατί μονίμως βάζουμε τα στήθη μας για να πείσουμε τους συλλόγους της Β Ελλάδος ότι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ θέλει τις ίδιες αθλητικές συνθήκες που έχει την Εθνική του Ομάδα,να έχουν και τα κακόμοιρα τα παιδιά που αθλούνται σ ανύπαρκτους συλλόγους, και σε συλλόγους λέσχες και άνω των 50…( εξαίρεση ,σύλλογοι που μετριούνται στην μια παλάμη)
Αλλά μην ξεχνάτε σύλλογοι, δεν νοιάζεται μόνο για τα γήπεδα…
Θέλει για σας τους Β Ελλαδίτες να γνωρίστε την Πελοπόννησο.
Ο πρώτος αντιπρόεδρος απέκτησε χημικές τουαλέτες στα γήπεδα του για να γίνουν οι αγώνες. Έχουν εξοφληθεί όλα τα ανοίγματα του συλλόγου του. Όπως και της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, τώρα μαθαίνουμε και στην Ρόδο
θα έχουμε τα σούρτα φέρτα.
Πρέπει να βρούμε περιοχές που δεν μας ξέρουν από πρώτο χέρι.
Πρέπει να βρούμε άλλη αγορά!
Τι κάνεις Αθήνα με τους περισσότερους συλλόγους?
Και εσείς για ταξίδι Χριστουγεννιάτικο?
Πρέπει να δούμε, όλοι εμείς τι κάνει το άθλημα.
Το ξέρετε ότι ο έφορος είχε έτοιμο το πρόγραμμα για το 2009 και οι δικοί μας ψάχνουν έδρα 1ου τουρνουά την Ρόδο, μετά το Ηράκλειο, την Αθήνα …….
Ετοιμάστε βαλίτσες να ταξιδέψετε.
Άλλωστε ως καλός πρόεδρος θα βάλει τα χρήματα να πάνε τα παιδιά μας με έξοδα της ΕΦΟΑ .Όχι μόνο οι διοικήσεις για την Καλαμάτα μέσα στα Χριστούγεννα αλλά και τους αθλητές του έχει φροντίσει.
ΕΝΑΣ είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της τελευταίας κατηγορίας ανδρών και γυναικών για το 2008.

ΘΕΜΑ: Γενική Συνέλευση 28-12-2008 για εκλογή εκπροσώπου στην ΕΟΕ.

Πάτρα, 22-12-2008
Προς Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ. / Διοικήσεις και αντιπροσώπους τους.
Ο ανεξήγητος φόβος και τα κόμπλεξ της ενός ανδρός εξουσίας από τους “επιβήτορες” του ελληνικού αθλητισμού.

Χρόνια τώρα όσοι συμμετέχουμε στις προβλεπόμενες από τον Νόμο και το Καταστατικό διαδικασίες σύγκλισης και συμμετοχής σε συνελεύσεις, που αφορούν στην λειτουργία και οργάνωση της Ομοσπονδίας, στην λήψη αποφάσεων, στον απολογισμό δράσης και ανάδειξη οργάνων Διοίκησης, έχουμε νοιώσει στο πετσί μας και δυστυχώς με μεγάλη ευκολία αποδεχόμαστε, το χαμηλό επίπεδο διαλόγου και επικοινωνίας, σαν αποτέλεσμα ουσιαστικού ελλείμματος συνεννόησης και προετοιμασίας, πρωτίστως εκ μέρους της Διοίκησης. Αποδεχόμαστε μεθοδεύσεις για παράνομες εκπροσωπήσεις, παραποιημένες αποφάσεις, για εκπροσώπους που με ιδιαίτερη ευκολία και θράσος παρουσιάζονται πότε με το ένα Σωματείο πότε με το άλλο, για ψευδή στοιχεία και αλχημείες στη σύνταξη απολογισμών και προϋπολογισμών κάθε χρονιάς και πολλά μεγάλα και υποκριτικά λόγια. Ιδιαίτερα δε σε εκλογές για ανάδειξη εκπροσώπων, την υποτιμητική χειραγώγηση της ψήφου με κατευθυνόμενες επιλογές, που μόνο από αίσθημα ανεξήγητου φόβου μπορεί να δικαιολογηθεί η αδυναμία έκφρασης ελεύθερα και αβίαστα απόψεων και επιλογών.
Φόβος που σε ότι αφορά την Διοίκηση, συνεχίζει να είναι φανερός από το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά η κλήση σε Γ.Σ. στην οποία καλούνται οι εκπρόσωποι των Σωματείων στις 28/12 σε εκλογές για ανάδειξη εκπροσώπων στην Ολυμπιακή Επιτροπή, λίγο ακόμα και θα αποτελούσε πρόσκληση για ρεβεγιόν. Λες και έλειψαν οι μέρες, λες και βρισκόμαστε σε περίοδο πολλαπλών αθλητικών υποχρεώσεων (σε χειμερία νάρκη ίσως), λες και το χρονικό περιθώριο που προβλέπεται μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2009 χάθηκε, ενώ ο σεβασμός στο πρόγραμμα των εκπροσώπων των Σωματείων μετατρέπεται σε πιεστική παράκληση ή και εκβιασμό για παρουσία.
Ειλικρινά αδυνατούμε κάθε φορά να φανταζόμαστε τους λόγους, που οι διαδικασίες για λήψη αποφάσεων κυριαρχούνται από την ανησυχία απώλειας της τυφλής εμπιστοσύνης για ομόφωνη έγκριση ενεργειών της Διοίκησης και τον στραγγαλισμό της άλλης άποψης και επιλογής, που θετικά μόνο μπορεί να συνεισφέρουν αν με υγιές μυαλό σκεφτόμαστε.
Τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας γίνεται όλο και πιο φανερό, πως η πλειονότητα των επικεφαλής Διοικήσεων αθλημάτων έχουν αναδειχθεί με την πολύχρονη παρουσία τους ως “επιβήτορες” του ελληνικού αθλητισμού, όχι όμως με ερμηνεία του όρου σχετική με την αγάπη και φροντίδα τους για σοβαρή σχέση με τα αθλήματα και στόχο την διαιώνιση ενός δημιουργικού έργου, αλλά δυστυχώς με πιο χυδαία ερμηνεία του επί το λαϊκότερο, αν αποδοθεί ο όρος στη γλώσσα του πεζοδρομίου.
Το τένις είναι ίσως από τα αθλήματα που έχει γευτεί έντονα και σε υπερθετικό βαθμό τα αποτελέσματα μιας τέτοιας ολέθριας σχέσης.

Η διαιώνιση της παρουσίας ισχυρών ανδρών και στην Ολυμπιακή Επιτροπή με την στείρα επιδίωξη μιας τιμητικής διοικητικής θέσης, ως προϋπόθεση της υποστήριξης του εκλεκτού κάθε φορά ισχυρότερου άνδρα της ΕΟΕ, όταν παράλληλα σε ότι αφορά στο τένις, συνδυάζεται και με αδυναμία παρουσίασης οποιουδήποτε απολογισμού για έργο προς όφελος του Αθλήματος, δεν αξίζει τον κόπο θυσιών για υποστήριξη τους.
Ας προσέλθουν μόνοι τους οι υποψήφιοι, ή έστω για να μην νοιώθουν μοναξιά, ας έχουν την υποστήριξη όσων μελών της Διοίκησης συμφωνούν με τις υποψηφιότητες τους. Λόγοι να ανησυχούν δεν υπάρχουν, είναι μοναδικοί υποψήφιοι αυτή την φορά.
Όσοι διαφωνούμε με όσα συμβαίνουν, ή τουλάχιστον αντιλαμβάνονται ότι για πολλούς λόγους δεν ωφελούν οι προσπάθειες για συνεχή απόδειξη της μεγαλύτερης δυνατής εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του ενός ανδρός, μέθοδος προσφιλής σε ανθρώπους που επιδιώκουν να φωτίσουν και αναδείξουν την προσωπικότητα τους ακόμα και όταν δεν υπάρχει αντίπαλος, ας αποδοκιμάσουμε διαδικασίες που ανήκουν σε περασμένες δεκαετίες. Θα είναι και αυτό ένα μήνυμα των καιρών, που μπορεί να επιφέρει δημιουργικές ανησυχίες και ανατροπές στο μυαλό όλων μας.

Θα αποτελέσει τέλος από όλους προσφορά για το Άθλημα η άρνηση προσέλευσης, μιας και τα έξοδα φιλοξενίας και ψυχαγωγίας, που συνήθως γίνονται για την πλειονότητα των αντιπροσώπων, δεν θα χρεωθούν στον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας, οι δε μέρες που έρχονται προβλέπεται να είναι ακόμα πιο δύσκολες, όπως άλλωστε και η Πολιτεία, ως μοναδικός δυστυχώς οικονομικός αρωγός, έχει δηλώσει.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Γ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΛΗΣ

Μια διευκρίνιση .......

Επανέρχομαι στο προηγούμενο e-mail με μια διευκρίνιση σχετικά με την δικαστική παραπομπή του Ζαννιά. Δεν πρόκειται για το ‘καραμπινάτο’ ασυμβίβαστο όπως λάθος κατάλαβα και ζητώ συγνώμη, αλλά για την κατασκευή του Ολυμπιακού Κέντρου Βορείου Ελλάδος που δεν κατασκευάσθηκε ποτέ. Στο συγκεκριμένο λοιπόν θέμα παραπέμπεται στον τακτικό ανακριτή για απιστία.
Βλέπεται ο άνθρωπος είναι θαμώνας των δικαστηρίων και εκκρεμούν εναντίον του περισσότερες δίκες.
Να σας θυμίσω επ’ ευκαιρία την δίκη που έχασε από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΕΦΟΑ κ. Κελαϊδή και υποχρεώθηκε στην καταβολή αποζημίωσης περίπου 50.000 ευρώ γιατί δεν τήρησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει μαζί του και την δίκη που επίσης έχασε (δικαστική απόφαση 4056/08 του εφετείου Αθηνών), για την μη καταβολή δεδουλευμένων στους πρώην ομοσπονδιακούς τεχνικούς Αλεξίου, Ασλανίδη, Κακουδάκη, Ρήγα και Τριανταφυλλίδη συνολικού ύψους περίπου120.000 Ευρώ.
Δίκες, για τις οποίες απευθυνόμενος στην γενική συνέλευση της Λάρισας, έλεγε με στόμφο ότι κάποιοι τον σέρνουν σε δίκες τις οποίες,…. τις έχει κερδίσει ΟΛΕΣ!!
Τότε μη αντέχοντας άλλο τα ψέματά του, τον διέκοψα ρωτώντας τον εάν έχει κερδίσει και την δίκη με τον κ.Κελαϊδή, για να πάρω σαν απάντηση τις κραυγές:
Μη με διακόπτεις…μη με διακόπτεις…
Βλέπετε διέκοψα τον ειρμό των ψεμάτων του…και εκνευρίστηκε..!
Κέρδισε τις δίκες που έχασε…. και τις άλλες που εκρεμοδικούν….και υπάρχουν ακόμη εκπρόσωποι ομίλων που τρέχουν ανά την επικράτεια για να τον ψηφίσουν....
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η απόλυτη κατάντια… ο ορισμός της.
Απάντηση βέβαια δεν πήρα , όπως κανείς δεν πήρε απάντηση από πού πλήρωσε την αποζημίωση των 50.000 ευρώ στον κ. Κελαϊδή και από πού θα πληρώσει τους πρώην Ομοσπονδιακούς τεχνικούς μετά την πρόσφατη τελεσίδικη απόφαση του εφετείου.
Να υποθέσουμε ότι θα πάνε στο κονδύλι περί ανάπτυξης του αθλήματος…. το οποίο κονδύλι θα έπρεπε να ελέγχει η Γ.Γ.Α. που ενδιαφέρεται… για το άθλημα.

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Γεμουχίδης

Ο Ζαννιάς και .........οι αθλητές της ΕΦΟΑ

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ήθελα να επικοινωνείτε μαζί μου : gemouchidis@easy.com
Χθες ενημερώθηκα για την θετική εξέλιξη όσον αφορά την δικαστική εμπλοκή του Ζαννιά, σε σχέση με το 'καραμπινάτο' ασυμβίβαστο του πολιτικάντη..
Σε μια περίοδο, που ευτυχώς τα νέα παιδιά παίρνουν στα χέρια τους την αφύπνιση όλων των κοιμισμένων, σε μια περίοδο που η κοινωνία μας βουλιάζει από τα σκάνδαλα και την γύμνια του πολιτικού κατεστημένου, ο εργολάβος του ελληνικού τένις, γνήσιος εκπρόσωπος της παρακμής, ετοιμάζεται για νέα αξιώματα...!
Μετά την παρουσία μου στην γενική συνέλευση παρωδία της Λάρισας, θα ήθελα να σας εκφράσω την απογοήτευση μου για το τραγικό επίπεδο των εκπροσώπων…χειροκροτητών του πολιτικάντη..
Θα ήθελα να σας πω ότι για χρόνια κάποιοι από εσάς στηρίξατε και αφήσατε ανεξέλεγκτο ένα πρόσωπο που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τίποτα περισσότερο, εκτός από τον εαυτό του..
Έναν αλαζόνα, έναν επαγγελματία ψεύτη, έναν παντελώς ανίκανο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ελληνικού τένις. Αυτοί που συνεχίζουν να τον ψηφίζουν και να τον στηρίζουν ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Είτε είναι παντελώς άσχετοι και ανενημέρωτοι για τα θέματα που αφορούν το άθλημα, είτε είναι παντελώς ηλίθιοι..
Και εντάξει, με τους δεύτερους και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αλλά με τους πρώτους έχουμε ευθύνη για την ενημέρωσή τους.
Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που συμπράττουν και συνεργούν με τον Ζαννιά ..
(Δουβής, Μακρής, Σταματιάδης, Θεοδωρόπουλος)
Δεν ξέρω που θα καταλήξει τελικά η δικαστική εμπλοκή του πολιτικάντη,...στην Ελλάδα ζούμε...αλλά πρέπει όσοι συνεχίζουν να σκέπτονται το σύνολο και όχι το άτομό τους,
όσοι συνεχίζουν να αγαπούν αυτό το άθλημα, πρέπει επειγόντως να αφυπνιστούν σε κοινές δράσεις.
Πρέπει οργανωμένα και με επιχειρήματα, που υπάρχουν πολλά, να πολεμηθεί το κατεστημένο παρακμής και ασυδοσίας ενός ανθρώπου που θα αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα του στην πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού τένις. Με αυτούς τους ανθρώπους το άθλημα δεν έχει καμία απολύτως τύχη,το φώναζα, το φωνάζω θα το φωνάζω...την στάση μου αυτή την πλήρωσα και την πληρώνω...δεν σταματώ..
Από την μεριά μου είμαι διατεθειμένος να ενημερώσω κάθε έναν ξεχωριστά από τους εκπροσώπους των ομίλων, για τα έργα και τις ημέρες του ανίκανου πολιτικάντη, με το δικαίωμα που μου δίνει η στήριξη μου για περισσότερο από 14 χρόνια στον Έλληνα πρωταθλητή Πάρι Γεμουχίδη.
Μια περίοδος, που όσον αφορά την στάση της ΕΦΟΑ απέναντι στον αθλητή, μπορεί να χαρακτηρισθεί απολύτως σκανδαλώδης και φυσικά αποδεικτική της ποιότητας του Ζαννιά και της παρέας του.
Περιμένω την άποψή σας και ευελπιστώ σε κοινή δράση για το δίκαιο, για το σωστό, για το άθλημα....

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Γεμουχίδης
Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών